- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.281
Ne ek gıdada sorunSenin ilk çocuk rüya çocukmuş sen bilememissin
Heeeh aynen senin gibi düşünüyorum, çokta şey yapmamak lazımValla kızlar ben hiç emmeye takılmıyorum aç oldu mu dünyayı dar ediyor zaten
Dün aksam 10 gibi uyandı en son 7de yemişti max 6/7 dk emmiştir ama hızlı hızlı emdi. Bıraktı ve uyudu. Doymasa bırakmazdı dedim
Bir daha gece 2de kalktı yemek için şaştım kldım
Az önce de 20dakkadan fazla emdi keyfine vara vara
Yani demek o ki keyifler nasıl isterde öyle, çok da şaapmamak lazım
Keyfine bak. Sen nasıl iyiysen o da öyle iyi ben buna inanıyorum.Öyle canım
Mama almayan, bıbrron kabul etmeyen bebeklerde var . Allah beterındrn korusun
Kilo alımı nornal oldugu ıcın mamaya pek yaklasmıyorum aslında.
Eger düşüş olsaydı günde 1-2 kez verırdım .
Sonucta o da zehir değil ☺yani mamaya karsıı sayılmam
Ama işte öğünluk süt yettıgı için boşuna vermek ıstemıyorum mama
Her öğünde sagmıyorum zaten . Gece uyandıgında emzırıyorum. Gunduz bıraz sıkıntı oluyor
Ama bazen de ıyı gıdiyor
Bazsn gunduz kötüdosarda hıc almıyor zaten onu saymıuorum cunku gerekmedıkce cıkmıyorum
%100 katılıyorum. Dün gece sahilde 3 saat kıpırdamadan uyudu. Evde olsa asla uyumazdı. Pusetini arabaya koyduğumuz an ağlıyosa susuyo sakinleşiyo resmen. Genel olarak dışarda o kadar huzurlu ki ben yorgun bile olsam hadi çıkalım diyorum. İyiki de böyle sürekli eve kapansak asabım bozulurdu heralde.Allah kolaylık versin,bebek gününde değilse odadan cikmamayi ya da dışardan eve girmemeyi tercih ediyorum . Daha çok mu kalacaksiniz peki orda.
Ben tam tersi gezdirme taraftarıyım ve bebeğe de iyi geliyor. Her sabah ve akşam 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz ,çoğunda temiz havada uyuyor . Son 5-10 dk gökyüzünü izliyor. Bu sefer evden çıkmayan bebek dışarıya zor adapte olacak . Dün bı konserde biraz durduk ,hiç uyanmadı bile seslere alışkın çünkü ama ilk kez o konsere gitmiş olsaydık çığlık çığlığa ağlardı belki de.
Gündüzleri doğduğundan beri aynı durumdayiz ,eğer uyumuyorsa meme . Emme refleksi çok yoğun olunca doktor emzik kullanın dedi ,kullanıyoruz ama bu seferde emzik bağımlılığı oldu gibi . Dün yumruğunu emmeyi keşfetti emzik olmadığı an yumruğu sokup emiyorbizdede kusma başladı son 1 haftadır , kusunca en az 30 dk emziremiyoruz da .
Emer emmez babanın işi yoksa babaya veriyorum,oyun halisinda kitapla falan vakit geçiriyorlar biraz
Uyanmayınca biberonla besliyorum artık ama 4 5 saatten sonra yapıyorum uyanmadı diye sen 3 saatte bir mi besliyorsun nasıl yapayım mesela 3.saat mi besleyeyimCanım benim ki de geceleri 4 ya da 5 saat uyuyor ben tam ortasında uyanmadan biberon veriyor ağzına emip devam ediyor. Stres olacaksan öyle yap
Yumruk emme olayı bizde de başladı. Ama emzik emmiyor emziğe alıştıramadım. Keşfeetiğinden bence yumruğunu emiyorAllah kolaylık versin,bebek gününde değilse odadan cikmamayi ya da dışardan eve girmemeyi tercih ediyorum . Daha çok mu kalacaksiniz peki orda.
Ben tam tersi gezdirme taraftarıyım ve bebeğe de iyi geliyor. Her sabah ve akşam 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz ,çoğunda temiz havada uyuyor . Son 5-10 dk gökyüzünü izliyor. Bu sefer evden çıkmayan bebek dışarıya zor adapte olacak . Dün bı konserde biraz durduk ,hiç uyanmadı bile seslere alışkın çünkü ama ilk kez o konsere gitmiş olsaydık çığlık çığlığa ağlardı belki de.
Gündüzleri doğduğundan beri aynı durumdayiz ,eğer uyumuyorsa meme . Emme refleksi çok yoğun olunca doktor emzik kullanın dedi ,kullanıyoruz ama bu seferde emzik bağımlılığı oldu gibi . Dün yumruğunu emmeyi keşfetti emzik olmadığı an yumruğu sokup emiyorbizdede kusma başladı son 1 haftadır , kusunca en az 30 dk emziremiyoruz da .
Emer emmez babanın işi yoksa babaya veriyorum,oyun halisinda kitapla falan vakit geçiriyorlar biraz
Aynen ya çok şaapmamak lazım ben çok şaapıyorumValla kızlar ben hiç emmeye takılmıyorum aç oldu mu dünyayı dar ediyor zaten
Dün aksam 10 gibi uyandı en son 7de yemişti max 6/7 dk emmiştir ama hızlı hızlı emdi. Bıraktı ve uyudu. Doymasa bırakmazdı dedim
Bir daha gece 2de kalktı yemek için şaştım kldım
Az önce de 20dakkadan fazla emdi keyfine vara vara
Yani demek o ki keyifler nasıl isterde öyle, çok da şaapmamak lazım
Emzik keyfine göre emiyor bazen alıyor bazen istemiyor valla zorlanıyoruz yaçünkü emme refleksi var .sadece emmek istiyor. Ağzı istiyor .emzik verince o refleksi bastiriyorsun .emzik almıyorsa artık seni bırakmaz. 1 saat de olsa vereceksin o memeyi susmaz çünkü .emzik verirsen de emmiyor
Kusunca neden emziremiyoruz?? Ben Dr sordum istediği an verin dediAllah kolaylık versin,bebek gününde değilse odadan cikmamayi ya da dışardan eve girmemeyi tercih ediyorum . Daha çok mu kalacaksiniz peki orda.
KaynımınDüğün kimin ?
Cumaya kadar kalacagiz. Carsamba da nikah var. 40 gün 40 gece dügün gibi oldu sündü de sündü ha cuma günü gidicez inş. O degil ben gündüz uyutamaz oldum 40 lı oldu bebe uyumayı unuttuAllah kolaylık versin,bebek gününde değilse odadan cikmamayi ya da dışardan eve girmemeyi tercih ediyorum . Daha çok mu kalacaksiniz peki orda.
Cumaya kadar kalacagiz. Carsamba da nikah var. 40 gün 40 gece dügün gibi oldu sündü de sündü ha cuma günü gidicez inş. O degil ben gündüz uyutamaz oldum 40 lı oldu bebe uyumayı unuttu
Ya ben uyku egitimi mi alsam. Ama sanrm o 4 aydan sonra demi. Evde uyurdu iyi kötü kv gile geldim geleli gündüz uyutmak olüm. Kucagimda hemen sızıyor. Ama yatirinca uyaniyor. Elektrok süpurgesi sesinde de uyuyor ama kp radyasyon olur telefon yaninda dedi benim de aklma geliyordu Allah var. E simdi neyle uyutcam ki bunu ben gündüz de iş güc yapmak istesem aslinda sesi solugu cikmiyo bakiniyor bazen. O vakitlerde de ortaliga koyamiuorum her yerde insan önüne gelen eline almak sevmek istiyor deli oldum yaa
İbnmVermeyi ordan gelince denedim baya agliyor ama agzina siktikca aglamaktan katiliyor cogu zsman bogazina kaciriyo
Aslinda benim bebegim meme delisi bi ara meme reddi yasadim ama 1 gubde gcti sürekli memede olmak emmek istiyo doktor mamayi kilo alimi tam sınırda diye baslamisti
Aşı olur olmaz mı verdiniz yoksa aşıdan birkaç saat sonra mıOlmadı iki kere bir çay kaşığı calpol verdim
Yok canım. Forum yöneticisi mesaj attı ama dönüş olmadı. İzni olmadan da arayamam dedi. Mesajı görmüş müdür bilmiyoruzYıldızdan haber yok dmiiiii
Garmastan pomad aldım baya rahatlattıHanımlar şimdi emzirirken sağ göğüs ucumdakş çatlaklar kanadıbu göğüsle ne zaman emzirebilirim bildiğin kan aktı çünkü. Birde siz çatlaklara karşı ne kullanıyorsunuz?
Bebek uyutucu programını uçak modunda kullanıyorum benYa ben uyku egitimi mi alsam. Ama sanrm o 4 aydan sonra demi. Evde uyurdu iyi kötü kv gile geldim geleli gündüz uyutmak olüm. Kucagimda hemen sızıyor. Ama yatirinca uyaniyor. Elektrok süpurgesi sesinde de uyuyor ama kp radyasyon olur telefon yaninda dedi benim de aklma geliyordu Allah var. E simdi neyle uyutcam ki bunu ben gündüz de iş güc yapmak istesem aslinda sesi solugu cikmiyo bakiniyor bazen. O vakitlerde de ortaliga koyamiuorum her yerde insan önüne gelen eline almak sevmek istiyor deli oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?