Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 gün önce ilk vukuatımız gerceklesti. babannemize gidiyorduk hava sicak oldugu icin direk kucagima aldım merdivenlerden cikarken birden ayagim dolandi küt yere yapistim cömelir gibi Allahtan bebişi dışa dönükt tutuyordum. Biryerine bir zarar gelmedi karnima basınç yaptı. Çok sükür bir sey olmadı ya olsa o vicdanla nasil yasardim. İlk annelik icin cız etmesini bizzat yasamıs olduk

Aslında o kadar çok emiyorsa niye kilo alamadı ki acaba ? Başka bir nedeni olmalı.yani ben bu sütun yarıyor yaramıyor işine inanmiyorum

Mesela gece ve sabah da 25 ve 30 dakika emdi.cani öyle istedi demekki .Bir de algıları açıldıkça bence memede daha kısa geçiriyorlar.Artik emeyim gideyim mantığı var .çok gezdirmeyeceksin bence .Bir kere gezdirince hep o gezmeyi istiyor

Dr bana 20 dk falan emmeli demişti
Ben de şimdi emzirmeye çalıştım 10 dk emdi uyuduğu için fazla emmedi bıraktı tekrar vermeye çalıştım almıyor
Asm'deki ebe 10-15 dkda boşaltır dedi bana. Zaten acıkırsa ya ağlar durmaz ya da 1 saat sonra yine ağlar dedi. Doğru aslında açken kim sakin sakin duruyor ki bebişler dursun? 2. Kez verdiğimde almazsa bırakıyorum ben senin gibi. yoksa strese girerim. Acıkırsa ağlar zaten

Çok geçmiş olsun , ah ne büyük korkudur... şükür ikiniz de iyisiniz

Öyle canım
Mama almayan, bıbrron kabul etmeyen bebeklerde var . Allah beterındrn korusun
Kilo alımı nornal oldugu ıcın mamaya pek yaklasmıyorum aslında.
Eger düşüş olsaydı günde 1-2 kez verırdım .
Sonucta o da zehir değil ☺yani mamaya karsıı sayılmam
Ama işte öğünluk süt yettıgı için boşuna vermek ıstemıyorum mama
Her öğünde sagmıyorum zaten . Gece uyandıgında emzırıyorum. Gunduz bıraz sıkıntı oluyor
Ama bazen de ıyı gıdiyor
Bazsn gunduz kötü dosarda hıc almıyor zaten onu saymıuorum cunku gerekmedıkce cıkmıyorum

Dr bana 20 dk falan emmeli demişti
Ben de şimdi emzirmeye çalıştım 10 dk emdi uyuduğu için fazla emmedi bıraktı tekrar vermeye çalıştım almıyor
Kesin bunu diyenin çocuğu yoktur.20 dakika emiyor evet ama ne zaman ? Gece uykuluyken, annenin sütü az ve yavas geliyorsa ya da bebek çok hareketli değilse öyle emer .20 dakika emmesi için 2 çekip bırakıp sonra tekrar emmesi gerekir. Gece yarım saat emdi benimki ama mık mık mık .Yarım saat daha tutsam dururdu .uyanık olduğu zaman hızlı hızlı emip bırakıyor. Ben de çok şey yiyorum galiba .sütüm de çok geliyor. Hep memede süt kalıyor o cekemediginden değil benim çok şey yiyip icmemden .Hem o humanalari içiyorum hep damla içiyorum. Bir tahin pekmez sevdası başladı onu yiyorum 5 litre su içiyorum.bunun altında yatan neden sütüm yetmeyecek kaygısı. Belki de beynime bu işlendi. Sadece beynim üretiyor.
Ben bir ara yutkunmasini sayiyordumhızlı ile yavas arasındaki fark ne diye .yavasken 400 kere yutkundu hizliyken 200 300 arasi yutkundu. Manyak anne olmak bunu gerektiriyor çünkü

D0zelsin 4.aya da razıyım

Benımkı dınlenmeden çekiyor mesela
Mola yok
8-10 dk hıc ara vermeden yutkundugunu düşün

Ama 1 kiloya çok iyi diyor doktorlar .benim ilk ay 1100 aldı .çok güzel harika dedi doktor .2.ay 1000 kilo alması bence gayet güzel. Ben yine tartım bizim çocuğu elbiseleriyle 4860 geldi.120 gram elbiseleri ve bezi çıktı .1 aylıkken 3860 di .yine 1 kiloya yakın almış oluyor .çok Bile yeter

Aynen canım ayda 1 kilo sadece anne sütü alan bebekler ıcın cok ıyı . Ama tabıı kı 3-4aydan sonra azalıyor kılo alımı

8 10 dakika emme iyi mi bilemedim ben .bence kısa bir süre .Yani benimki de öyle emiyor ben ona kısa diyorum
Taş gibi dolu göğsü 10 dk da yumuşatıyor ve yutkunma sesi çok iyi oluyor
İlk zamanlar için desen evet kısaydı ama büyüdüler çeneleri çok güçlü yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…