- 12 Kasım 2020
- 84
- 207
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.461
Hamazimc kullanmistik 2 gunde topladiPişik için öneriniz var mi hanımlar normalde düzenli sudokrem kullanıyorum ama geçmedi
Valla bize doktorumuz bile dedi kucağa alışmış diye . Napcaktık ama gazı var dediler gaz çıkartalım diye aldık hep omuza o da alışmış yani biz demedik çocuğa alış diyeBen de aynı dertten muzdaribim bir de insanlar ve kayınvalidem yok memeye alışmış yok anasına alışmış yok kucağa alışmış yok sallamaya alışmış deyip beni geriyorlar el kadar bebeği ne yapayım ağlıyor nasıl oyalayayım anlayamıyorum çok uyutsan çok uyudu az uyusa niye bu çocuk uyumuyor gibi sürekli konuşuyorlar Allah'tan ki kayınvalide uzakta biraz arabasız birbirimize gidip gelemeyiz kendi annem bile bazen gözüme batıyor vallahi,
Bende dışarıda o durduğu için full dışarıdayım . O mutlu ben mutlu herkes mutlu. Fakat tek sorun uykusuzum çok , uykununda hapı falan olsa keşkeBende dısarda daha rahatımbebe gezerken duruyor
Ben meyveleri sebzeleri zamanında vericem öyle daha iyi oluyormuş en kötü kuru meyveleri kullanırım diye düşündümKizlar bu arada meyveyi dilimleyip atmayı planlayanlar biraz araştırdım şeftali kayısı gibi meyvelerin buzlukta tadı bozulabilirmis. Meyveyi soyup dilimleyip az bi suda kaynatıp sıcak sıcak minik kavanozlara kapatmak en sağlıklı yöntem olarak görünüyor şimdilik . Hem çıkart direk çatalla ez yedir , suyunu içir , suyuyla ve 8 ayda tahıllara geçildiğinde kaşık maması yapılabilir . Bana çok pratik ve daha güzel bir yöntem olarak göründü. Sizede fikir olsun
Bende bu var , yalnız bunu sürekli dik tutunca gelmiyor, indir kaldır yapiyosun i sekilde geliyor kaşıkla vermenin güvenli yöntemi diyebiliriz ben suyu bununla veriyorum baya işimi görüyor.Kizlar bundan kullanan varmi , bunun ucu bildigimiz kaşık gibimi yoksa kapali delikli kaşık goruntusümu var ,bebegim bunu severmi acaba ya
Bende öyle yapmak isterim , dediğin gibi en sağlıklı olanı mevsiminde tüketmek ama 121. Günden itibaren 1 ay boyunca her 3 günde bir farkli sebze ve meyve tadimlarina başlıyorsun , meyve olarak kış meyvelerinden verebileceğin sadece elma ve armut var . Portakal mandalina cennet elması hepsi yasak ilk tadimlarda, çocuğa sürekli elma ve armut vermek istemeyen alternatif sunmak isteyen biri olarak fikir benimkiBen meyveleri sebzeleri zamanında vericem öyle daha iyi oluyormuş en kötü kuru meyveleri kullanırım diye düşündüm
Gaz sancısı var 20 dk felan uyuyor en fazla sonra uyanıyor hep emziriyorum evde dolaştırıyorum bebek arabasını eve çıkardık içine koyup gezdirdim evde toplam uykusu 6 saati bulmuyor ama çok yorucu oluyorKac saat uyuyor?uyumayinca ne yapıyorsun
Tepe kismim baya açılmıştı kizim 1 yasindaydiNiye kabus
Aynı şeyi yaşıyoruz ama gaz benceKızlar merhaba bebekle uğraşmaktan bakamıyorum buralara hiç umarım hepiniz iyisinizdir. Benim de bir sorunum var çok güzel emen bebeğim yaklaşık bir haftadır bir süre güzelce emdikten sonra ağlıyor memeyi tutup çekiyor sonra memeyi tekrar istiyor yine çekiyor derken ağlamaya başlıyor süt mü gelmiyor acaba diye düşündüm emzirmenin hemen ardından sağdım sütte 50 60 cc falan çıkıyor gaz sancısı da değil ne yapacağımı şaşırdım
Bu aralar gaz sancısı yoğun memede uyumuyor memeye savaş açtıMemede uyumalarda sayılıyormuş o saatlere
Etlik lokman hekimdeHangi lokman hekimde yaptirdiniz?
Ben de sadece banyo yaptırdım başka bir şey yapamadımBugün kırkımız çıktı kızlar ne ritüel ne bişey öyle dümdüz yıkandık adet yerini bulsun diye çünkü çocuk durmuyor hatta ben şimdi çıktım duştan ancak vakit buldum
Gündüz uykusu neredeyse yok daha doğrusu güya uyuyor ama hep kıpırdıyor uyumasa durup bakınmıyor hep mık mık kucak istiyor sabah 7-8 gibi uyanıyor 10-11 e kadar ara ara emiyor süt müt kalmıyor sonra mama veriyorum biraz uyuyor o ara yemek işine girişiyorum ondan sonrası zor acıkınca uyanıyor sürekli emmek istiyor asla dalmıyor bende mama vermek istemiyorum sütüm de var ama doyurmuyor sanırım emiyor ağlıyor arada kucakta gezdiriyoruz vs akşam için yaptığım yemeği kendim yiyemiyorum hatta şöyle söylim o işi yapim buna yetişeyim derken bi bakıyorum ben hep ıvır zıvır yemişim doğal olarak sütte olmuyor oturup bişey yeme vaktim sadece sabah uyuduğunda oluyor onu da diğer çocuklarım veya ev işi için harcayınca yine ben aç kalıyorum kucağımda emzirirkende bisküvi vs yiyebiliyorum ancak hatta kilo almaya başladım abuk subuk yemekten. Gece olunca da 1-2 arası ancak uyuyor o da ağlaya ağlaya gece gazı oluyor muhtemelen huzursuz oluyor zor dalıyor uyuyunca ikimizde rahatlıyoruz 4-5 saat uyuyor tek düzgün uykusu da o zaten Allahtan o da gece.
Mamayı günde 3 e çıkarmayı düşünüyorum doymadığından mı böyle onu gözlemlicem bide emip emip kusuyor sonra yine emmek istiyor vs baya bunalmış durumdayım
Bizimki de dökülüyorKizlar birde en korktugum ve başıma gelecek şey saç dökülmesikizim 5 aylikti dokulmeye başlamıştı kabusum resmen bu olay
Şimididen saclari dökülmeye başlayan yoktur umarim
Yaa ben de onu soracaktım geçmişi okuyamadım haber var mı diye, yok mu haber halaKızlar aranizdayildizsavascisi ile özelde görüşen var mi
O zaman Troysd tavsiye ederim.Evet pütürlü sadece popo arasında var
Aynen öyle bende aynı durumdaım bu sefer telefon yerine kendim düşersem daha kötüKıyamam ya. Neye uğradığını şaşırıyo gariplerim.
İnsan bakmasa emzirirken sıkılıyor. Hele gece uyukluyorum rüya görmeye başlıyorum. Mecbur ya telefon ya tv bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?