- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.161
Az önce yine memede savaş verdik ağzı memede ama ağlıyo meme için süt de geliyo çıldırcam elini emiyo sonra daOvv benimki ayağıyla diğer memeye tekme atıyor. Uykusu çok olunca ya da gaz olunca yapiyor
Canm ben de aynisini yasiyorum ve sanrm açlıktan degil uykusuzluktan uykuya dalamamaktan ağlıyor onu keşfettim. Ya da başka sebep bazen gercekten emmek ister gibi yapip sonra memede agliyor tutamiyor. Sakinleşemiyor. Valla emzik verip uyutuyrm. Ya da emzik veriyorum sakinleşince gazini cikariyor rahatliyir. Yoksa töbe emmez yaniAz önce yine memede savaş verdik ağzı memede ama ağlıyo meme için süt de geliyo çıldırcam elini emiyo sonra da
Bi de uyutmayı deneyeyim ama nasıl uyucak bilmiyom genelde memede emerken uyurdu bugün Bi huzursuzluğu var çözemedimCanm ben de aynisini yasiyorum ve sanrm açlıktan degil uykusuzluktan uykuya dalamamaktan ağlıyor onu keşfettim. Ya da başka sebep bazen gercekten emmek ister gibi yapip sonra memede agliyor tutamiyor. Sakinleşemiyor. Valla emzik verip uyutuyrm. Ya da emzik veriyorum sakinleşince gazini cikariyor rahatliyir. Yoksa töbe emmez yani
Evet yapılıyor bende orda yaptırdım ama verem aşısı için belirli günler var bunun için öncesinde hangi gün yapıyorlar öğren canımKızlar 2.ay aşıları sağlık ocağında yapılıyor mu?
Ses yok değil mi
Bende çok merak ediyorum inşallah kötü bişi yoktur güzel haberler alırız
2880 Gr doğdu 2550 Gr a düştü çok küçüktü ama emmesi hep iyiydi kg ile alakalı değil benceDemekki sorun sende değil bebekteymis .kilo almayınca hemen mama başla diyorlar .böyle doktorlara uyuz oluyorum .belki de bebeğinin sorunu alerjikti .emmemesinin nedeni buydu .şimdi de emzir diyor .sorunu anlamadan dinlemeden hemen mama ver .Turkiyede gerçekten çocuk doktoru kalmamış. Hiçbir şeyden anlamıyorlar.tek kriterleri kilo alması. Kilo alsın da isterse hergun ağlasın. Bak senin bebeğin de küçük doğmuş .küçük doğan bebeklerin büyümesi zor oluyor .benim de 2900 doğdu. Emmesi falan hep problem .Gürbüz bebek olsa memeye düşerdi. Bir bebek en az 3500 olmalı. Diğer türlü boğazları az oluyor
bende çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah
Çok mantıklıBu arada ben alt acmayi arka yuzunu kullaniyorum bi durum olur pislenirse siliyorum uzun süre gidiyr
Gece mi daha çok uyuyor gündüz mü2880 Gr doğdu 2550 Gr a düştü çok küçüktü ama emmesi hep iyiydi kg ile alakalı değil bence
Senin yazdıklarını okuyunca bende gece emmeleri için süre tuttum 8 -10 dk emiyor
Gündüz daha uzun duruyor ama
Öylr valla
Kımse senı duymuyormus gıbi bır his degıl mı ? Herkes kendı alemındeyken sen sureklı aktif olmak zorundasın
Biberona karsi tepkisi nasil peki , böyle severek iciyormu biberonla....
Sanırım benım kadar kımse meme ıcın ugrasmamıstır. Neler yaptım neler.amuda kalkmadıgım kaldı .
Ac olsa bıle almıyor memeyı bazen inat ederse . Ben de ısrar edeyım sakınlesmıyor kolay kolay . Bugun hep sol memeyı emzırdım buna da şükür tabıı :) ve elbette fuul emzırmedım, sag gogsu sagdım verdım biberonla .
Benımkı öyle uyurken agzına meme sokulacak ya da bıberon sokulacak bır bebek degıl . Uyurken kesınlıkle beslenmeyı ıstemıyor ve agzını acmıyor . Ben de ne zaman uyansa o zaman emzırıyorum gece
Isterse 6 saat uyusun dokunmuyorum artık.
Öncelıgı uykuya verıyor benım bebek
Enteresan
Her beslenme oncesı memeyı teklıf edıyorum. Alırsa emıyor
Almazsa bıberondan verıyorum.
Yataga yatırıo yanına uzandıgım zaman memeyı vereceğimı anlayıp huzursuz oluyor cins . Sag memede daha cok problrm cıkardıgı ıcın onu cok az teklıf edıcem soldan emzıricem.
Yanı oylr zor kı dısarda bu sekılde beslenme
Bir yere gıdecegımız zaman manuelı alıuorum ve sagıyorum. Bazen sut cıkmauacak korkusu yasıyorum cunku emzırıldıgı kadar sut cıkmıyor pompadan naparsan yap.
Sagıyorum ve kalan memeyı vermeye calısıyorum almıyor bazen.
Gece uyandıgında memeyı almayı red ederse dolaptakını ısıtııorum ama o surecte aglamazsa tabıı. Anne sutu kolay hazmedıldıgı ıcın 2 saate bi beslenmek zorunda oldugu ıcın asırı yoruyor. 60 cc yetıyor ona
Ama bazen memeden 40 cc cıkıyor . Barı emzıreyım somra bıberon vereyım dıyorum bazen alıyor bazen almıyor memeyı .
Zor valla yasadığım surec
Memeyı agzına alınca öğürüyor bazen
Sütten degıl memeden tıksınıyor sankı.
Boyle kısır dongu ıcındeyım ıste .
Bırqz daha zaman gecse cok ıyı olacak . Memeyı her daım unutturmamaya calısıyorum
Çok yakınımda gördüm canım bunu, kızcağız öyle çok uğraştı çabaladı heder etti kendini. Mama vermemekte de direndi ama mahvoldu. Benim kızım çoook meme düşkünüydü. Artık sütüm mü azdı yoksa kendisi mi çok sevdiğinden hepmemedeydi emin değilim. Çünkü öyle sütüm şişirmiyorda benim, kızım 7/24 memede 2 sene geçirdi hep çıtıpıtı sınırlarda bir bebekti hiç boğum boğum hallerini görmedik.....
Sanırım benım kadar kımse meme ıcın ugrasmamıstır. Neler yaptım neler.amuda kalkmadıgım kaldı .
Ac olsa bıle almıyor memeyı bazen inat ederse . Ben de ısrar edeyım sakınlesmıyor kolay kolay . Bugun hep sol memeyı emzırdım buna da şükür tabıı :) ve elbette fuul emzırmedım, sag gogsu sagdım verdım biberonla .
Benımkı öyle uyurken agzına meme sokulacak ya da bıberon sokulacak bır bebek degıl . Uyurken kesınlıkle beslenmeyı ıstemıyor ve agzını acmıyor . Ben de ne zaman uyansa o zaman emzırıyorum gece
Isterse 6 saat uyusun dokunmuyorum artık.
Öncelıgı uykuya verıyor benım bebek
Enteresan
Her beslenme oncesı memeyı teklıf edıyorum. Alırsa emıyor
Almazsa bıberondan verıyorum.
Yataga yatırıo yanına uzandıgım zaman memeyı vereceğimı anlayıp huzursuz oluyor cins . Sag memede daha cok problrm cıkardıgı ıcın onu cok az teklıf edıcem soldan emzıricem.
Yanı oylr zor kı dısarda bu sekılde beslenme
Bir yere gıdecegımız zaman manuelı alıuorum ve sagıyorum. Bazen sut cıkmauacak korkusu yasıyorum cunku emzırıldıgı kadar sut cıkmıyor pompadan naparsan yap.
Sagıyorum ve kalan memeyı vermeye calısıyorum almıyor bazen.
Gece uyandıgında memeyı almayı red ederse dolaptakını ısıtııorum ama o surecte aglamazsa tabıı. Anne sutu kolay hazmedıldıgı ıcın 2 saate bi beslenmek zorunda oldugu ıcın asırı yoruyor. 60 cc yetıyor ona
Ama bazen memeden 40 cc cıkıyor . Barı emzıreyım somra bıberon vereyım dıyorum bazen alıyor bazen almıyor memeyı .
Zor valla yasadığım surec
Memeyı agzına alınca öğürüyor bazen
Sütten degıl memeden tıksınıyor sankı.
Boyle kısır dongu ıcındeyım ıste .
Bırqz daha zaman gecse cok ıyı olacak . Memeyı her daım unutturmamaya calısıyorum
8 10 dakika emme iyi mi bilemedim ben .bence kısa bir süre .Yani benimki de öyle emiyor ben ona kısa diyorum2880 Gr doğdu 2550 Gr a düştü çok küçüktü ama emmesi hep iyiydi kg ile alakalı değil bence
Senin yazdıklarını okuyunca bende gece emmeleri için süre tuttum 8 -10 dk emiyor
Gündüz daha uzun duruyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?