Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hangi lokman hekimde yaptirdiniz?

Dün pazara gittik pazarcılar bağırdıkça bizimki korktu galiba ara ara ağladı pazar faslını da kapattık böylece
Sling olsa belki korkmaz ama onu da ben kullanamıyorum

Nasıl dustu çok mu
Ana kucagı da uyuyordu 10 cm falan ama yerde halı yoktu parke var kaya kaya asagi düşmüş bir agladı içim gitti uyumadık takip ettik kusma gözlerde kayma olmadı ama vicdan azabı çekiyorum ilk defa bebegim düşürdüm nyaa off eşim yok birsey desede taktım insaallah birsey olmamısdır

Benım bıldıgım hergün duzenlı kaka yapan bebehın bagırsakları ıyı calısıyordur
Yok aslında hani derler ya çok kaka yapan kilo alamaz, bir de hani karnımızı bozduğumuzda sık sık tuvalete çıkarız. Öyle düşün. İyi sindiriyor faydalı herşeyi iyi emiyor atılacak çok bir şey kalmıyor, bende bu şekilde okumuştum.

Son düzenleme:

Mutlu tükürücüler fazlasını atıyorlar işte ne güzel bol bol soyuyor demekki

Biz bir kaç gece 23 gibi bebeği alıp yürüyüşe çıktik. Ama karni tok bir 8htiyqcu yok uyusun diye çıktım açıkçası. Fena da olmadı dışarısı evden serindi o saatte.arabada bebiş uyudu eve dönüp yerine koyarkan uyandı ama uyku sersemligi devam ediyordu. Hemen meme verdim emip uyudu. Aslında her akşam yapabilsem güzel oldu. Ama çoğu zaman ben üşeniyorum. Aslında inan o kadar zor değil. Bir dene bence bebek te rahatliyor. Kendim yetistirmem gereken isim olmasa her gün atarım kendimi dışarı

Bir şey olmaz canım korkma. Yüksekten düşmemiş. Bence oğlumu düşünmüştüm çok kotktum doktora götürdüm emar cekmeyelim gereksiz yere çok küçük dedi. Takip edin fışkırır tazrda kusma olursa getirin dedi.

Uyuyordu ama kucağında uyanmıd aşağı doğru kaymıs yere düşmüş kafasının arkası demiş ama bir ağladı ki
Ana kucağından kayıp düştüyse 10 cm dedin sanırım bencede bişi olmamıştır ahhhh aklı kalmazmı insanın endişemmez mi hiçç sende haklısınnn annellikden hep bunlar bide doktor hemşiresiniz Aman aman allh korumuş minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…