- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.101
Valla ben geçen hafta sonu oldum sanırım 2 gün sürdü üşüme olmadı çok yoğun değil tam tersine bana az geldi ondan emin olamadım. Normalde benim ki yoğun olurdu. Bu hem az hemde kahverenhiydi. AnlamadimKızlar dün adet oldum çok yoğun kanamam var. Normalde bu kadar yoğun olmazdı benim. Çokta üşüyorum. Sizlerinde ilk adette böyle mi oldu?
Vallahi 3 gündür 4 dedin mi bağırış çığırış uyanıyor ne oluyor anlamıyorumBizimki de sabah çıldırdı.O saatte ağlamayan bebenin ağlayası tuttu
Anne çayı. Ben öyle yapıyorum arada o da kaynıyorSıcakta çay içilmiyo, gaz yapar diye süt de içmiyorum. Kahvaltıda ne içicem ben ya??
Kızlar dün adet oldum çok yoğun kanamam var. Normalde bu kadar yoğun olmazdı benim. Çokta üşüyorum. Sizlerinde ilk adette böyle mi oldu?
Benim baya yoğunduuuuu dedim artık bacaklarımdan süzülcek herhalde o yoğunluk 2 gün sürdü sonea azaldı bittiKızlar dün adet oldum çok yoğun kanamam var. Normalde bu kadar yoğun olmazdı benim. Çokta üşüyorum. Sizlerinde ilk adette böyle mi oldu?
Aynennnn bizde köye geldik 3 aylık tulumunu anca burda giydirebildim allhdan giydirmişim 1-2 hafta sonra olmazDün akşam hava yağmur sonrası soğumuştu ve sonunda bir hevesle bebeğime aldığım tulumlardan giydirebilecektim . Giydirdim ama o da ne ayakları girmiyorsonuç : hevesle aldığım 0-3 ay chakra takım tulumların hepsi hiç giyilmeden kaldırıldı
Ah işte hamilelik hormonunun bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak o an desenleri hoşuma gittiği için ne varsa almışım . Ama sonuç zıbın reisİşte yenidoğan çok alma denilen yeni doğan ayagi patikli tulumlarayağı olmayan her şey olur yoksa
Bende çabuk büyür diye ya büyük almışım ya da az almışım. Şimdi de sürekli alışverşteyim mecburenAh işte hamilelik hormonunun bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak o an desenleri hoşuma gittiği için ne varsa almışım . Ama sonuç zıbın reis
Bu arada doktora çocuğun döküntü fotosuyla belirtileri yazdım. 5 günlük program verdi , yenmemesi gereken şeyleri yazdı daha doğrusu. Bakalım ne olacak
Günaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.
yumusakkende sütun vardır benim de eskisi gibi taş olmuyor ama sütüm var ve yetiyor bu ay 1900 gram almış bebeğim hiç mama vermedim sütlerimde foşur foşur akmıyor istediği zaman emziriyorum göğüslerim yumuşak da olsa o 2-3 çekmede yutkunuyor bazen çoğalıyor süt bazen de daha az geliyor gibi hiç merak etme canım kilo alımı iyiyse bunları düşünmeGünaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.
Bunu okuyunca doktorumla konuşmuş gibi hissettimGeliyordur ama sağmadan ne kadar olduğunu bilemezsin. Bebek de sağılandan ortalama yüzde 30 çok çekiyor.
İyi uyuyor musun?
Su içiyor musun?
Vitamin takviyesi alıyor musun?
Son olarak psikolojik olarak rahatlaman lazım.
Bende normal oldu hatta az da olabilir 3 gün yogun gibiydi sonra azaldı ve bitti normalde cok olurumKızlar dün adet oldum çok yoğun kanamam var. Normalde bu kadar yoğun olmazdı benim. Çokta üşüyorum. Sizlerinde ilk adette böyle mi oldu?
Benimde normalde bu kadar yoğun olmazdı tam tersimi oluyor doğumdan sonra nedirValla ben geçen hafta sonu oldum sanırım 2 gün sürdü üşüme olmadı çok yoğun değil tam tersine bana az geldi ondan emin olamadım. Normalde benim ki yoğun olurdu. Bu hem az hemde kahverenhiydi. Anlamadim
Regl diye düşünüyorum çünkü ağrıyla başladı her zaman ki gibi.Ben daha regl olmadım. Birkaç ay daha olmam.
Ama ilk doğumdan hatırladığım kadarıyla yoğun ve ateşli olmadı.
Seninki de regl olmayabilir. Ara ara kanama olabilir doğumdan sonra..
Ayy benimde öyle olur inşallah ilk defa bu kadar yoğun geldi korktum bendeBenim baya yoğunduuuuu dedim artık bacaklarımdan süzülcek herhalde o yoğunluk 2 gün sürdü sonea azaldı bitti
Herkeste ters etki yapıyo herhalde bende normalde bu kadar yoğun olmamBende normal oldu hatta az da olabilir 3 gün yogun gibiydi sonra azaldı ve bitti normalde cok olurum
Hangi marka bu .çok güzelmiş. Bedeni falan da tam olmuşSonunda ilk cocuktan kalan kundaga geçıs yaptım. Hem kundak ıstıyor
Hem de açıyor . Kumaşı incecik bir penye
Terletme yapmaz yanı
Tabiiki. Teşekkürler.Mesajım iletildi ama cevap dönen olmadı çok üzgünüm. İzni olmadan da arayamam.
Sag göğsümu almayi istemiyor zorla veriyorum savaş cikiyor resmen ne varsa bu sag memedeSagıyorsan sütünü o hisse kapılman cok normal cunku emdıgı kadar süt gelmıyor sagmada.
Özel dikim canım :)Hangi marka bu .çok güzelmiş. Bedeni falan da tam olmuş
Ben hiç biberon vermedim .emzik de geceleri hiç vermiyorum. Gündüz de toplasan maksimum 1 saat veriyorum. Hadi biberon meme reddi yapıyor hızlı geliyor diye .emzik niye yapsın ki ordan süt gelmiyor .Bir de emzik biberon alan bebeğin cenesiyle sadece anne memesi alan bebeğin çenesi aynı olmuyor bence çünkü bir bebeğin 20 dakika memede kalması için durup durup emmesi gerekiyor. Benimki hiç durmuyor .mesela geceleri 25 dakika emiyor ama miy miy miy .2 tane çekiyor 4 5 saniye bekliyor .öyle yavaş emen bebek yoruluyor ve annesinin kucağında uykuya dalıyor. Bizimki bunu gece yapıyor ama gündüzleri 8 9 dakika emiyor .e o sürede hangi bebek uykuya dalar? Ben bu emme işinin bebeğin yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kimi bebekler emmeye cokkk düşkün. Ben ilk ay hatta doğduğu gün hariç 25 gün emzik vermedim .yine çok emmedi .kimi zaman aç yattı.bir arkadaşım var.bebegi meme aşığıydı. 1 saatte bir emiyordu .o kadar ki gece 6 7 kere kalkiyordu.cocuk ayda 1.5 kilo alıyordu.sonra çocuk meme reddi oldu .Yani o çocuk olduysa herkesinki olur .kusuyormus hala meme istiyormuş.ilk dogdugunda bile 7 gun sutu gelmedi kasikla verdi .Ben bunda da yaşamadım kızımda da yaşamamıştım. Benim gozlemime göre , emzik ve biberon verilen bebeklerde çok oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?