Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sonunda ilk cocuktan kalan kundaga geçıs yaptım. Hem kundak ıstıyor
Hem de açıyor . Kumaşı incecik bir penye
Terletme yapmaz yanı
Bende istiyorum şöyle acamayacagi ve terletmeyecek bir kundak ama boyutunu kestiremiyorum.yenidogan yazanlar var onlar olmaz sanırım büyük alsan sıkmazsa açılabilir küçük alsan olmayabilir kestiremiyorum o yüzden varmı önerin

Bu mesaj beni üzdü doktoruna her gün bir şey soruyorum darladim iyice adamı ,süt ürünlerini birkaç gün tüketmeyip sonuca göre yazayım . Kaç gün yeterli olur acaba görmek için sonucu , paketli gıda,dondurma içinde kazein ,süt proteini olan hiç bir şey tüketmeyecegiz bu süreçte galiba

Ben 300 e almıştım .çok rahat oluyor 1 dakika sürüyor. O emzik emerken hemen torpuluyorum tabi biraz inat ediyor .Bir de onu büyükler bile kullanabiliyor. Yani bence değer. Ben kesemem tırnağını
Eğer internetten aldıysan linkini atar mısın acaba ? Benim favorimdeki bin lira olmuş cunku

Bana dedi ki doktorum şimdilik Ekime kadar bir bekleyelim. Belki sıcaklardandir dedi. Eğer o zaman geçmezse sırayla süt urunlerini deneriz yumurtayı deneriz sonra da kırmızı et ürünlerini deneriz dedi. Var mı sende bu tarz belirtiler üzülme canım hepsinin çaresi var artık.

Ben hiç tabloya bir bütün bakmamıştım ama galiba belirtiler baya var gibi. Hafif mukuslu dışkı,günde 6-7 kez dışkılama , geceleri yoğun gaz sancısı , emdikten sonra yüzde başlayan kızarıklıklar ve emzirmeden 15-20 dk sonra sönmesi .
Dondurma ve birkaç gündür sabahları yulaf ile laktozsuz süt tüketmeye başlamıştım . Yoğurt hep yiyordum

İşte yenidoğan çok alma denilen yeni doğan ayagi patikli tulumlar ayağı olmayan her şey olur yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…