Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benımkı gölgelerden korkuyor
Odada loş ısık var sureklı gölge düşen yerlere bakıyor ve hareketlerı degısıyor
Yanı korktugunu anlıyorum
Ben alt değiştirirken tabii aydınlık odada gölgemi farketti. Elimi hareket ettirdim takip etti. Belki tam karanlık yada tam aydınlık lazım.

Bunu deyince aklıma geldi. Cem Yılmaz'ın dediği gibi bastılar folik asit,bebekler böyle

Şaka bir yana bana da garip geliyor. Bebek dediğin sanki on on beş yıl önce uyur, emer, az ağlar yine uyur şeklindeydi. Gözler bence de daha uzağı görüyor ve cin gibiler. Bakalım hangi kuşağa ait olacaklar, Z yi sollayacaklar o kesin gibi.

Aslında o kadar çok emiyorsa niye kilo alamadı ki acaba ? Başka bir nedeni olmalı.yani ben bu sütun yarıyor yaramıyor işine inanmiyorum
Aslinda ben sunnet oldugu icin o ara zayifladigini dusunuyorum cunki 10 gunde 350 gr almasina gayet iyi dedi doktor

Evet yapılıyor bende orda yaptırdım ama verem aşısı için belirli günler var bunun için öncesinde hangi gün yapıyorlar öğren canım
Çok iyi sevindim canım..Normalde hastaneye gidecektik eşim hastanede yatıyor o yüzden sağlık ocağına götürücem.yarin hemşireye sorayim o zaman o söyler ne zaman gidecegimizi

Hastanede yaptırdım 1 ay aşılarını.Doktoru yine 5 eylüle vermişti tarihi.Yarin sağlık ocagindaki hemşireye sorayim yine de.Bir de doktordan da bilgi alayım ne diyecek ?özel bi asi yok sanırım 2.ayda

Folik aside 200 ₺ vermıstım
1 hafta bıle kullanmadım huyumdur alıp kullanmamak

Bizim
Bizim kız normalde Saba 11 gibi yatakta emip bjraz daha uyurdu ben de o arada kahvaltı mi yapardım. Bugün babası aldı oynadı hoplatti sağa sola geçirdi filan. Sonra geldi bana memeyi almaz bağırır gözü babasinda. Memeyi almak istemiyor çünkü uykusu var meme gelince uyuyacak bence akşam da uyku yüzünden emmiyor yani algı konusunda haklısın. Başka şey dikkatini çekince memeyi istemiyor. Ben ağzına koyuyorum eliyle itiyor eliyle tutup çıkarıyor. Bazen bırakmak istemediginde de emzirme sütyenin yukarda kısmıni tutuyor eliyle bırakmıyor. Velhasıl bizimkini pusete koyduk orda bayıldı.

Rahat ol biraz nasıl saydın onu Allah iyiliğini versin. Benim kız da uyuma durumu yoksa 5-6 dk da emip kalkıyor ki bu gece uykusuna yatması gereken vakit. Gündüz uykusu varsa yavaş yavaş oyalaniyor memede. Biraz daha büyusunlwr temelli uyumak istemeyecekler

Kızlar benımkı gölgelerden korkuyor
Odada loş ısık var sureklı gölge düşen yerlere bakıyor ve hareketlerı degısıyor
Yanı korktugunu anlıyorum
Aynenbenim ki uyurken mesela ısık yanık yanindan gec o ara senin gölgen üstüne düsüyorsa mesela anlık ışık gölge olunca da sıçrıyor. Bazen golgeler de cok hareketli olunca korkup anlik bi mızırdama aglama oluyir

Biz bebekken heralde bebek gıbıydık
Bunlar her seyı anlamaua calısıyor

Şuan evde dugun yemegi veriliyor zibilyon tane insan her kafadan ses arka odaya kactik elektrik supurgesi sesiyle uyutuyorum. Artk seslerden uyanmaya basladi benimki buraya geleli böyle evde ya cok ses yapmiyorduk ya da buranin volumü fazla geldi cocuga. geldi geleli uyumakta dalmakta zorlaniyor gunduz yarim yamalak uyuyor. Bu yüzden uykumuz geceye döndü. Gündüz de hep şu soruya muhatabim niye uyumuyo bu uyumadi mi yine mi uyumadi bla bla bla

Biz bebekken heralde bebek gıbıydık
Bunlar her seyı anlamaua calısıyor
Aynen ya ben suan bu bebegin aslinda kafa olarak 5 6 aylik oldugunu iddia edeblrm ama ispatlayamam bakiyorum da bana mi cok büyük geliyor anlamadim. tavirları anlamasi tepki vermesi falan ileride gibi geliyor simdiden aguya yakin sesle cikarmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…