Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Ben na kucağında sallıyorum şu an uyusun diye o arada girdim. Ay bu gazlar bi bitse

Kizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Ay bende var bu nalet meme reddi yaparken almıştım ama yer gök süt oluyordu 1 kaşık ağzına 2 kaşık dışarı. Ya benim kızda sıkıntı var ya bende beceremedik biz kaşık görüntüsü var sadece deliği var sıktıkça kaşığa süt akıyo

Evde bunalmıyor musun ya ben çok bunaliyorum 1 haftadir cikmadigim icin daraldim. Hayatimi sabote etmiş gibi sanki. Bazen öyle hissediyorum.
Bende öyle hissediyorum. Hiçbir şeyi rahat yapamıyorum gibi geliyor. Eski hayatımı özlüyorum. Sonra da vicdan azabı çekiyorum nasıl anasın sen böyle diye

Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Ben genellikle emzirirken telefona bakıyorum başka fırsat olmuyor zaten bir de gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum neler olmuş neler bitmiş diye

Ben sıze demıstım ıkızler ve yengec bırbırnden beterrler dıye
Aralık grubunda kımsede sorun olmamıstı bunlar.

Ama bu grupta asagı yukarı hepımız aynı soeunları yasıyoruz .

Kiz hani yengec iyiydi .öyle diyorlardı naif sakin falan .bizimkinin yükseleni basak bir de

Gazlanıp ıkınırken benimki de kusar. Öyle midede beklemiş peynir gibi değil yani. Bildiğin kendini sıka sıka emdiğini bir miktar kusuyor.

Uykudan sonra acıkıp emerken bir başlıyor ıkınmaya top gibi oluyor kucağımda. Ağzında meme oraya buraya sünüyor garibim. İyi ki yara değil

O anda emzirmeyi kesip kaldırıp gaz çıkarttıyorum bari o baskı yapmasın diye..

Benimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaç
Ben de emzirme yastiginda emziriyorum .o yatıyor Ben oturuyorum .yatarak gibi oluyor .o zamanlar giriyorum genelde. Hele bir de uzun emerse harika .özellikle geceleri uzun emiyor

Normal kasık gibi. Ben bununla denedim ama iciremedim sütü ben becerememiş olabilirim
Hemen vaz geçildi tesekkurler türkiyee

Ben de seni etiketlemeye geldim. Doğumdan sonra göremedik hiç seni.

Kolay gelsin 2 yaş olayı fena, iki komşum da uğraştılar bayağı.
Çok az giriyorum artık buralara valla. İki çocuk çok zormuş hele diğeri de küçükken. Gün naaıl bitiyo anlamıyorum. Azıcık telefona bakabiliyorum onda da instagramdan yana kullanıyorum hakkımı çünkü buraya hiç yetişemiyorum yoksa arada bi teşebbüste bulunuyorum okuyayım diye ama yok olmuyor. Bir de benim küçük uzun uykuları öğleden sonra 3 gibi fln yapmaya başlıyo. O zamana kadar hep kucak hep kucak

Kiz hani yengec iyiydi .öyle diyorlardı naif sakin falan .bizimkinin yükseleni basak bir de
Ayyy aynı bennnn yengec burcu yükselenimde başak küçükken usluymuşum ama annem 6ay uyku nedir bilmedim dedim heee birde istemediğim bişi olunca çığlık atarmışım yandıkkk

Ayyy aynı bennnn yengec burcu yükselenimde başak küçükken usluymuşum ama annem 6ay uyku nedir bilmedim dedim heee birde istemediğim bişi olunca çığlık atarmışım yandıkkk
Aynen aynen yeterki istemedigi bir şey olsun çığlık hemen .
ama her sabah ağlamayı unutuyor benim bebeğim

O kadar mesafeden bir şey olmaz hiç korkma. Canı yandığı için ağlamıştır. Ağlaması da iyi bir şey zaten. Olsa etkisi birkaç saate belli olurdu.

Ben oğlumu iki defa yüksek yataktan düşürdüm ağladı geçti
Çok hareketli bebeklere daha çok dikkat etmek gerekiyor. Anakucağı, mama sandalyesi gibi şeylerde bağlamadan yalnız bırakmayın.

Bizim otomatik ana kucağı koltuk seviyesinde. Kaysa da ayakları koltuğa gelecek şekilde dibine çekiyorum..

Benim bir arkadaşım kullanıyordu memnundu. Artı eğer bugünde aldığım b3zler kargoya verilmezse ben alıp deneyebilir bu gidişle

Onu bende merak ediyorum ..
lakin bim in bezini beğenmiştim ..

Alt açma örtüsü aldım da bez baya uyguna geliyor. Merak ettim.

Biz hep baby turco ikinci 1₺ kampanyasıyla alıyoruz. O şekilde de uygun ama alternatif marka aklımızda olsun

Benimki emiyor misal şimdi. O emerken telefona bakıyorum. Sıcakta artık kucakta emme işini bıraktım yatarak daha kolayıma geliyor yatıyorum bebeğe memeyi ver iki el serbest. uyursa orda bırak kaç

Bırak kaç kısmında kahkaha attım nedense gözümün önüne geldi
Çok uzağa gidemezki

Ben o pozisyonda oğlumun kafasına telefon düşürmüştüm birkaç sefer

Alt açma örtüsü aldım da bez baya uyguna geliyor. Merak ettim.

Biz hep baby turco ikinci 1₺ kampanyasıyla alıyoruz. O şekilde de uygun ama alternatif marka aklımızda olsun
Tanesi kaça geliyor
Bende baby turco kullanıyorum paket doluyken sipariş verdim stres olmayayım diye 10 15 bez kaldı hala gelmedi kargo deli oldum
Akşam üzerine kadar gelmezse kargo çıkıp alırım migrostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…