- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.341
Hangi lokman hekimde yaptirdiniz?Biz 36 gunlukken olduk hic zorluk olmadi bin şükür dikisli anestezili yaptirdik lokman hekimde ilk gun biraz zor oluyor yani psikolojik olarak zor oluyor bebek anestezi verilirken ve sunnet esnasinda cok agladi ama sonrasinda bin şükür bi aglama olmadi kremini bol bol surdum beze yapistirmadim bardagi da bi kac gun kullandim sonra iz oldugunu farkettim yumurtaliklarinin ustunde koymayi biraktim ama bur sorun olmadi 1 haftada iyilesti alt kismi kabuk baglamisti oda yeni yeni gecti
Dün pazara gittik pazarcılar bağırdıkça bizimki korktu galiba ara ara ağladı pazar faslını da kapattık böyleceKızım olmasa ben dısarı adım atmam valla. Esım dün dıyor kı aksamları sahıle cıkalım
Olmaz bebekle olmuyor suan dedım.
Benım en rahat ettığim yer evım
Zaten bebek psıkolojısı yasıyorum, suan tek ıstedıgım bıraz zaman gecmesı . Aksamları ben banyo yaotırıp uyutuyorum 10 gıbı de yataga alıyorum orda devam edıyor.
Bebekle cıkmak bana göre külfet
Şöyle bi 5 aylık olsa cok ıyı olacak. Agladıgında susturmak ımkansız .maklını dagıtacak zamanlara gelmek ıstıyorum
Ooo hoş geldin nerelerdeydinOnu bende merak ediyorum ..
lakin bim in bezini beğenmiştim ..
Nasıl dustu çok muKızlar yaa bebegi düşürdük yaa içim içimi yiyor birsey olmaz degil mi eşim yok birsey diyor dün düştü
Keşke hemen doktora gitseydiniz, var mı değişik bir haliKızlar yaa bebegi düşürdük yaa içim içimi yiyor birsey olmaz degil mi eşim yok birsey diyor dün düştü
Nasıl olduKızlar yaa bebegi düşürdük yaa içim içimi yiyor birsey olmaz degil mi eşim yok birsey diyor dün düştü
Geçmiş olsun canım inşallah bisi olmazKızlar yaa bebegi düşürdük yaa içim içimi yiyor birsey olmaz degil mi eşim yok birsey diyor dün düştü
Ana kucagı da uyuyordu 10 cm falan ama yerde halı yoktu parke var kaya kaya asagi düşmüş bir agladı içim gitti uyumadık takip ettik kusma gözlerde kayma olmadı ama vicdan azabı çekiyorum ilk defa bebegim düşürdüm nyaa off eşim yok birsey desede taktım insaallah birsey olmamısdırNasıl dustu çok mu
Yok aslında hani derler ya çok kaka yapan kilo alamaz, bir de hani karnımızı bozduğumuzda sık sık tuvalete çıkarız. Öyle düşün. İyi sindiriyor faydalı herşeyi iyi emiyor atılacak çok bir şey kalmıyor, bende bu şekilde okumuştum.Benım bıldıgım hergün duzenlı kaka yapan bebehın bagırsakları ıyı calısıyordur
Yok gitmedik eşim doktor bende hemşireyim eşim birsey olmadı dediği için götürmedikKeşke hemen doktora gitseydiniz, var mı değişik bir hali
Uyuyordu ama kucağında uyanmıd aşağı doğru kaymıs yere düşmüş kafasının arkası demiş ama bir ağladı kiNasıl oldu
İnsaallah yaa cok hareketli bu bebem Allahım daha kötülerinden korusun olsa anlardık diyor ya eşim ama işte içim bir garipGeçmiş olsun canım inşallah bisi olmaz
Kızlar, benınkınde kusma var artık. Mesela emzırdım 20 dk once
Bırqz kustu . Yerındr hıc durmuyor ama kendı kendını mı kusturuyor diye dusunmedım değil. Asırı hareket yapıyor mıdesıne baskı oluyor o andabacakları karnına cekıyor mesela karnı doluolunca öğürüyor ya da bıraz kusuyor
Yenı uyudu
Bugun ne olduysa artık . Uyudu hemrn uyandı . Aksam 22-23 gıbı yataga alıyordum mıs gıbı uyuyordu
Benim ki de sizle aynı saatte uyuduSenin mesaj ile aynı saatte uyumuş benimkide.. şimdi de emmeye kalktı. İkiden sonra uyumak bir kaç gündür adet oldu bizde
Benim bir arkadaşım kullanıyordu memnundu. Artı eğer bugünde aldığım b3zler kargoya verilmezse ben alıp deneyebilir bu gidişleGünaydın
Migrosun minies marka bebek bezini kullanan var mı?
Biz bir kaç gece 23 gibi bebeği alıp yürüyüşe çıktik. Ama karni tok bir 8htiyqcu yok uyusun diye çıktım açıkçası. Fena da olmadı dışarısı evden serindi o saatte.arabada bebiş uyudu eve dönüp yerine koyarkan uyandı ama uyku sersemligi devam ediyordu. Hemen meme verdim emip uyudu. Aslında her akşam yapabilsem güzel oldu. Ama çoğu zaman ben üşeniyorum. Aslında inan o kadar zor değil.Kızım olmasa ben dısarı adım atmam valla. Esım dün dıyor kı aksamları sahıle cıkalım
Olmaz bebekle olmuyor suan dedım.
Benım en rahat ettığim yer evım
Zaten bebek psıkolojısı yasıyorum, suan tek ıstedıgım bıraz zaman gecmesı . Aksamları ben banyo yaotırıp uyutuyorum 10 gıbı de yataga alıyorum orda devam edıyor.
Bebekle cıkmak bana göre külfet
Şöyle bi 5 aylık olsa cok ıyı olacak. Agladıgında susturmak ımkansız .maklını dagıtacak zamanlara gelmek ıstıyorum
Bir şey olmaz canım korkma. Yüksekten düşmemiş. Bence oğlumu düşünmüştümAna kucagı da uyuyordu 10 cm falan ama yerde halı yoktu parke var kaya kaya asagi düşmüş bir agladı içim gitti uyumadık takip ettik kusma gözlerde kayma olmadı ama vicdan azabı çekiyorum ilk defa bebegim düşürdüm nyaa off eşim yok birsey desede taktım insaallah birsey olmamısdır
Bak bir de bana anı anlatttirdin.Yok gitmedik eşim doktor bende hemşireyim eşim birsey olmadı dediği için götürmedik
Ana kucağından kayıp düştüyse 10 cm dedin sanırım bencede bişi olmamıştır ahhhh aklı kalmazmı insanın endişemmez mi hiçç sende haklısınnn annellikden hep bunlar bide doktor hemşiresinizUyuyordu ama kucağında uyanmıd aşağı doğru kaymıs yere düşmüş kafasının arkası demiş ama bir ağladı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?