- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.321
Evet baya hareketli aslinda ,doktoruna soyledigimde bagirsaklari iyi calisan bebekler kabiz olur dedi anne sutunu guzel sindiriyor vitaminini fazla fazla aliyor dışkıyi geç atiyor vucuttan demisti yani bu sekilde aciklama yaptiValla ben de anne sütü alan bir bebek nasil kabız oluyor anlamıyorum. Aslında bildiğimiz kabız gibi değil de bagirsaklari mi itmiyor acaba .yoksa katı nasıl olsun
Peki hareketli bir bebek mi
Hayir cok ugrastim alsin diye ama midesi bulaniyor almiyorEmzik biberon alıyor mu
Benım bıldıgım hergün duzenlı kaka yapan bebehın bagırsakları ıyı calısıyordurEvet baya hareketli aslinda ,doktoruna soyledigimde bagirsaklari iyi calisan bebekler kabiz olur dedi anne sutunu guzel sindiriyor vitaminini fazla fazla aliyor dışkıyi geç atiyor vucuttan demisti yani bu sekilde aciklama yapti
Yaa aynen yine ağlama krizleri ve uyuyamama.. tüm gün dışarıdaydik ve bebek arabasında uyudu eve geldiğimizden beri ara ara ağlama krizleri oluyor ne yapsak susturamadık banyo yaptırdık yine ağlamaya devam etti uykusu da iyice kaçtı şu an cin gibi etrafa bakınıyor aralarda da bas bas bağırıp ağlıyor ilk oğlumda 26 yaşındaydım şimdi 40 bu kadar panik olmuyordum o zaman susturamayinca sinirlerim bozuluyor sanırım yaşım geçmişBugun benınkı bi derin uykuya gecemedı
Tilki uykusunda
Sureklı yıutubeden bısıler acıyorum.Yaa aynen yine ağlama krizleri ve uyuyamama.. tüm gün dışarıdaydik ve bebek arabasında uyudu eve geldiğimizden beri ara ara ağlama krizleri oluyor ne yapsak susturamadık banyo yaptırdık yine ağlamaya devam etti uykusu da iyice kaçtı şu an cin gibi etrafa bakınıyor aralarda da bas bas bağırıp ağlıyor ilk oğlumda 26 yaşındaydım şimdi 40 bu kadar panik olmuyordum o zaman susturamayinca sinirlerim bozuluyor sanırım yaşım geçmiş
Benimki de valla. Üstelik bu akşam memeyle kavga etmedi emdi. Emerken uyudu. Emmesi bitince cin gibi uyandı. Bu arada kavga ettiği saat 22 civarıydı o civarlarda meme teklif etmedim uyutmaya da çalışmadım. 23.30 gibi banyodan sonra emmek icin yatağa yattık beraber hem uyudu uyurken emdi şimdi oyun oynuyor.Bugun benınkı bi derin uykuya gecemedı
Tilki uykusunda
Ben de de tam tersi ilk çocukta çok uykum vardı mahvoluyordum. Şimdi uykum yok sanırımYaa aynen yine ağlama krizleri ve uyuyamama.. tüm gün dışarıdaydik ve bebek arabasında uyudu eve geldiğimizden beri ara ara ağlama krizleri oluyor ne yapsak susturamadık banyo yaptırdık yine ağlamaya devam etti uykusu da iyice kaçtı şu an cin gibi etrafa bakınıyor aralarda da bas bas bağırıp ağlıyor ilk oğlumda 26 yaşındaydım şimdi 40 bu kadar panik olmuyordum o zaman susturamayinca sinirlerim bozuluyor sanırım yaşım geçmiş
Yemin ederim benimki de dalamadi.hareketsiz uyuyan çocuk kımıl kımıl olduBenimki de valla. Üstelik bu akşam memeyle kavga etmedi emdi. Emerken uyudu. Emmesi bitince cin gibi uyandı. Bu arada kavga ettiği saat 22 civarıydı o civarlarda meme teklif etmedim uyutmaya da çalışmadım. 23.30 gibi banyodan sonra emmek icin yatağa yattık beraber hem uyudu uyurken emdi şimdi oyun oynuyor.
Senin mesaj ile aynı saatte uyumuş benimkide.. şimdi de emmeye kalktı. İkiden sonra uyumak bir kaç gündür adet oldu bizdeYenı uyudu
Bugun ne olduysa artık . Uyudu hemrn uyandı . Aksam 22-23 gıbı yataga alıyordum mıs gıbı uyuyordu
Biz 36 gunlukken olduk hic zorluk olmadi bin şükür dikisli anestezili yaptirdik lokman hekimde ilk gun biraz zor oluyor yani psikolojik olarak zor oluyor bebek anestezi verilirken ve sunnet esnasinda cok agladi ama sonrasinda bin şükür bi aglama olmadi kremini bol bol surdum beze yapistirmadim bardagi da bi kac gun kullandim sonra iz oldugunu farkettim yumurtaliklarinin ustunde koymayi biraktim ama bur sorun olmadi 1 haftada iyilesti alt kismi kabuk baglamisti oda yeni yeni gectiSünnet yaptiran anneler surecnasil ben 2.5 aylikken aşılardan sonra yaptırmayi dusunuyorum da
Surda yanlış yapmışsınız banyo bazı çocuklarda uyutucu bazı çocuklarda uyanıklık yapıcı olur .mesela ben ders çalışırken banyo yapardım ki uykum açılsın. İnstagram daki uyku egitmenlerine göre bir rutin oluşturman gerekiyor. Muhtemelen sen de ondan dolayı böyle yapmışsın ama her teknik her bebeğe uymuyor.Banyoya alışsın diye her gün yıkadık. Şimdi alıştı çok şükür bi giyinirken çok ağlıyor. Aklıma bi şey takılıyor. Bu uyku rutinlerinde hep banyo var . Biz banyoyu genelde ikindin yaptırdık hep. Banyodan sonra uyku gelmesi gerekirken benimkinin uykusu açılıyor uyumuyor. Resmen uykuya itleniyor uyutabilene aşk olsun. Biz neresinde yanlış yaptık bu çocuğun anlamıyorum
Hem de nasilAllah yardımcın olsun
bebekle zor yaa .olan anneye oluyor valla
Kızım olmasa ben dısarı adım atmam valla. Esım dün dıyor kı aksamları sahıle cıkalımHem de nasil
Onu bende merak ediyorum ..Günaydın
Migrosun minies marka bebek bezini kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?