Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Biz kullandık ilk zamanlar ucu silikon kaşık deliği var elinle hafif sıkıp içiliyor ben çok rahat ettim biberona alışmasın diye almıştık işime çok yaradı

Ben de emzirme yastiginda emziriyorum .o yatıyor Ben oturuyorum .yatarak gibi oluyor .o zamanlar giriyorum genelde. Hele bir de uzun emerse harika .özellikle geceleri uzun emiyor
Senin emzirme yastığın nasıl aslında bende kuacagimda emzirirken altına normal yastık koyuyorum. Kocaman bir hamile yastığım var yere göğe sığmayan. O da iş görür belki ama denenmislere de bakabilirim.

Bırak kaç kısmında kahkaha attım nedense gözümün önüne geldi
Çok uzağa gidemezki

Ben o pozisyonda oğlumun kafasına telefon düşürmüştüm birkaç sefer
Bende bir sefer düşürdüm ağladı yazık. Yani bırakıp kaçtım çalışma odasına kadar uyanana kadar okumam gereken bir kaç şey var. Ancak o kadar uzağa kaçtım.

Tanesi kaça geliyor
Bende baby turco kullanıyorum paket doluyken sipariş verdim stres olmayayım diye 10 15 bez kaldı hala gelmedi kargo deli oldum
Akşam üzerine kadar gelmezse kargo çıkıp alırım migrostan

Evet çok geç geliyor. Bir haftada falan kargoya veriliyor. Bir de yolu var daha.
2 no 168 adet oluyor. Tanesi 1₺

Yani şoyle bi durum var kendi sutumu cay kaşığıyla veriyorum öğürüyor bunun ucu nasil diye ogrenmek icin yazdim buraya ,sence bu biberonla da öğürürmu
Ağzının içine komple biberon gibi sokmuyorsın kaşık zaten ama kaşığa öğürüyor diyorsun bilemedim tek fark kaşık metal bu silikon

Evet çok geç geliyor. Bir haftada falan kargoya veriliyor. Bir de yolu var daha.
2 no 168 adet oluyor. Tanesi 1₺
168 li çok olmaz mı denemek için pişik falan olursa elinde çok kalır 40 li 50 li paket varsa 1 tane denenir aslında
Dur bakalım akşama kdar gelmezse kargo mecbur ya binden yada migros tan gidip alcam mecbur
Alırsam yazarım
Kargo vs uğraşmak zor toplu da maddi olarak zorluyor oyüzden henüz stok yapamadım bittikçe alıyorum

Kızlar ben de bant turco 2 alırken 3 de alayım dedim. Yanlışlıkla külot bez sipariş vermişim. Denedim de biraz kalın bel çevresi vs kullanışlı olur mu ? Daha önce kullanan var mı?

Tecrübeli anneler en çok kaç numaralı bez kullanılıyor ona göre stok yapalım
Şu ana kadar sleppy bio natural. 4 tane 1 numara 34luydu sanırım. 4 tane 2 numara küçük pakaetlerden 2 tane küçük paket 3 numara 2 tane büyük paket 3 nuamra bitirdik büyük paketler 56li küçükler 34 sanırım. Bende sipariş vermiştim gelmedi bez bitecek bir küçük paket dsha 3 numara aldım. Ben 3 e biraz erken geçtim ama 3 daha kullanır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…