Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne geçmezse emmesi mi

Kızlar ya bebeğim sabahtan beri hep uyudu neredeyse. Beslemek için ben kaldırdım emdi emerken yine uyudu hep. Ama normalde hiç böyle uzun uyumazdı sabahları. Bir problem olabilir mi?

....
Sanırım benım kadar kımse meme ıcın ugrasmamıstır. Neler yaptım neler.amuda kalkmadıgım kaldı .

Ac olsa bıle almıyor memeyı bazen inat ederse . Ben de ısrar edeyım sakınlesmıyor kolay kolay . Bugun hep sol memeyı emzırdım buna da şükür tabıı :) ve elbette fuul emzırmedım, sag gogsu sagdım verdım biberonla .

Benımkı öyle uyurken agzına meme sokulacak ya da bıberon sokulacak bır bebek degıl . Uyurken kesınlıkle beslenmeyı ıstemıyor ve agzını acmıyor . Ben de ne zaman uyansa o zaman emzırıyorum gece
Isterse 6 saat uyusun dokunmuyorum artık.

Öncelıgı uykuya verıyor benım bebek
Enteresan
Her beslenme oncesı memeyı teklıf edıyorum. Alırsa emıyor
Almazsa bıberondan verıyorum.
Yataga yatırıo yanına uzandıgım zaman memeyı vereceğimı anlayıp huzursuz oluyor cins . Sag memede daha cok problrm cıkardıgı ıcın onu cok az teklıf edıcem soldan emzıricem.
Yanı oylr zor kı dısarda bu sekılde beslenme

Bir yere gıdecegımız zaman manuelı alıuorum ve sagıyorum. Bazen sut cıkmauacak korkusu yasıyorum cunku emzırıldıgı kadar sut cıkmıyor pompadan naparsan yap.
Sagıyorum ve kalan memeyı vermeye calısıyorum almıyor bazen.

Gece uyandıgında memeyı almayı red ederse dolaptakını ısıtııorum ama o surecte aglamazsa tabıı. Anne sutu kolay hazmedıldıgı ıcın 2 saate bi beslenmek zorunda oldugu ıcın asırı yoruyor. 60 cc yetıyor ona
Ama bazen memeden 40 cc cıkıyor . Barı emzıreyım somra bıberon vereyım dıyorum bazen alıyor bazen almıyor memeyı .

Zor valla yasadığım surec

Memeyı agzına alınca öğürüyor bazen
Sütten degıl memeden tıksınıyor sankı.

Boyle kısır dongu ıcındeyım ıste .
Bırqz daha zaman gecse cok ıyı olacak . Memeyı her daım unutturmamaya calısıyorum

Suan yaşadigim durum kv gildeyiz. Dügün var haliyle kalabalik telaşe gürültü patirti. Sagolsunlar bagıra bagıra konusuyorlar bi de yeminle tükendim ha. Bi gıdım kıpırdayamiyorum sanki. Uyumakta zorlanirdı belli bi vakitte. Simdi gün boyu zor uyuyor veya az uyuyup kalkiyor. Isyan etmem an meselesi.

Bebekle hıxbır yere gıdılmez valla

Aynen öyle almayan almıyor ne yaparsan yap almıyor. Alan bebek de ister biberon ver ister emzik ver her türlü alıyor. Belki memenin yapısını sevmiyor .Yani emzik ya da biberon vermesen bile memenin yapısını sevmiyor olabilir.
Benimki bugün hep huysuzdu. Uykuyla savas pusetle savas .surekli bagiriyor aglama da yok agiig agigg .az bir şey çikolata yemiştim omu yaptı anlamıyorum. Aç değil biliyorum bu kadar kısa sürede acikmaz.

Kizlar merhaba bebegim cok huysuz hic firsat bulup giremiyorum umarim herkes iyidir bebegim gecen ay 1 ayda 500 gr almisti doktorum mama baslamisti ama neyaptiysam hic bir mamayi yemedi hipp aptamil bebivita ve bebelac gold denedim ama yemiyor dunde kilo kontrolumuz vardi 10 gunde 350 gr almis iyi dedi mamayi yemiyor dedim o zaamn emzirmeye devam et dedi ama ben mamayida 2 gundur zorla agzina siringayla sıkıyordum cok agliyodu yerken ben onu dinlemedim ve dun aksamdan bu saate kadar 7 kez kaka yapti kakasi mukuslu ve cildinde isilik gibi dokuntuler cikmis ben mamadan olduğunu dusundum sizin bir fikriniz var mı 24 saatde 7 kez kaka yapmasi normalmi sizce

Bebekler her şeye aglıyor bılıyorsun.
Benınkı de 1 gün iyi 1 gün kötü

Bende çabuk büyür diye ya büyük almışım ya da az almışım. Şimdi de sürekli alışverşteyim mecburen Dene bakalım diyeti ne olacak
Boşver o daha iyi biz giydiremiyoz küçülüyor yazık oluyor Allahtan çok almamışım yine de giydiremeden küçülecekler var

Çikolata ne alaka kız?

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benimki bi ara sürekli kötü şekilde ağlıyordu vücudu kıpkırmızı olmuştu alerji gibi. Doktoruna götürdük kilo alımı yoktu kakasinda dizanteri çıkmıştı. Yatış vermişti mamaya başladık sonrasında. Doktora götür bence

Şırıngayla almıs oyle devam et canım bence. Pekı neden doktora onu soylemedın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…