Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben hep baby turco kullanıyorum. Denemek için almadım yani. Paketler 42 li şekilde.

Bir de benimki ufak doğduğu için daha yeni 5 kiloya geldi. 2 no kullanmaya devam ediyoruz.
Bazen pırtlarken bile kaka yapıyor uyutmadan pişmesin diye değiştiriyorum çabuk tükeniyor.

Minies kullanırsan haber ediver bize de

Bu senin dediğini benim bebeğim karnı ağrıdığında yapıyor.
Bakıyorum 5 dk sonra gaz çıkartıyor
Ya da kaka yapıyor
Sonra devam ediyor güzelce emmeye

Bu senin dediğini benim bebeğim karnı ağrıdığında yapıyor.
Bakıyorum 5 dk sonra gaz çıkartıyor
Ya da kaka yapıyor
Sonra devam ediyor güzelce emmeye
Gazdan olabilir yani meme vermeyi bırakıp gazı çıkartıp devam mı ediyorsun yoksa bir süre sonra mı vermeliyim memeyi şaşırdım kaldım ne güzel emiyordu

Ne durumdasınız canım? Naptınız var mı bi gelişme
Ay yapıyorum sanırım ise yariyor gibi
Gazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
En büyük sorun ev ya , onu nasıl düşene sokacağız hiç bilmiyorum
Emzirirken felan giriyoruz
Bazen de endişelerimizi dökmek için
Bebiş uyuyunca iki dk uğra kız faydalı bilgiler de oluyor
Şuan emziriyorum mesela
Kucağımda debeleniyor şuan mesela kaka yapmak için
Ve evet debeleniyor

Gazdan olabilir yani meme vermeyi bırakıp gazı çıkartıp devam mı ediyorsun yoksa bir süre sonra mı vermeliyim memeyi şaşırdım kaldım ne güzel emiyordu
Eğer üsttense ara verip çıkartıyorum
Karnına o an yapacak birseyim yok malesef
En fazla emerken karnını ovuyorum

Gelmedi kargo gittim aldım 60 li minies 74 TL
7 tane baby turco kaldı bez sabaha dayanırda kargo da sabah gelirse gidip iade ederim miniesi
Yoksa açar kullanırım

Ben de aynı dertten muzdaribim bir de insanlar ve kayınvalidem yok memeye alışmış yok anasına alışmış yok kucağa alışmış yok sallamaya alışmış deyip beni geriyorlar el kadar bebeği ne yapayım ağlıyor nasıl oyalayayım anlayamıyorum çok uyutsan çok uyudu az uyusa niye bu çocuk uyumuyor gibi sürekli konuşuyorlar Allah'tan ki kayınvalide uzakta biraz arabasız birbirimize gidip gelemeyiz kendi annem bile bazen gözüme batıyor vallahi,

Ağzının içine komple biberon gibi sokmuyorsın kaşık zaten ama kaşığa öğürüyor diyorsun bilemedim tek fark kaşık metal bu silikon
Anne memesine yakin biberonlar var hatta bende avent var onu sevmedi lansinoh alayik bir de diyorum bir sekilde alissin biberona alismasi lazım arada memeyi sagiyorum veriyorum rahat oluyor

Kizlar bu arada meyveyi dilimleyip atmayı planlayanlar biraz araştırdım şeftali kayısı gibi meyvelerin buzlukta tadı bozulabilirmis. Meyveyi soyup dilimleyip az bi suda kaynatıp sıcak sıcak minik kavanozlara kapatmak en sağlıklı yöntem olarak görünüyor şimdilik . Hem çıkart direk çatalla ez yedir , suyunu içir , suyuyla ve 8 ayda tahıllara geçildiğinde kaşık maması yapılabilir . Bana çok pratik ve daha güzel bir yöntem olarak göründü. Sizede fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…