- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.421
Bizde şuan 2 numara kullanıyoruz kenarları biraz sıkıyor gibi 3 numara da büyük son 2 numaradan olan paketi bitirip 3 e geçicem 3 ve 4 numara stok yaptım ama daha almalı mıyım bilmiyorumŞu ana kadar sleppy bio natural. 4 tane 1 numara 34luydu sanırım. 4 tane 2 numara küçük pakaetlerden 2 tane küçük paket 3 numara 2 tane büyük paket 3 nuamra bitirdik büyük paketler 56li küçükler 34 sanırım. Bende sipariş vermiştim gelmedi bez bitecek bir küçük paket dsha 3 numara aldım. Ben 3 e biraz erken geçtim ama 3 daha kullanır diye düşünüyorum.
Bende sipariş verirken 3 numaradan yanlışlıkla külot bez almışım iade ile uğraşmadım inşallah kullanışlıdır 112 Li paket almıştım birdeKızlar ben de bant turco 2 alırken 3 de alayım dedim. Yanlışlıkla külot bez sipariş vermişim. Denedim de biraz kalın bel çevresi vs kullanışlı olur mu ? Daha önce kullanan var mı?
Benimki fisher price in . Bazıları Yüksek diyor ama ben alıştımSenin emzirme yastığın nasılaslında bende kuacagimda emzirirken altına normal yastık koyuyorum. Kocaman bir hamile yastığım var yere göğe sığmayan. O da iş görür belki ama denenmislere de bakabilirim.
Nasıl bir pişik valla bizimkini sudorem geçirdi. Pütürlü gibiyse istersen Troysd bir dene mantar olabilir. Fito varsa evde dene.Pişik için öneriniz var mi hanımlar normalde düzenli sudokrem kullanıyorum ama geçmedi
Evet pütürlü sadece popo arasında varNasıl bir pişik valla bizimkini sudorem geçirdi. Pütürlü gibiyse istersen Troysd bir dene mantar olabilir. Fito varsa evde dene.
Ben oyle bişi demedımKiz hani yengec iyiydi .öyle diyorlardı naif sakin falan .bizimkinin yükseleni basak bir de
Oyalanacak aylarda da degıllerBu saatlerde ne yapacağımı bilemiyorum. Uyutsam gündüz çok uyumuş oluyor gece uyumuyor .uyutmasam 2 aylık bebek nasil duracak. 9 saat gece 6 saat gündüz uykusu diyor .15 saat ediyor .geriye 9 saat kalıyor.o 9 saatte ne yapacaksın
Benim gibi atla otobüse gezBu saatlerde ne yapacağımı bilemiyorum. Uyutsam gündüz çok uyumuş oluyor gece uyumuyor .uyutmasam 2 aylık bebek nasil duracak. 9 saat gece 6 saat gündüz uykusu diyor .15 saat ediyor .geriye 9 saat kalıyor.o 9 saatte ne yapacaksın
Aynen öylr top gıbı oluyorGazlanıp ıkınırken benimki de kusar. Öyle midede beklemiş peynir gibi değil yani. Bildiğin kendini sıka sıka emdiğini bir miktar kusuyor.
Uykudan sonra acıkıp emerken bir başlıyor ıkınmaya top gibi oluyor kucağımda. Ağzında meme oraya buraya sünüyor garibim. İyi ki yara değil
O anda emzirmeyi kesip kaldırıp gaz çıkarttıyorum bari o baskı yapmasın diye..
Kantoron yağı denedin miPişik için öneriniz var mi hanımlar normalde düzenli sudokrem kullanıyorum ama geçmedi
6 saat gündüz uyumuyor benimkiBu saatlerde ne yapacağımı bilemiyorum. Uyutsam gündüz çok uyumuş oluyor gece uyumuyor .uyutmasam 2 aylık bebek nasil duracak. 9 saat gece 6 saat gündüz uykusu diyor .15 saat ediyor .geriye 9 saat kalıyor.o 9 saatte ne yapacaksın
Kac saat uyuyor?uyumayinca ne yapıyorsun6 saat gündüz uyumuyor benimki
Benim ki asla gündüz uyumuyorKac saat uyuyor?uyumayinca ne yapıyorsun
E napiyosun o zamanBenim ki asla gündüz uyumuyor
Bende bir sefer düşürdümağladı yazık. Yani bırakıp kaçtım çalışma odasına kadar uyanana kadar okumam gereken bir kaç şey var. Ancak o kadar uzağa kaçtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?