- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.481
Bana bunu Kv yollamış İnstagramdanYarın Kundak yararları
Canım aynı şekilde bende uykusuzum. Vitamin alıyorum şimdilik baya iyi idare ediyorum. I mom latteBende dışarıda o durduğu için full dışarıdayım . O mutlu ben mutlu herkes mutlu. Fakat tek sorun uykusuzum çok , uykununda hapı falan olsa keşke
He seninTepe kismim baya açılmıştı kizim 1 yasindaydi
Hamileyken hepsi ve daha fazlasi çıktı suan cok duruyor ama dökülecek yine dua ediyorum dokulmesin diye
Çözüm bulursan benimle de paylaşır mısın canımAynı şeyi yaşıyoruz ama gaz bence
Ahh çok fenalarBana bunu Kv yollamış İnstagramdanAlttan msj veriyor. Birde yarım kundakla uyuyanı yollamış.
121günden itibaren mi başlıyoruzz oo 2ay sonra yani ben 6aydan itibaren diye biliyodum başlamadan önceden yavaş yavaş salatalık kesip tadıns baktırın diyolar.. gerçi ozamanda yardımlaşırız ozamsn ben şeftali fln küp küp kesip koysam mı tadı değişik olurmu acabaaaBende öyle yapmak isterim , dediğin gibi en sağlıklı olanı mevsiminde tüketmek ama 121. Günden itibaren 1 ay boyunca her 3 günde bir farkli sebze ve meyve tadimlarina başlıyorsun , meyve olarak kış meyvelerinden verebileceğin sadece elma ve armut var . Portakal mandalina cennet elması hepsi yasak ilk tadimlarda, çocuğa sürekli elma ve armut vermek istemeyen alternatif sunmak isteyen biri olarak fikir benimkikızım sadece meyveleri severek yemişti sebze ve yumurtayı asla yediremezdim , buda öyle olursa eğer diye endişeleniyorum en azından alternatifi olsun .
Aynen keşke bilgileri verilse en azından hemcinsim olarak arkadaşıö diye msj atardım@Kazen mesaj attı ama dönüş olmadı maalesef kızlarDualarımız bebeğiyle. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Ama merakta olduğumuzu biliyordur sanırım. Müsait olursa yazar inşallah @Mikan @JES @Msspinkie ...
@Kazen konu yöneticimizyoncambenim e iletişim bilgilerini paylasamazsiniz dimi
Bebek için endişelenmeye başladık
Kiz benim saclarimi kast ettimBizimki de dökülüyoryenisi nasılsa çıkar diye düşündüm
Tekrar okudum cidden bebegi kast etmisim gibi yazmisim nasil bi kafayla yazmissamHe senin
Ben bebeğin diyorsun sandım
Benimde almam lazım sanırım kendimi hep hasta gibi hissediyorum.Canım aynı şekilde bende uykusuzum. Vitamin alıyorum şimdilik baya iyi idare ediyorum. I mom latte
121günden itibaren mi başlıyoruzz oo 2ay sonra yani ben 6aydan itibaren diye biliyodum başlamadan önceden yavaş yavaş salatalık kesip tadıns baktırın diyolar.. gerçi ozamanda yardımlaşırız ozamsn ben şeftali fln küp küp kesip koysam mı tadı değişik olurmu acabaaa
Bi fenomeni izliyodum o dediğin 3gün kuralından önce yediklerini dilimleyip tattırın demiş doktor emiyolar ya ozaman .Benimde almam lazım sanırım kendimi hep hasta gibi hissediyorum.
Biraz bozuluyomuş canım meyvelerin tadı. Evet 121. Gün yani 6 ay dolacak öyle. Genelde herkes erken başlıyor sen o yüzden öyle sanmışsındır. blv aslında tam olarak kesip eline vermek gibi değil. Doktorum salatılığı rendeleyip ver demişti mesela boğazına kaçma riski olduğu için. Bazı sebzelerde ön pişirme yapmıştık falan. O zaman geldiğinde konuşuruz zaten bol bol benim elimde listeler notlar falan baya var, paylaşırım.
Ayy damağıyla koparır boğazına kaçar falan korkarım benBi fenomeni izliyodum o dediğin 3gün kuralından önce yediklerini dilimleyip tattırın demiş doktor emiyolar ya ozaman .
Aynen ben sıfır bilgiyim oyuzden iyi olur bide seninle aynı gün ek gıdaya gecicez
Bende izlediğimde korkuyom vallaAyy damağıyla koparır boğazına kaçar falan korkarım bençoook heyecanlı ya ben ek gıda dönemini seviyorum
Zor yiyen bir bebek olursa ek gida kabus demektirBende izlediğimde korkuyom valla
Gerçekden bakalım iştahla yiceklermi
Ben de aynı dertten muzdaribim bir de insanlar ve kayınvalidem yok memeye alışmış yok an
Vereceksin ellerine al sen uyut diyeceksin .Bir cocugu niye hep anasına bağlı düşünürler ki .annesinin tek yaptığı emzirmek halbuki.kim bilir kendileri nasıl boş boş büyüttü. Gözüne limon sikmalar, tuzlamalar,her türlü yagi surup icirmeler.asına alışmış yok kucağa alışmış yok sallamaya alışmış deyip beni geriyorlar el kadar bebeği ne yapayım ağlıyor nasıl oyalayayım anlayamıyorum çok uyutsan çok uyudu az uyusa niye bu çocuk uyumuyor gibi sürekli konuşuyorlar Allah'tan ki kayınvalide uzakta biraz arabasız birbirimize gidip gelemeyiz kendi annem bile bazen gözüme batıyor vallahi,v
Eşim e bebege bakti lansinoh alcakti bitmis ,internetten alacagim akışı iyi diye biliyorum bendekide avent sevmediburda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?
Ben sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum lenOglani pusette ,kizida ayagimda salliyorum ayni anda uyuyacaklar gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?