Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde şuan 2 numara kullanıyoruz kenarları biraz sıkıyor gibi 3 numara da büyük son 2 numaradan olan paketi bitirip 3 e geçicem 3 ve 4 numara stok yaptım ama daha almalı mıyım bilmiyorum

Kızlar ben de bant turco 2 alırken 3 de alayım dedim. Yanlışlıkla külot bez sipariş vermişim. Denedim de biraz kalın bel çevresi vs kullanışlı olur mu ? Daha önce kullanan var mı?
Bende sipariş verirken 3 numaradan yanlışlıkla külot bez almışım iade ile uğraşmadım inşallah kullanışlıdır 112 Li paket almıştım birde

Benimki fisher price in . Bazıları Yüksek diyor ama ben alıştım

Selam benim bebe çok gazlı ve ağladığı için hiç buraya girmeye fırsat bulamamıştım. Boş kaldığım an uyuyordum, yemek yiyordum veya duş alıyordum. Şimdi biraz daha ağlama atakları azaldı. 4. Ayda geçer diyorlar,inşallah geçer. Ben de çok ağlarmışım resmen anneme yaşattığımı yaşıyorum. Bez bende baby turco kullanıyorum. Gecede prima takıyorum ikisinde şimdilik hiç problem yaşamadım. Annem molfix almış indirimde diye bizimkinde hemen pişik yaptı. Herkese kolay gelsin. Hepiciğinizin bebeciğine sağlık diliyorum

Benim gibi atla otobüse gez otobüste uyuyo

Aynen öylr top gıbı oluyor

Bende bir sefer düşürdüm ağladı yazık. Yani bırakıp kaçtım çalışma odasına kadar uyanana kadar okumam gereken bir kaç şey var. Ancak o kadar uzağa kaçtım.

Kıyamam ya. Neye uğradığını şaşırıyo gariplerim.
İnsan bakmasa emzirirken sıkılıyor. Hele gece uyukluyorum rüya görmeye başlıyorum. Mecbur ya telefon ya tv bakıyorum

Kızlar merhaba bebekle uğraşmaktan bakamıyorum buralara hiç umarım hepiniz iyisinizdir. Benim de bir sorunum var çok güzel emen bebeğim yaklaşık bir haftadır bir süre güzelce emdikten sonra ağlıyor memeyi tutup çekiyor sonra memeyi tekrar istiyor yine çekiyor derken ağlamaya başlıyor süt mü gelmiyor acaba diye düşündüm emzirmenin hemen ardından sağdım sütte 50 60 cc falan çıkıyor gaz sancısı da değil ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…