Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Soyle bir ek gıda makinesi buldum hanımlar. Güzele benziyor .mama makinesi de varmış. Philips avent de varmış ona da bakacağım. Malum her şeye zam geliyor bir an önce almak lazım

Heeeh aynen senin gibi düşünüyorum, çokta şey yapmamak lazım

Keyfine bak. Sen nasıl iyiysen o da öyle iyi ben buna inanıyorum.
%100 katılıyorum. Dün gece sahilde 3 saat kıpırdamadan uyudu. Evde olsa asla uyumazdı. Pusetini arabaya koyduğumuz an ağlıyosa susuyo sakinleşiyo resmen. Genel olarak dışarda o kadar huzurlu ki ben yorgun bile olsam hadi çıkalım diyorum. İyiki de böyle sürekli eve kapansak asabım bozulurdu heralde.

Yaşam şekli bu konuda büyük etken bencede

Canım benim ki de geceleri 4 ya da 5 saat uyuyor ben tam ortasında uyanmadan biberon veriyor ağzına emip devam ediyor. Stres olacaksan öyle yap
Uyanmayınca biberonla besliyorum artık ama 4 5 saatten sonra yapıyorum uyanmadı diye sen 3 saatte bir mi besliyorsun nasıl yapayım mesela 3.saat mi besleyeyim

Yumruk emme olayı bizde de başladı. Ama emzik emmiyor emziğe alıştıramadım. Keşfeetiğinden bence yumruğunu emiyor yumruğu kolu benim omzum nereyi bulursa cop cop sömürüyor emziği almıyor benimki de

Bende gezmelere gitmek istiyorum ama bebeğime güvenemiyorum ne yazıkki ağladığı zaman gözü hiç bir şey görmüyor . Ne araba ne puset ne de meme . Bağırıyor sadece

Aynen ya çok şaapmamak lazım ben çok şaapıyorum

çünkü emme refleksi var .sadece emmek istiyor. Ağzı istiyor .emzik verince o refleksi bastiriyorsun .emzik almıyorsa artık seni bırakmaz. 1 saat de olsa vereceksin o memeyi susmaz çünkü .emzik verirsen de emmiyor
Emzik keyfine göre emiyor bazen alıyor bazen istemiyor valla zorlanıyoruz ya

Kusunca neden emziremiyoruz?? Ben Dr sordum istediği an verin dedi

Cumaya kadar kalacagiz. Carsamba da nikah var. 40 gün 40 gece dügün gibi oldu sündü de sündü ha cuma günü gidicez inş. O degil ben gündüz uyutamaz oldum 40 lı oldu bebe uyumayı unuttu

Ya ben uyku egitimi mi alsam. Ama sanrm o 4 aydan sonra demi. Evde uyurdu iyi kötü kv gile geldim geleli gündüz uyutmak olüm. Kucagimda hemen sızıyor. Ama yatirinca uyaniyor. Elektrok süpurgesi sesinde de uyuyor ama kp radyasyon olur telefon yaninda dedi benim de aklma geliyordu Allah var. E simdi neyle uyutcam ki bunu ben gündüz de iş güc yapmak istesem aslinda sesi solugu cikmiyo bakiniyor bazen. O vakitlerde de ortaliga koyamiuorum her yerde insan önüne gelen eline almak sevmek istiyor deli oldum yaa

Hanımlar şimdi emzirirken sağ göğüs ucumdakş çatlaklar kanadı bu göğüsle ne zaman emzirebilirim bildiğin kan aktı çünkü. Birde siz çatlaklara karşı ne kullanıyorsunuz?

Cumaya kadar kalacagiz. Carsamba da nikah var. 40 gün 40 gece dügün gibi oldu sündü de sündü ha cuma günü gidicez inş. O degil ben gündüz uyutamaz oldum 40 lı oldu bebe uyumayı unuttu

Sahi niye öyle haftalarca sürdü ki bu iş?
Evlilik çok matah birşeymiş gibi

Sling var mı?
Ben de istemem gelenin gidenin ufacık bebeği ellemesini..

Radyasyon havada uçuyor zaten malesef. Çok uzak tutamıyoruz. Uyuması gerekiyor sonuçta sen çekiyorsun sıkıntıyı kp değil. Aç sen beyaz gürültüyü..

İbnm
Olmadı iki kere bir çay kaşığı calpol verdim
Aşı olur olmaz mı verdiniz yoksa aşıdan birkaç saat sonra mı

Bebek uyutucu programını uçak modunda kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…