- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.441
168 li çok olmaz mı denemek için pişik falan olursa elinde çok kalır 40 li 50 li paket varsa 1 tane denenir aslında
Dur bakalım akşama kdar gelmezse kargo mecbur ya binden yada migros tan gidip alcam mecbur
Alırsam yazarım
Kargo vs uğraşmak zor toplu da maddi olarak zorluyor oyüzden henüz stok yapamadım bittikçe alıyorum
Pişik için öneriniz var mi hanımlar normalde düzenli sudokrem kullanıyorum ama geçmedi
Bu senin dediğini benim bebeğim karnı ağrıdığında yapıyor.Kızlar merhaba bebekle uğraşmaktan bakamıyorum buralara hiç umarım hepiniz iyisinizdir. Benim de bir sorunum var çok güzel emen bebeğim yaklaşık bir haftadır bir süre güzelce emdikten sonra ağlıyor memeyi tutup çekiyor sonra memeyi tekrar istiyor yine çekiyor derken ağlamaya başlıyor süt mü gelmiyor acaba diye düşündüm emzirmenin hemen ardından sağdım sütte 50 60 cc falan çıkıyor gaz sancısı da değil ne yapacağımı şaşırdım
Gazdan olabilir yani meme vermeyi bırakıp gazı çıkartıp devam mı ediyorsun yoksa bir süre sonra mı vermeliyim memeyi şaşırdım kaldım ne güzel emiyorduBu senin dediğini benim bebeğim karnı ağrıdığında yapıyor.
Bakıyorum 5 dk sonra gaz çıkartıyor
Ya da kaka yapıyor
Sonra devam ediyor güzelce emmeye
Ne durumdasınız canım? Naptınız var mı bi gelişmeSanırım yine gıda inteloransiyla başbasayim. En korktuğum şeydi başıma geldi. 2 hafta önce inek sütü sonra işe yaramazsa yumurta tahıl balık şeklinde diyete başlayacağım. Hiç hazır değildim ama ne yapalım.
Ay yapıyorum sanırım ise yariyor gibiKucağına alıp emzirirmiş gibi yap, bebekmiş gibi davran gönlünü hoş et yani bi süre sonra bırakır sanırım. Oyun oynama sanatı diye bi kitapta okumuştum. Kardeş doğunca abi ya da abla gerileme Yaşar. Ben 2. Doğunca çok yaşamıştım oğlum bebek gibi konuşmaya başlamıştıOna uyum sağlayıp bebekmiş gibi davranmak gerekiyormuş o zamanlar bilmiyordum tabi emzirirmiş gibi altını değiştirirmiş gibi yap bi süre sonra vazgeçecektir
En büyük sorun ev ya , onu nasıl düşene sokacağız hiç bilmiyorumGazman bir oğlanla gecem gündüzüm karışmış haldeyim . Telefonu elime almak bile lüküssss
Siz nasıl buralardasınız aktif şekilde şaşkınlıkla takdir ediyorum .
Şuan emziriyorum meselaEmzirirken felan giriyoruz
Bazen de endişelerimizi dökmek için
Bebiş uyuyunca iki dk uğra kız faydalı bilgiler de oluyor
Ve evet debeleniyorKucağımda debeleniyor şuan mesela kaka yapmak için
Eğer üsttense ara verip çıkartıyorumGazdan olabilir yani meme vermeyi bırakıp gazı çıkartıp devam mı ediyorsun yoksa bir süre sonra mı vermeliyim memeyi şaşırdım kaldım ne güzel emiyordu
Benimki de uyumuyor o kadar valla . Sürekli omuzda geziyoruz pilates topuna oturup zıplıyorum omzumda onunlaKac saat uyuyor?uyumayinca ne yapıyorsun
Memede uyumalarda sayılıyormuş o saatlere6 saat gündüz uyumuyor benimki
Aynen bizimkilerde biliyo
Gerçekten de şu an en çok konuştuğum mesaj yazdığım yer sizlersinizannem eşim bile biliyor. Temmuz anneleri arkadaşlarına sor bakalım diyorlar hep damdan düşeni damdan düşen anlar
Gelmedi kargo gittim aldımBen hep baby turco kullanıyorum. Denemek için almadım yani. Paketler 42 li şekilde.
Bir de benimki ufak doğduğu için daha yeni 5 kiloya geldi. 2 no kullanmaya devam ediyoruz.
Bazen pırtlarken bile kaka yapıyor uyutmadan pişmesin diye değiştiriyorum çabuk tükeniyor.
Minies kullanırsan haber ediver bize de
Ben de aynı dertten muzdaribim bir de insanlar ve kayınvalidem yok memeye alışmış yok anasına alışmış yok kucağa alışmış yok sallamaya alışmış deyip beni geriyorlar el kadar bebeği ne yapayım ağlıyor nasıl oyalayayım anlayamıyorum çok uyutsan çok uyudu az uyusa niye bu çocuk uyumuyor gibi sürekli konuşuyorlar Allah'tan ki kayınvalide uzakta biraz arabasız birbirimize gidip gelemeyiz kendi annem bile bazen gözüme batıyor vallahi,Bu saatlerde ne yapacağımı bilemiyorum. Uyutsam gündüz çok uyumuş oluyor gece uyumuyor .uyutmasam 2 aylık bebek nasil duracak. 9 saat gece 6 saat gündüz uykusu diyor .15 saat ediyor .geriye 9 saat kalıyor.o 9 saatte ne yapacaksın
Anne memesine yakin biberonlar var hatta bende avent var onu sevmedi lansinoh alayik bir de diyorum bir sekilde alissin biberona alismasi lazım arada memeyi sagiyorum veriyorum rahat oluyorAğzının içine komple biberon gibi sokmuyorsın kaşık zaten ama kaşığa öğürüyor diyorsun bilemedim tek fark kaşık metal bu silikon
Anladım canım teşekkür ederimEğer üsttense ara verip çıkartıyorum
Karnına o an yapacak birseyim yok malesef
En fazla emerken karnını ovuyorum
Yok deneyeyimKantoron yağı denedin mi
Niye kabusKizlar birde en korktugum ve başıma gelecek şey saç dökülmesikizim 5 aylikti dokulmeye başlamıştı kabusum resmen bu olay
Şimididen saclari dökülmeye başlayan yoktur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?