- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.401
Biz kullandık ilk zamanlar ucu silikon kaşık deliği var elinle hafif sıkıp içiliyor ben çok rahat ettim biberona alışmasın diye almıştık işime çok yaradıKizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Ahhh kıyamamAynen aynen yeterki istemedigi bir şey olsun çığlık hemen .
ama her sabah ağlamayı unutuyor benim bebeğim
Yaa 2 gündür bilinçli gülüyor tepki veriyor deliriyorumAllahım anasına gülücükler atıyo yicem bu çocuğu
Senin emzirme yastığın nasılBen de emzirme yastiginda emziriyorum .o yatıyor Ben oturuyorum .yatarak gibi oluyor .o zamanlar giriyorum genelde. Hele bir de uzun emerse harika .özellikle geceleri uzun emiyor
Ay bugün bende o pozisyonda emzirirken ya telefonu düşürürsem diye geçirdim aklımdanBırak kaç kısmında kahkaha attım nedense gözümün önüne geldi
Çok uzağa gidemezki
Ben o pozisyonda oğlumun kafasına telefon düşürmüştüm birkaç sefer
Canım ne kadara aldınBu kamera işini sevdimbu uygulamayı eşimde indirsenoda izleyebiliyomu kullananlar bilir
Çok güzel yaa 2 aydır bu günler gelsin diye bekliyodum sonunda geldiYaa 2 gündür bilinçli gülüyor tepki veriyor deliriyorum
Bende bir sefer düşürdümBırak kaç kısmında kahkaha attım nedense gözümün önüne geldi
Çok uzağa gidemezki
Ben o pozisyonda oğlumun kafasına telefon düşürmüştüm birkaç sefer
A101den 300 tlye aldım geçen hafta gelmişti. Belki yakınındaki a101lerdd vardırCanım ne kadara aldın
Bende tam tersi çok memnun kaldımHemen vaz geçildi tesekkurler türkiyee
Var yakında bakayım bendeA101den 300 tlye aldım geçen hafta gelmişti. Belki yakınındaki a101lerdd vardır
Yani şoyle bi durum var kendi sutumu cay kaşığıyla veriyorum öğürüyor bunun ucu nasil diye ogrenmek icin yazdim buraya ,sence bu biberonla da öğürürmuBende tam tersi çok memnun kaldım
Tanesi kaça geliyor
Bende baby turco kullanıyorum paket doluyken sipariş verdim stres olmayayım diye 10 15 bez kaldı hala gelmedi kargo deli oldum
Akşam üzerine kadar gelmezse kargo çıkıp alırım migrostan
Ağzının içine komple biberon gibi sokmuyorsın kaşık zaten ama kaşığa öğürüyor diyorsun bilemedim tek fark kaşık metal bu silikonYani şoyle bi durum var kendi sutumu cay kaşığıyla veriyorum öğürüyor bunun ucu nasil diye ogrenmek icin yazdim buraya ,sence bu biberonla da öğürürmu
168 li çok olmaz mı denemek için pişik falan olursa elinde çok kalır 40 li 50 li paket varsa 1 tane denenir aslındaEvet çok geç geliyor. Bir haftada falan kargoya veriliyor. Bir de yolu var daha.
2 no 168 adet oluyor. Tanesi 1₺
Şu ana kadar sleppy bio natural. 4 tane 1 numara 34luydu sanırım. 4 tane 2 numara küçük pakaetlerden 2 tane küçük paket 3 numara 2 tane büyük paket 3 nuamra bitirdik büyük paketler 56li küçükler 34 sanırım. Bende sipariş vermiştim gelmedi bez bitecek bir küçük paket dsha 3 numara aldım. Ben 3 e biraz erken geçtim ama 3 daha kullanır diye düşünüyorum.Tecrübeli anneler en çok kaç numaralı bez kullanılıyor ona göre stok yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?