Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok mu kustu ?tukuruklu gibi mi ?öyleyse o kusma bile sayılmıyor. Tükürükle sutu atıyor. Bir de gaz olunca da kusuyorlar oyle

Meme reddi ,emzik reddi,kundak reddi ,uyku reddi,oyun reddi,üst değiştirme reddi,kucak reddi,dokunma reddi, bez reddi .Bütün redler bizde .Bir tek sallanmayi seviyor .onda da odadan odaya gezdireceksin cani sıkılıyor hanımefendinin.

Ben sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıye
Aralık grubunda kımsede sorun olmamıstı bunlar.

Ama bu grupta asagı yukarı hepımız aynı soeunları yasıyoruz .

Ben sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıye
Aralık grubunda kımsede sorun olmamıstı bunlar.

Ama bu grupta asagı yukarı hepımız aynı soeunları yasıyoruz .

İkinciyi transfer ettirirsem buna dikkat edeceğim

Alayına isyan modu bu nerde görsem tanırım
Geçecek biraz daha sabır, ama anne olmakla o yol bir kere açıldı napalım bundan sonra böyle

Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Emzirirken felan giriyoruz
Bazen de endişelerimizi dökmek için
Bebiş uyuyunca iki dk uğra kız faydalı bilgiler de oluyor

Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Kucağımda debeleniyor şuan mesela kaka yapmak için

Emzirirken felan giriyoruz
Bazen de endişelerimizi dökmek için
Bebiş uyuyunca iki dk uğra kız faydalı bilgiler de oluyor
Benimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaç

Bazen su gibi ksuuyor bazen pütürlü evet .
Canım benimki de kusuyor öyle su gibi olab çok emdiginde ya da karnı sıkıştığında hazmetmeden çıkan süt. Diğer peynirlesmis gibi olan mideye gidip tepkimeye girmiş olab onu da genelde yumruğunu ağzına soktuylgunda ya da getirdiğinde çıkarıyor. Onlar kusma sayılmaz. sızdırma diyelim

Midesı o kadar hassas ki yumrugunu yalaasa öğürüyor :)

Evde bunalmıyor musun ya ben çok bunaliyorum 1 haftadir cikmadigim icin daraldim. Hayatimi sabote etmiş gibi sanki. Bazen öyle hissediyorum.

Kizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya

Eklentiler

• Screenshot_20220829-132122_Samsung Internet.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…