Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çoğumuz avent kullanıyoruz kimseden bir şikayet duymadım simdiye kadar

Nerde rahatsam onu isterım. Evde cok rahatım
Dısarı cıksak ne olacak kı bem ugrasıyorum yıne :)
Bak öyle dusununce bi hak verdim valla ama olsun ya ayni oda ayni ev dün bi odaya tıkıldık ev kalabalik diye en son akşam sinir küpü oldum uyutup kactik 15 dk yuruduk eşimle disarda yürürken bi yandan gerginim agliyorum benim de huyum kurusun cok skyrm kendimi sabrediyrm en son aglama geliyor gitmiyor. Ama bugün rahattim ev sakindi bebe salladik uyudu hep Allaha sükür

Gaz sancısı var 20 dk felan uyuyor en fazla sonra uyanıyor hep emziriyorum evde dolaştırıyorum bebek arabasını eve çıkardık içine koyup gezdirdim evde toplam uykusu 6 saati bulmuyor ama çok yorucu oluyor
Ben pusette sallıyorum gaza iyi geliyor dik oldugu ıcın.

Ben lansinoh kullanıyorum, ilk zamanlar için bana akışı çok yavaş gelmedi 1 dk da bitirmiyordu tabiki ama çok lıkır lıkır içiyor gibi gelmişti bana, aslinda ters çevirince damlamiyor ama belkide ben panik oldum diyorum o zamanlar acemi olduğumdan çünkü memedede o likir lıkır sesi geliyor baştan.genel olarak güzel yanı şu an memnunum sıkıntı yok.baslikladi var ama s olanı kullanıyorum ben şu an.

Eşim e bebege bakti lansinoh alcakti bitmis ,internetten alacagim akışı iyi diye biliyorum bendekide avent sevmedi
Hiç de aldanma o yorumlara ..
Bende aldım pişman oldum .
Çokur çokur mac 5/6 dk da 60cc yakın yaladı yuttu .
Bende yavaş akış arıyorum sırf bu yuzden hıcbır şekıldr cocuktan ayrılıp bıyere gıdemıyorum , biberona alışmasın diye

3 çeşit denedim hepsinin ucu farklı almıyor alanlar aldıranlar nasıl becerdi ben beceremedim

Geçmiş olsun yildiz. Nasıl oldu bebik?

3 çeşit denedim hepsinin ucu farklı almıyor alanlar aldıranlar nasıl becerdi ben beceremedim
Galiba ilk başta vermek gerekiyor ve unutturmamak .benimki ilk gün aldı sonra vermedik.20 gunde bile unutmuş.doktorlar diyor ya 1 aydan sonra verin emzirme düzeniniz otursun diye ona hiç bakmayacaksın .emzirme düzeni hicbir zaman düzene oturmuyor. Kimi doktor da 4 .aydan sonra verin diyormuş.20 günlük bebek almıyor da 4 aylık bebek hayatta almaz .bizimkine bile sınırlı veriyorum onda bile bazen atiyor unutuyor .biz avent tutturmustuk. Sürekli denemelisin.biz vere vere tutturduk.tokken verme bir de açken ver .bizimki bile tokken uyumuyorsa almıyor. Açken de çok açsa almıyor.

Hem lansinoh s başlık hem avent 1 no kullanıyorum ikisi de aynı bence ikisinde de genzine kaçtı yine

Ben fit alive gasicon diye bir damla varmış anne kullanıyormuş annedeki gazı bebeğe geçirmiyor onu kullanmayı düşünüyorum biraz etkisi olur diye
Ben bunu kullanmaya başladım, sanki fark etti gibi geliyor gazdan delirir ortalığı yikardi belli saatlerde o hali geçti.yine var gazı ama sakinleşti çabuk rahatlıyor.

Bence al ilk çocukta ben senden beter kötüydüm. Üstelik yardım edenimde vardı. Şimdi çok dinç hissediyorum. Hatta evde bebeyle bir tane makale yazıp bitirdim an itibariyle. Gezmemden de ödün vermedim. Haftanın 3 günü dışardayım. Öbür bebede 1 sene elime kağıt kalem alamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…