- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.361
Cok mu kustu ?tukuruklu gibi mi ?öyleyse o kusma bile sayılmıyor. Tükürükle sutu atıyor. Bir de gaz olunca da kusuyorlar oyleKızlar, benınkınde kusma var artık. Mesela emzırdım 20 dk once
Bırqz kustu . Yerındr hıc durmuyor ama kendı kendını mı kusturuyor diye dusunmedım değil. Asırı hareket yapıyor mıdesıne baskı oluyor o andabacakları karnına cekıyor mesela karnı doluolunca öğürüyor ya da bıraz kusuyor
Bazen su gibi ksuuyor bazen pütürlü evet .Cok mu kustu ?tukuruklu gibi mi ?öyleyse o kusma bile sayılmıyor. Tükürükle sutu atıyor. Bir de gaz olunca da kusuyorlar oyle
Çok değilse o gazdan da oluyor .benimki de arada yapıyor. Böyle bir tatlı kaşığı kadarBazen su gibi ksuuyor bazen pütürlü evet .
Ben sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıyeMeme reddi ,emzik reddi,kundak reddi ,uyku reddi,oyun reddi,üst değiştirme reddi,kucak reddi,dokunma reddi, bez reddi .Bütün redler bizde .Bir tek sallanmayi seviyor .onda da odadan odaya gezdireceksin cani sıkılıyor hanımefendinin.
Bızınkı daha fazla geneldeÇok değilse o gazdan da oluyor .benimki de arada yapıyor. Böyle bir tatlı kaşığı kadar
İkinciyi transfer ettirirsem buna dikkat edeceğimBen sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıye
Aralık grubunda kımsede sorun olmamıstı bunlar.
Ama bu grupta asagı yukarı hepımız aynı soeunları yasıyoruz .
Alayına isyan modu bu nerde görsem tanırımMeme reddi ,emzik reddi,kundak reddi ,uyku reddi,oyun reddi,üst değiştirme reddi,kucak reddi,dokunma reddi, bez reddi .Bütün redler bizde .Bir tek sallanmayi seviyor .onda da odadan odaya gezdireceksin cani sıkılıyor hanımefendinin.
Amin amin canım. Sen bebeğini izle bir değişiklik felan görürsen götür hemenİnsaallah yaa cok hareketli bu bebem Allahım daha kötülerinden korusun olsa anlardık diyor ya eşim ama işte içim bir garip
Kiz bende oyle biliyordumBenım bıldıgım hergün duzenlı kaka yapan bebehın bagırsakları ıyı calısıyordur
Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssssOoo hoş geldin nerelerdeydin
Emzirirken felan giriyoruzGazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Kucağımda debeleniyor şuan mesela kaka yapmak içinGazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Ee daha ne o zmana sıkma canını :) birsey olmamıştrYok gitmedik eşim doktor bende hemşireyim eşim birsey olmadı dediği için götürmedik
Benimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaçEmzirirken felan giriyoruz
Bazen de endişelerimizi dökmek için
Bebiş uyuyunca iki dk uğra kız faydalı bilgiler de oluyor
Canım benimki de kusuyor öyle su gibi olab çok emdiginde ya da karnı sıkıştığında hazmetmeden çıkan süt. Diğer peynirlesmis gibi olan mideye gidip tepkimeye girmiş olab onu da genelde yumruğunu ağzına soktuylgunda ya da getirdiğinde çıkarıyor. Onlar kusma sayılmaz. sızdırma diyelimBazen su gibi ksuuyor bazen pütürlü evet .
Midesı o kadar hassas ki yumrugunu yalaasa öğürüyor :)Canım benimki de kusuyor öyle su gibi olab çok emdiginde ya da karnı sıkıştığında hazmetmeden çıkan süt. Diğer peynirlesmis gibi olan mideye gidip tepkimeye girmiş olab onu da genelde yumruğunu ağzına soktuylgunda ya da getirdiğinde çıkarıyor. Onlar kusma sayılmaz. sızdırma diyelim
Evde bunalmıyor musun ya ben çok bunaliyorum 1 haftadir cikmadigim icin daraldim. Hayatimi sabote etmiş gibi sanki. Bazen öyle hissediyorum.Kızım olmasa ben dısarı adım atmam valla. Esım dün dıyor kı aksamları sahıle cıkalım
Olmaz bebekle olmuyor suan dedım.
Benım en rahat ettığim yer evım
Zaten bebek psıkolojısı yasıyorum, suan tek ıstedıgım bıraz zaman gecmesı . Aksamları ben banyo yaotırıp uyutuyorum 10 gıbı de yataga alıyorum orda devam edıyor.
Bebekle cıkmak bana göre külfet
Şöyle bi 5 aylık olsa cok ıyı olacak. Agladıgında susturmak ımkansız .maklını dagıtacak zamanlara gelmek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?