- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.081
İlkınde ben de aynı sekılde almadım. Ama pişikte yasamadım onda. O bunun gıbı her bezınde kakalı degıldi.Hemde uygun yanibide iyi geliyosa misss benim çevremde hep sudocrem al dedi ben almamıştım bu sefer onu alıyım
Pişik oluyo ozman şuan sizde , bizde daha pişik sorunu yaşamadık çok şükür ama olsun nolur ne olmazİlkınde ben de aynı sekılde almadım. Ama pişikte yasamadım onda. O bunun gıbı her bezınde kakalı degıldi.
Evet .kaka pişik yapıyorPişik oluyo ozman şuan sizde , bizde daha pişik sorunu yaşamadık çok şükür ama olsun nolur ne olmaz
Bende istiyorum şöyle acamayacagi ve terletmeyecek bir kundak ama boyutunu kestiremiyorum.yenidogan yazanlar var onlar olmaz sanırım büyük alsan sıkmazsa açılabilir küçük alsan olmayabilir kestiremiyorum o yüzdenSonunda ilk cocuktan kalan kundaga geçıs yaptım. Hem kundak ıstıyor
Hem de açıyor . Kumaşı incecik bir penye
Terletme yapmaz yanı
Hipp üyeliğini senden görmüştüm galiba. ben de üye oldum. ıslak mendil, çorap vs göndermişler.Bir ara çok giriyordum da o yüksek rakamları görünce pes ettimdeneyim bakalım unutmazsam
Evet bana da yollamislardiHipp üyeliğini senden görmüştüm galiba. ben de üye oldum. ıslak mendil, çorap vs göndermişler.
Biz de aynı şekilde oluyordu. Temiz içerik diye aldığımız şeyler fayda etmedi. Sudocrem şıp diye kesti.Evet .kaka pişik yapıyor
Ama bolca şeker o bence öyle yapmaSuyla yiyememki. Sanki ağzım temizleniyo yemekten tat alamıyorum
Soğuk çay diyosun. Analar soğuk içer zaten evet
Kayısı marmelatını sulandırıp içsem
Tek bardak kesmezki beni.
Çay ne güzel bittikçe dolduruluyo
Bu mesaj beni üzdüİşte çok kaka ve kakada mukus bunlarda belirti. Bizim bir arkadsin çocuğu şişmişti baya tombikti yerinden kaldıramıyorduk. Kadından kan gelince doktora göturdu.meger süt ürünlerine alerjisi varmış. Anne onları yemeği kesince çocuk düzeldi normal haline döndü. Aşırı sismandi normal oldu. Belki ilaç da kullanmışlardır hatırlayamadım şimdi ama.
Eğer internetten aldıysan linkini atar mısın acaba ? Benim favorimdeki bin lira olmuş cunkuBen 300 e almıştım .çok rahat oluyor 1 dakika sürüyor. O emzik emerken hemen torpuluyorum tabi biraz inat ediyor .Bir de onu büyükler bile kullanabiliyor. Yani bence değer. Ben kesemem tırnağını
Bana dedi ki doktorum şimdilik Ekime kadar bir bekleyelim. Belki sıcaklardandir dedi. Eğer o zaman geçmezse sırayla süt urunlerini deneriz yumurtayı deneriz sonra da kırmızı et ürünlerini deneriz dedi. Var mı sende bu tarz belirtilerBu mesaj beni üzdüdoktoruna her gün bir şey soruyorum darladim iyice adamı ,süt ürünlerini birkaç gün tüketmeyip sonuca göre yazayım . Kaç gün yeterli olur acaba görmek için sonucu , paketli gıda,dondurma içinde kazein ,süt proteini olan hiç bir şey tüketmeyecegiz bu süreçte galiba
Eğer internetten aldıysan linkini atar mısın acaba ? Benim favorimdeki bin lira olmuş cunku
İncecık penye kuması alBende istiyorum şöyle acamayacagi ve terletmeyecek bir kundak ama boyutunu kestiremiyorum.yenidogan yazanlar var onlar olmaz sanırım büyük alsan sıkmazsa açılabilir küçük alsan olmayabilir kestiremiyorum o yüzdenvarmı önerin
Ben hiç tabloya bir bütün bakmamıştım ama galiba belirtiler baya var gibi. Hafif mukuslu dışkı,günde 6-7 kez dışkılama , geceleri yoğun gaz sancısı , emdikten sonra yüzde başlayan kızarıklıklar ve emzirmeden 15-20 dk sonra sönmesi .Bana dedi ki doktorum şimdilik Ekime kadar bir bekleyelim. Belki sıcaklardandir dedi. Eğer o zaman geçmezse sırayla süt urunlerini deneriz yumurtayı deneriz sonra da kırmızı et ürünlerini deneriz dedi. Var mı sende bu tarz belirtilerüzülme canım hepsinin çaresi var artık.
Teşekkürlerasha Bebek Yeni Doğan Elektrikli Tırnak Makası Manikür Seti Pembe - Fiyatı, Yorumları
asha Bebek Yeni Doğan Elektrikli Tırnak Makası Manikür Seti Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İşte yenidoğan çok alma denilen yeni doğan ayagi patikli tulumlarDün akşam hava yağmur sonrası soğumuştu ve sonunda bir hevesle bebeğime aldığım tulumlardan giydirebilecektim . Giydirdim ama o da ne ayakları girmiyorsonuç : hevesle aldığım 0-3 ay chakra takım tulumların hepsi hiç giyilmeden kaldırıldı
Mantıklıİncecık penye kuması al
Terzıye diktir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?