Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tepe kismim baya açılmıştı kizim 1 yasindaydi

Hamileyken hepsi ve daha fazlasi çıktı suan cok duruyor ama dökülecek yine dua ediyorum dokulmesin diye
He senin
Ben bebeğin diyorsun sandım

Kızlar ışık altında elimdeki bezlere baktığım da pamuğundan çalan tek bez Sleppy Bio Natural oldu.
Henüz deneme yapamadım bebeğimde ama sizlere de fikir olsun ..

Eklentiler

• F09A2E11-E9D4-418F-A792-5AAF00AFBDEB.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 7F555EE0-14EA-4C3D-9D64-BD45762D2FAB.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 86
121günden itibaren mi başlıyoruzz oo 2ay sonra yani ben 6aydan itibaren diye biliyodum başlamadan önceden yavaş yavaş salatalık kesip tadıns baktırın diyolar.. gerçi ozamanda yardımlaşırız ozamsn ben şeftali fln küp küp kesip koysam mı tadı değişik olurmu acabaaa

Aynen keşke bilgileri verilse en azından hemcinsim olarak arkadaşıö diye msj atardım

Canım aynı şekilde bende uykusuzum. Vitamin alıyorum şimdilik baya iyi idare ediyorum. I mom latte
Benimde almam lazım sanırım kendimi hep hasta gibi hissediyorum.

Biraz bozuluyomuş canım meyvelerin tadı. Evet 121. Gün yani 6 ay dolacak öyle. Genelde herkes erken başlıyor sen o yüzden öyle sanmışsındır. blv aslında tam olarak kesip eline vermek gibi değil. Doktorum salatılığı rendeleyip ver demişti mesela boğazına kaçma riski olduğu için. Bazı sebzelerde ön pişirme yapmıştık falan. O zaman geldiğinde konuşuruz zaten bol bol benim elimde listeler notlar falan baya var, paylaşırım.

Bi fenomeni izliyodum o dediğin 3gün kuralından önce yediklerini dilimleyip tattırın demiş doktor emiyolar ya ozaman .
Aynen ben sıfır bilgiyim oyuzden iyi olur bide seninle aynı gün ek gıdaya gecicez

Bi fenomeni izliyodum o dediğin 3gün kuralından önce yediklerini dilimleyip tattırın demiş doktor emiyolar ya ozaman .
Aynen ben sıfır bilgiyim oyuzden iyi olur bide seninle aynı gün ek gıdaya gecicez
Ayy damağıyla koparır boğazına kaçar falan korkarım ben çoook heyecanlı ya ben ek gıda dönemini seviyorum

burda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?

Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?

B
Ben de aynı dertten muzdaribim bir de insanlar ve kayınvalidem yok memeye alışmış yok an

Vereceksin ellerine al sen uyut diyeceksin .Bir cocugu niye hep anasına bağlı düşünürler ki .annesinin tek yaptığı emzirmek halbuki.kim bilir kendileri nasıl boş boş büyüttü. Gözüne limon sikmalar, tuzlamalar,her türlü yagi surup icirmeler.
Emdi mi emdi .süresi kimin umurunda. Koy bebeyi ver emzigi aç aç yatsin 6 saat .

Eşim e bebege bakti lansinoh alcakti bitmis ,internetten alacagim akışı iyi diye biliyorum bendekide avent sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…