Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ben de anne sütü alan bir bebek nasil kabız oluyor anlamıyorum. Aslında bildiğimiz kabız gibi değil de bagirsaklari mi itmiyor acaba .yoksa katı nasıl olsun
Peki hareketli bir bebek mi
Evet baya hareketli aslinda ,doktoruna soyledigimde bagirsaklari iyi calisan bebekler kabiz olur dedi anne sutunu guzel sindiriyor vitaminini fazla fazla aliyor dışkıyi geç atiyor vucuttan demisti yani bu sekilde aciklama yapti

Evet baya hareketli aslinda ,doktoruna soyledigimde bagirsaklari iyi calisan bebekler kabiz olur dedi anne sutunu guzel sindiriyor vitaminini fazla fazla aliyor dışkıyi geç atiyor vucuttan demisti yani bu sekilde aciklama yapti
Benım bıldıgım hergün duzenlı kaka yapan bebehın bagırsakları ıyı calısıyordur

Bugun benınkı bi derin uykuya gecemedı
Tilki uykusunda
Yaa aynen yine ağlama krizleri ve uyuyamama.. tüm gün dışarıdaydik ve bebek arabasında uyudu eve geldiğimizden beri ara ara ağlama krizleri oluyor ne yapsak susturamadık banyo yaptırdık yine ağlamaya devam etti uykusu da iyice kaçtı şu an cin gibi etrafa bakınıyor aralarda da bas bas bağırıp ağlıyor ilk oğlumda 26 yaşındaydım şimdi 40 bu kadar panik olmuyordum o zaman susturamayinca sinirlerim bozuluyor sanırım yaşım geçmiş

Sureklı yıutubeden bısıler acıyorum.
Bıraz kuran dınleteyım dedım sakınlestı sankı aglama yok ama sureklı uyanıyor. Şimdi de piş piş sesıne geçtik

Ya evet nedense benınkı de agladıgı zaman cok zor susuyor . Insan o zaman baya caresız hıssedıyor
Cevreyi algılasa dıkkatını dagıtırsın
Ama böyle zor yaa

Bugun benınkı bi derin uykuya gecemedı
Tilki uykusunda
Benimki de valla. Üstelik bu akşam memeyle kavga etmedi emdi. Emerken uyudu. Emmesi bitince cin gibi uyandı. Bu arada kavga ettiği saat 22 civarıydı o civarlarda meme teklif etmedim uyutmaya da çalışmadım. 23.30 gibi banyodan sonra emmek icin yatağa yattık beraber hem uyudu uyurken emdi şimdi oyun oynuyor.

Ben de de tam tersi ilk çocukta çok uykum vardı mahvoluyordum. Şimdi uykum yok sanırım ne bilem işim var aslında ama ağlamasın da ben ilkte de genç değildim ama 31. O zaman daha dayanılmazdi. Ne bileyim şimdi daha fazla dayaniyorum.

Yemin ederim benimki de dalamadi.hareketsiz uyuyan çocuk kımıl kımıl oldu

Sünnet yaptiran anneler surecnasil ben 2.5 aylikken aşılardan sonra yaptırmayi dusunuyorum da
Biz 36 gunlukken olduk hic zorluk olmadi bin şükür dikisli anestezili yaptirdik lokman hekimde ilk gun biraz zor oluyor yani psikolojik olarak zor oluyor bebek anestezi verilirken ve sunnet esnasinda cok agladi ama sonrasinda bin şükür bi aglama olmadi kremini bol bol surdum beze yapistirmadim bardagi da bi kac gun kullandim sonra iz oldugunu farkettim yumurtaliklarinin ustunde koymayi biraktim ama bur sorun olmadi 1 haftada iyilesti alt kismi kabuk baglamisti oda yeni yeni gecti

Surda yanlış yapmışsınız banyo bazı çocuklarda uyutucu bazı çocuklarda uyanıklık yapıcı olur .mesela ben ders çalışırken banyo yapardım ki uykum açılsın. İnstagram daki uyku egitmenlerine göre bir rutin oluşturman gerekiyor. Muhtemelen sen de ondan dolayı böyle yapmışsın ama her teknik her bebeğe uymuyor.

Burdaki post a kalsa hepimiz böyle uyutmaliyiz.Bak bu bebeklerin gazi yok büyük ihtimalle .yeme problemi yok.ben bizimkini ilk doyursam az da olsa gazi olduğundan emmiyor.yok gazını çıkarıp emzirsem durmuyor .2 saat aralik koymuş mesela kadın. 2 saat çocuk aktivite yapıyor. Bizimki tam doysa bile ilk 1 saatte acıkıyor. Sonra da oynamıyor.
Ya kısaca o yöntemler her bebekte tutmuyor.hatta çoğu bebekte tutmuyor .Bu bebekler zaten sakin gazi olmayan annesini güzel emen bebekler. Bu tarz bebeklere rutin yapmasan bile uyur .iş çocukta bitiyor .

Kızım olmasa ben dısarı adım atmam valla. Esım dün dıyor kı aksamları sahıle cıkalım
Olmaz bebekle olmuyor suan dedım.

Benım en rahat ettığim yer evım
Zaten bebek psıkolojısı yasıyorum, suan tek ıstedıgım bıraz zaman gecmesı . Aksamları ben banyo yaotırıp uyutuyorum 10 gıbı de yataga alıyorum orda devam edıyor.
Bebekle cıkmak bana göre külfet

Şöyle bi 5 aylık olsa cok ıyı olacak. Agladıgında susturmak ımkansız .maklını dagıtacak zamanlara gelmek ıstıyorum

Kızlar, benınkınde kusma var artık. Mesela emzırdım 20 dk once
Bırqz kustu . Yerındr hıc durmuyor ama kendı kendını mı kusturuyor diye dusunmedım değil. Asırı hareket yapıyor mıdesıne baskı oluyor o anda bacakları karnına cekıyor mesela karnı doluolunca öğürüyor ya da bıraz kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…