Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen canım ayda 1 kilo sadece anne sütü alan bebekler ıcın cok ıyı . Ama tabıı kı 3-4aydan sonra azalıyor kılo alımı
Yüzde 90 i su olan bir besin var ne kadar alabilir ki .kaldı ki mama ile beslenen cocugun kakasi ile anne sütü içen arasında dağlar kadar fark var .onlarınki bir tuhaf .
Benimki 2900 doğdu 2700 e indi . ilk ay 3860 oldu . 1 1 alsa bile 5000 kilo oluyor ama 4 kilo doğan bir çocuk 1 1 alsa 6 oluyor .benimki 1.5 1.5 alacak da o kiloya çıkacak.
Kaldı ki benimki çok hareketli. Hareketli olduğu için de gazi azaldı. Yediğini de eritiyor .zaten sürekli maşallah kaka da yapıyor. Gerçekten kaka yapan bebek çok kilo almiyor

Çok geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum böyle şeylerden

Canım senimkinin kaka sıklığı nedir,?
Ben de sabah sabah kakaya taktim. 7den fazla olması ishal deniyor. Saymadım ama sık yapıyor bizimki de.

Valla ben de bıraktım bir saat sonra hareketlendi uykusunda tekrar denedim yine 12 dk kadar emdi bıraktı 40 I geçince hızlı boşaltmaya başlıyorlar demek ki..
Peki gece uykusu kaç saat
5 saat uyuduğu için ben 10 dk emince panik oldum

Benim oğlan en fazla 30 35 dk kalıyor memede hem kendi bırakıyor sonra da deli gibi aranıyor hala istiyor sürekli aç gibi anlamadım ilk ay 1420 gr aldı. 2 gündür de bazen emdikten sonra kusuyor
Bizim de öyle hem kendi bırakıyor hem aranıyor hem kusuyor Dr mı sorsak acaba ama sizde de durum aynıysa bu dönem de böyle mi oluyoorlar ki

Way canına nasıl saydın kız
Canım sütün iyiyse çok yeme o tarz ekstra süt yapıcı mastit olursun
Süt memede kalırsa sıkıntı çok boşaltır san sıkıntı
10 dk emmesi sorun değil de gece zor uyuttum iyice yorulmuştu gece de acıksa bile uyanmıyor gibi hissediyorum 5 saat uyanmadı ben aldım memeye taktım 10 dk emdi bıraktı o yüzden stres oluyorum aç kalmasın diye

O zaman da gündüz çok emiyor süt anca yetiyor gibi geliyor. Gündüzleri çok emdiginden geceleri az emdiginden dengesizlik oluyor

Canım senimkinin kaka sıklığı nedir,?
Ben de sabah sabah kakaya taktim. 7den fazla olması ishal deniyor. Saymadım ama sık yapıyor bizimki de.
Bizim hepsinde kaka var ama az az var .Yani dolu dolu yapmıyor .Onu da haosirinca ve gaz çıkarınca yapıyor çünkü altını açtığımda bazen gaz çıkarıyor az bir şey kaka geliyor. O 7 den fazla olan bence büyük bebekler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…