Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Telefonu ucus moduna alın

B
Benim kızımada nazar değdi. Kucakta uyuyor koyunca yere yatağa
Akrep sokmuş gibi çığlık atıyor.. Ya kucak yada memede kalacak

Radyasyon mu alırmış onlar ellerine bir telefon alacakki radyasyon ne kelime .tut tutabilirsen. Senin kp öyle çok biliyorsa alsın da eline sustursun .Ben hamileyken iş yerinde her bilgisayardan her türlü radyasyona maruz kaldim .Artık bebeğini öyle pamuklara sarıp buyutemezsin en basiti televizyon var.
Aslında esin seni niye götürdü ki kendi gitseydi ya da sadece düğüne gitseydiniz. Lafa gelince kirkli bebe cikmaz diyenler şimdi düğüne mi bekliyor. Ben gitmezdim sahsen. Gidiyorsam da bebek durmayinca verirdim babasına. Sen getirdin sen bak derdim .kimsenin baktığı yok çocuğa baksalar da mal gibi bakıyorlar. Çocuğun uykusu geliyor sevme peşindeler. Cehennemin dibine sev .çocuk mu görmedin. Babam da öyle akşam 9 da geliyor çocuk uyuyor tabi .Trip atıyor. Napiyim sen sevecen diye çocuk mu uyandiriyim .
Eşimin ailesi uzakta .götüremem valla .kendileri gelsin .Ben o kadar uğraşıp düzen tutmuşum.diyor ki bana kv küçük bebekle yolculuk kolay olur emer uyur diyor .illa küfür ettirecekler .1 kere yolculukta uyuyan bebek gündüz uyur sonra da geceleri uyumaz .bebekler de her şeye o kadar kolay alışıyor ki .
Baba ise gidiyor sonra sen kalıyorsun baş başa. Baksa ne olacak akşam gelince bakıyor. Gece de başka odaya gidip yatıyor.

Uyanmayınca biberonla besliyorum artık ama 4 5 saatten sonra yapıyorum uyanmadı diye sen 3 saatte bir mi besliyorsun nasıl yapayım mesela 3.saat mi besleyeyim

Ben sadece gece uyduktan sonra 3.5 saatte veriyorum uyanmasın diye. Yoksa gündüz 5 saat te olsa vermiyorum. Ama gece yatmadan emmiyor benim ki kavga ediyor. Yani en son saat 11 de emmis oluyor mesela 12 de uyuyor o durumda gece 3.30 veriyorum ki açılıp uyanmasin

Banyoya alışsın diye her gün yıkadık. Şimdi alıştı çok şükür bi giyinirken çok ağlıyor. Aklıma bi şey takılıyor. Bu uyku rutinlerinde hep banyo var . Biz banyoyu genelde ikindin yaptırdık hep. Banyodan sonra uyku gelmesi gerekirken benimkinin uykusu açılıyor uyumuyor. Resmen uykuya itleniyor uyutabilene aşk olsun. Biz neresinde yanlış yaptık bu çocuğun anlamıyorum

Aynen canm cok iyi anlatmissin vallahi. Bitse de gitsek diyorum. Ilk basta iyiydi ama artk a sarmaya başladı

Kaka sıklığı nedir?
3 4 her çişli bezde de bırazcık kaka oluyor
Bizim de öyle hem kendi bırakıyor hem aranıyor hem kusuyor Dr mı sorsak acaba ama sizde de durum aynıysa bu dönem de böyle mi oluyoorlar ki
Çok fazla emdiği için bence canım birde emerken kakasını yapıyor genelde sonra bezini değiştirirken ayaklarını kaldırınca midesine baskı oluyor sanırım genelde o zman daha çok kusuyor
Bizde emzik kullanıyoruz canım dediğin gibi emzik yoksa direk yumruk ağızda şapır şapır emiyor sanarsın aç mideleri büyüyor belki de ondan mı bilmiyorum pütürlü de kusuyor fazlalığını. Bende ana kucağına koyup konuşuyoruz zeka kartları gösteriyorum öyle geçiyor

Aynen aile yaşantınız ve aliskanliklar önemli. Biz sürekli farklı yerlerde kamp yapiyoruz ,eşim şimdiden eylül sonuna kamp planı yapıyor. O yüzden benim de bebeği farklı ortamlarda ama aynı rutine alistirmam gerekecek.
Oh miss gibi uyumuş Aslancık. Bizde yazliktayiz temiz ve serin hava çok iyi geldi. 18:30 dan 20:00 ye kadar sahilde dolastirdim. 20:30 da banyo ardından emme seansı . Tam ,22:00 de derin uykuya geçti pamuk gibi şimdi 2 bucuga kadar uyur muhtemelen

Bence ne kadar geciktirirsen o kadar zor olacak senin için . Eşim İlk haftalar çıkmama izin vermiyordu tek başıma ,çocuğu düşüreceğim falan diye . Benim de kendime güvenim gelmiyordu öyle olunca şimdi rahatız şükür. İlk etapta evinin yakınında bim ,a101 tarzı bir şey varsa onu hedef koy. Sling seviyorsa evde önce tak,içinde uyusun öyle çık. Ben evden hep tam besleyip öyle cikiyorum keyifli oluyor o zaman ,biliyorum ki aç değil

Kusunca neden emziremiyoruz?? Ben Dr sordum istediği an verin dedi
Kustuktan hemen sonra da verebilirsin dedi mi bu kısımda ben çok zorlanıyorum da ondan merak ettim.
Evet emmek istediğinde her zaman bende veriyorum ama kustuktan sonra midenin biraz dinlenmesi gerektiği için en az 30 dk beklemem gerekiyormuş. Hem çocuk doktorumuz hem ebe hem de ash deki hemşire ayrı ayrı aynı şeyi söylediler.

Bebek+ uygulamasında okudum bugün . Bazı bebeklerde banyo uyandırıcı bazılarına ise dinginlik etkisi yaratır diye . Sizinki uyandırıcı etki yapıyor herhalde

Aynen canım ilk oğlum da hep gezdik hem hafta sonu hem hafta içi akşamları boş günümüz olmazdı.. hep sosyal konuşkan bir çocuk oldu çok fazla Bir yere gitmeyince mesela markete AVM ye gittiği zaman nereye saldiracagini şaşırıyor ve aileyide bunaltiyor çocuklar ama sürekli gidince aktif ve alışkın oluyorlar...şimdide doğum yaptığımdan beri yaz mevsimi olması sebebiyle de hep dışarıdayız aile gezmeyi sevince çocuklar da buna ilk günden ayak uyduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…