- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.381
Nerde rahatsam onu isterım. Evde cok rahatımEvde bunalmıyor musun ya ben çok bunaliyorum 1 haftadir cikmadigim icin daraldim. Hayatimi sabote etmiş gibi sanki. Bazen öyle hissediyorum.
Normal kasık gibi. Ben bununla denedim ama iciremedim sütü ben becerememiş olabilirimKizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Bende dısarda daha rahatımNerde rahatsam onu isterım. Evde cok rahatım
Dısarı cıksak ne olacak kı bem ugrasıyorum yıne :)
Ben na kucağında sallıyorum şu an uyusun diye o arada girdimGazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Ay bende var bu nalet meme reddi yaparken almıştım ama yer gök süt oluyordu 1 kaşık ağzına 2 kaşık dışarı. Ya benim kızda sıkıntı var ya bende beceremedik bizKizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Bende öyle hissediyorum. Hiçbir şeyi rahat yapamıyorum gibi geliyor. Eski hayatımı özlüyorum. Sonra da vicdan azabı çekiyorum nasıl anasın sen böyle diyeEvde bunalmıyor musun ya ben çok bunaliyorum 1 haftadir cikmadigim icin daraldim. Hayatimi sabote etmiş gibi sanki. Bazen öyle hissediyorum.
Ben genellikle emzirirken telefona bakıyorum başka fırsat olmuyor zaten bir de gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum neler olmuş neler bitmiş diyeGazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Kiz hani yengec iyiydi .öyle diyorlardı naif sakin falan .bizimkinin yükseleni basak bir deBen sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıye
Aralık grubunda kımsede sorun olmamıstı bunlar.
Ama bu grupta asagı yukarı hepımız aynı soeunları yasıyoruz .
Kızlar, benınkınde kusma var artık. Mesela emzırdım 20 dk once
Bırqz kustu . Yerındr hıc durmuyor ama kendı kendını mı kusturuyor diye dusunmedım değil. Asırı hareket yapıyor mıdesıne baskı oluyor o andabacakları karnına cekıyor mesela karnı doluolunca öğürüyor ya da bıraz kusuyor
Ben de emzirme yastiginda emziriyorum .o yatıyor Ben oturuyorum .yatarak gibi oluyor .o zamanlar giriyorum genelde. Hele bir de uzun emerse harika .özellikle geceleri uzun emiyorBenimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaç
Ay bende var bu nalet meme reddi yaparken almıştım ama yer gök süt oluyordu 1 kaşık ağzına 2 kaşık dışarı. Ya benim kızda sıkıntı var ya bende beceremedik bizkaşık görüntüsü var sadece deliği var sıktıkça kaşığa süt akıyo
Hemen vaz geçildi tesekkurler türkiyeeNormal kasık gibi. Ben bununla denedim ama iciremedim sütü ben becerememiş olabilirim
Çok az giriyorum artık buralara valla. İki çocuk çok zormuş hele diğeri de küçükken. Gün naaıl bitiyo anlamıyorum. Azıcık telefona bakabiliyorum onda da instagramdan yana kullanıyorum hakkımı çünkü buraya hiç yetişemiyorumBen de seni etiketlemeye geldim. Doğumdan sonra göremedik hiç seni.
Kolay gelsin 2 yaş olayı fena, iki komşum da uğraştılar bayağı.
Ayyy aynı bennnn yengec burcu yükselenimde başakKiz hani yengec iyiydi .öyle diyorlardı naif sakin falan .bizimkinin yükseleni basak bir de
Aynen aynen yeterki istemedigi bir şey olsun çığlık hemen .Ayyy aynı bennnn yengec burcu yükselenimde başakküçükken usluymuşum ama annem 6ay uyku nedir bilmedim dedim heee birde istemediğim bişi olunca çığlık atarmışım yandıkkk
Ana kucagı da uyuyordu 10 cm falan ama yerde halı yoktu parke var kaya kaya asagi düşmüş bir agladı içim gitti uyumadık takip ettik kusma gözlerde kayma olmadı ama vicdan azabı çekiyorum ilk defa bebegim düşürdüm nyaa off eşim yok birsey desede taktım insaallah birsey olmamısdır
Benim bir arkadaşım kullanıyordu memnundu. Artı eğer bugünde aldığım b3zler kargoya verilmezse ben alıp deneyebilir bu gidişle
Onu bende merak ediyorum ..
lakin bim in bezini beğenmiştim ..
Benimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaç
Tanesi kaça geliyorAlt açma örtüsü aldım da bez baya uyguna geliyor. Merak ettim.
Biz hep baby turco ikinci 1₺ kampanyasıyla alıyoruz. O şekilde de uygun ama alternatif marka aklımızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?