Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla bize doktorumuz bile dedi kucağa alışmış diye . Napcaktık ama gazı var dediler gaz çıkartalım diye aldık hep omuza o da alışmış yani biz demedik çocuğa alış diye kucağa alışan kendi yatmaya da geri alışır mı acaba ?

Bugün kırkımız çıktı kızlar ne ritüel ne bişey öyle dümdüz yıkandık adet yerini bulsun diye çünkü çocuk durmuyor hatta ben şimdi çıktım duştan ancak vakit buldum
Gündüz uykusu neredeyse yok daha doğrusu güya uyuyor ama hep kıpırdıyor uyumasa durup bakınmıyor hep mık mık kucak istiyor sabah 7-8 gibi uyanıyor 10-11 e kadar ara ara emiyor süt müt kalmıyor sonra mama veriyorum biraz uyuyor o ara yemek işine girişiyorum ondan sonrası zor acıkınca uyanıyor sürekli emmek istiyor asla dalmıyor bende mama vermek istemiyorum sütüm de var ama doyurmuyor sanırım emiyor ağlıyor arada kucakta gezdiriyoruz vs akşam için yaptığım yemeği kendim yiyemiyorum hatta şöyle söylim o işi yapim buna yetişeyim derken bi bakıyorum ben hep ıvır zıvır yemişim doğal olarak sütte olmuyor oturup bişey yeme vaktim sadece sabah uyuduğunda oluyor onu da diğer çocuklarım veya ev işi için harcayınca yine ben aç kalıyorum kucağımda emzirirkende bisküvi vs yiyebiliyorum ancak hatta kilo almaya başladım abuk subuk yemekten. Gece olunca da 1-2 arası ancak uyuyor o da ağlaya ağlaya gece gazı oluyor muhtemelen huzursuz oluyor zor dalıyor uyuyunca ikimizde rahatlıyoruz 4-5 saat uyuyor tek düzgün uykusu da o zaten Allahtan o da gece.
Mamayı günde 3 e çıkarmayı düşünüyorum doymadığından mı böyle onu gözlemlicem bide emip emip kusuyor sonra yine emmek istiyor vs baya bunalmış durumdayım

Ben meyveleri sebzeleri zamanında vericem öyle daha iyi oluyormuş en kötü kuru meyveleri kullanırım diye düşündüm

Kizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Bende bu var , yalnız bunu sürekli dik tutunca gelmiyor, indir kaldır yapiyosun i sekilde geliyor kaşıkla vermenin güvenli yöntemi diyebiliriz ben suyu bununla veriyorum baya işimi görüyor.
Markası materni

Eklentiler

• 2_org_zoom.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben meyveleri sebzeleri zamanında vericem öyle daha iyi oluyormuş en kötü kuru meyveleri kullanırım diye düşündüm
Bende öyle yapmak isterim , dediğin gibi en sağlıklı olanı mevsiminde tüketmek ama 121. Günden itibaren 1 ay boyunca her 3 günde bir farkli sebze ve meyve tadimlarina başlıyorsun , meyve olarak kış meyvelerinden verebileceğin sadece elma ve armut var . Portakal mandalina cennet elması hepsi yasak ilk tadimlarda, çocuğa sürekli elma ve armut vermek istemeyen alternatif sunmak isteyen biri olarak fikir benimki kızım sadece meyveleri severek yemişti sebze ve yumurtayı asla yediremezdim , buda öyle olursa eğer diye endişeleniyorum en azından alternatifi olsun .

Aynı şeyi yaşıyoruz ama gaz bence

Ben de sadece banyo yaptırdım başka bir şey yapamadım
Bizimki de aynı gündüzleri ama bugün anladım ki gaz krizleri var mesela şu an üstümde uyuyor gaz pozisyonunda korkumdan alıp beşiğe yatıramıyom çünkü uyanıyor 1 saattir üstümde uyuyor sıcaktan bunaldım ama anayız işte

Kazen mesaj attı ama dönüş olmadı maalesef kızlar Dualarımız bebeğiyle. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Ama merakta olduğumuzu biliyordur sanırım. Müsait olursa yazar inşallah Mikan JES M Msspinkie ...

Kazen konu yöneticimiz yoncambenim e iletişim bilgilerini paylasamazsiniz dimi
Bebek için endişelenmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…