Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Az önce yine memede savaş verdik ağzı memede ama ağlıyo meme için süt de geliyo çıldırcam elini emiyo sonra da
Canm ben de aynisini yasiyorum ve sanrm açlıktan degil uykusuzluktan uykuya dalamamaktan ağlıyor onu keşfettim. Ya da başka sebep bazen gercekten emmek ister gibi yapip sonra memede agliyor tutamiyor. Sakinleşemiyor. Valla emzik verip uyutuyrm. Ya da emzik veriyorum sakinleşince gazini cikariyor rahatliyir. Yoksa töbe emmez yani

Bi de uyutmayı deneyeyim ama nasıl uyucak bilmiyom genelde memede emerken uyurdu bugün Bi huzursuzluğu var çözemedim

2880 Gr doğdu 2550 Gr a düştü çok küçüktü ama emmesi hep iyiydi kg ile alakalı değil bence
Senin yazdıklarını okuyunca bende gece emmeleri için süre tuttum 8 -10 dk emiyor
Gündüz daha uzun duruyor ama

Gece mi daha çok uyuyor gündüz mü

Öylr valla
Kımse senı duymuyormus gıbi bır his degıl mı ? Herkes kendı alemındeyken sen sureklı aktif olmak zorundasın

Aynen.
Emzir, gaz çıkart, otur, kalk, alt değiştir, uyut, uyumasın kalk dolaştır. Belim kalçam ağrıyor.
Çay veren yok. İnsaf edip biri sorarsa anca..

Biberona karsi tepkisi nasil peki , böyle severek iciyormu biberonla

Bakinn böyle yapacaksınız begeni alacaz diye millet ne yapacağını şaşırmış
Bebek burdaa 2.5 aylik .bak ayarlayın bebeği 1.5 saate öyle uyansın. 2 saat aktivite yapın, günde 5 elbise değiştiriyorsunuz,yemek yapma ve yemek yok ,ha 1.5 saatte hemen uyaniyorsunuz ve direkt aktivite

Çok yakınımda gördüm canım bunu, kızcağız öyle çok uğraştı çabaladı heder etti kendini. Mama vermemekte de direndi ama mahvoldu. Benim kızım çoook meme düşkünüydü. Artık sütüm mü azdı yoksa kendisi mi çok sevdiğinden hepmemedeydi emin değilim. Çünkü öyle sütüm şişirmiyorda benim, kızım 7/24 memede 2 sene geçirdi hep çıtıpıtı sınırlarda bir bebekti hiç boğum boğum hallerini görmedik.
Biberon un lıkır lıkır akışı, emziği verdiği rahatlama hissi bazı - tembel - bebişlerde memeyi reddetmeye sebep olabiliyormuş. Bazı doktorların ilk bir ay geçsin öyle verin demesinin sebebi bu olabilir belki. Ama kolaya kaçan akıllı bıdıklar için bu her zaman risk teşkil edebilir. Ben emzirdim kızımı bunuda emziriyorum ama mama için tü kaka demiyorum, biberon hayat kurtaran bişi insana gerçekten vakit tanıyor, imkan tanıyor. Kendini çok yıprattığını emek verdiğini görüyorum ve gerekirse mama da verilmeli diyorum çünkü sen iyi olmazsan bebek de olmuyor bunu kafama bura vura öğretti süreç

8 10 dakika emme iyi mi bilemedim ben .bence kısa bir süre .Yani benimki de öyle emiyor ben ona kısa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…