Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende köydeyim burasıda kalabalık çocuk var çok bebeği sevmek istiyolar fln çok hoşuma gidiyo ama uyumadı bebiş en sonunda odanın kapısını kapatıp kimseyi almadım 2 buçyk saat öyle uyudu

Peki doktora sordun mu bu durumu ? O ne dedi .Yani anormal bir durum .insanın canı sıkılıyor kendimden biliyorum .aklına her şey geliyor insanın saçma sapan .yok alerji mi yok gaz mi yok şu mu yok bu mu ?
Çikolata ne alaka kız?
Çikolatada kafein var o yüzden gaz yapar

Ya benim yaptığım yenidoğan üşür diye uzunkollu alıp diğerlerini de büyük almışım şuan giyebildiği çok az
Onları diyenlerin ağzına kürekle vuracağım. Yok yenidogan üşür yok bebekler hemen buyur .neymiş bizim giydigimizin 1 kat kalinini giyecekmis. Ne 1 kat kalini sen ne giyiyorsan onu giyiyorlar

Bebekle hıxbır yere gıdılmez valla
Yokk gidilmiyor valla .millet dışarı çık hava al diyor da yok anam ben huzurlu oluyum evimde oluyum .daha biz o dışarı çıkma zamanlarında değiliz. Bizim bebeler anca seneye bahara çıkar. Bir kahvaltıya gittik .yediklerimden mi ne bebede gaz oluştu. Halbuki çoğunu da yemedim .gazı bayağı azaldiydi demekki artabiliyor. Mecbur değilseniz gitmeyin .ohh evimiz mis

Benim bebe emerken beni yumrukluyor normalde açken yapardı şimdi memeyi sıkıyom süt de var görünüyor acaba az mı geliyo ona uykuya dalamıyor ya da gazı mı var delircrm ben de az kaldı
Ovv benimki ayağıyla diğer memeye tekme atıyor. Uykusu çok olunca ya da gaz olunca yapiyor

Demekki sorun sende değil bebekteymis .kilo almayınca hemen mama başla diyorlar .böyle doktorlara uyuz oluyorum .belki de bebeğinin sorunu alerjikti .emmemesinin nedeni buydu .şimdi de emzir diyor .sorunu anlamadan dinlemeden hemen mama ver .Turkiyede gerçekten çocuk doktoru kalmamış. Hiçbir şeyden anlamıyorlar.tek kriterleri kilo alması. Kilo alsın da isterse hergun ağlasın. Bak senin bebeğin de küçük doğmuş .küçük doğan bebeklerin büyümesi zor oluyor .benim de 2900 doğdu. Emmesi falan hep problem .Gürbüz bebek olsa memeye düşerdi. Bir bebek en az 3500 olmalı. Diğer türlü boğazları az oluyor

İki kere gezmeyi seviyor diye çıktık üçüncüde yarım saat kucağımda taşıdım asla arabasına binmedi zamane çocukları çok değişik
Şimdikiler de daha bir manyak .eskiden böyle bir şey mi vardı .Bir bebek araba sevmeyecek. Bizimki de kucak sevmiyor .valla annelerimiz kıymetimizi bilsin .Ne güzel cocuklarmisiz

Aynen ben hıcbir yere gıtmıyorum burada da pek kımse yok zaten. Aılemın yanına gıttım ve yazlıga gıttım sadece . Yazlıkta son gun kabus gıbı gecti valla hıc durmadı .

En guzelı ev
Cocuk sana uyum saglasın sen cocuga degıl dıyorlar ama
Hıc oyle degıl valla. Cıcuk durmayınca bakacak olan sensın. Gıttıgın yerde hıxbır sey anlamıyorsun 5 kat yoruluyorsun

Benımkı 3350 dogdu ama bogazlı degıl

Doktorun bı halt bılecegiını dusunmuyorum zaten bunlardan bırını soyleyecek
Onu bız de bılıyoruz

Bugün misafir ağırladım bebek görme olayları hala bitmedi yarında kalabalık bi grup gelecek her gelene sarma börek kek koyuyoruz börek sarmayı kv de önceden yapıp buzluğa atmıştı ben tatlı kısmını yapıyorum ama hazırda olsa tabak hazırla sonra topla arkasından kahve gün gibi oluyor canım çıkıyor nerden çıkardı bu adeti

Bide iki keredir ağlarken katılıyor aklım çıkıyo 10 sn kadar sesi gelmiyor oğlum hiç böyle değildi bu kız benim aklımı alacak bu akşam gene yaptı yarım saat kalp ritmim düzelmedi Demir eksikliğinden olabilirmiş biraz kanı düşüktü kan damlasına başladık zaten inşallah bir daha olmaz sesi gelene kadar benim ödüm kopuyor

Birkaç saatliğine kayınbiradere geldik. Millet sohbet muhabbet içinde, ben sivrisinek gelip ısırmasın diye bebeğin başında. Cirit atıyorlar çünkü
Zaman geçmiyor eve gidelim diye bakıyorum. Birkaç gün başka bir evde çok gerilirdim. Kimsenin olmadığı yazlıkta bile keyif yapamadım

Öylr valla
Kımse senı duymuyormus gıbi bır his degıl mı ? Herkes kendı alemındeyken sen sureklı aktif olmak zorundasın

Ahhh anne olmak ne zor
Olmaz inşallah tekrar

Bir kaç gün de degil baya kaliyoruz. Gercekten ben de gerildm. Bi dısarı cıkmam gerek. 1 haftadır evdeyim. Cocuk burda iyice huysuza bagladi. Yoksa kv ye birakip bi söyle dısarı giderdim de. Gözüm arkada kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…