- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.501
Çoğumuz avent kullanıyoruz kimseden bir şikayet duymadım simdiye kadarburda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?
Bak öyle dusununce bi hak verdim vallaNerde rahatsam onu isterım. Evde cok rahatım
Dısarı cıksak ne olacak kı bem ugrasıyorum yıne :)
Ben pusette sallıyorum gaza iyi geliyor dik oldugu ıcın.Gaz sancısı var 20 dk felan uyuyor en fazla sonra uyanıyor hep emziriyorum evde dolaştırıyorum bebek arabasını eve çıkardık içine koyup gezdirdim evde toplam uykusu 6 saati bulmuyor ama çok yorucu oluyor
Bizimkinin eli kolu durmuyor ben yapıyorum ama nasıl bırakacak bilmiyorum. Uyuz oluyor cocukBana bunu Kv yollamış İnstagramdanAlttan msj veriyor. Birde yarım kundakla uyuyanı yollamış.
Bir de bu tosuncuga kundak mi dayanır beBana bunu Kv yollamış İnstagramdanAlttan msj veriyor. Birde yarım kundakla uyuyanı yollamış.
Uykusuzluguma ver arkadaşımKiz benim saclarimi kast ettim
Ben lansinoh kullanıyorum, ilk zamanlar için bana akışı çok yavaş gelmedi 1 dk da bitirmiyordu tabiki ama çok lıkır lıkır içiyor gibi gelmişti bana, aslinda ters çevirince damlamiyor ama belkide ben panik oldum diyorum o zamanlar acemi olduğumdanburda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?
Hiç de aldanma o yorumlara ..Eşim e bebege bakti lansinoh alcakti bitmis ,internetten alacagim akışı iyi diye biliyorum bendekide avent sevmedi
3 çeşit denedim hepsinin ucu farklı almıyor alanlar aldıranlar nasıl becerdi ben beceremedimburda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Geçmiş olsun yildiz. Nasıl oldu bebik?Kizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Yaşın müsaitse arası en az 7 8 olacak hatta daha fazlaBen sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum len
Galiba ilk başta vermek gerekiyor ve unutturmamak .benimki ilk gün aldı sonra vermedik.20 gunde bile unutmuş.doktorlar diyor ya 1 aydan sonra verin emzirme düzeniniz otursun diye ona hiç bakmayacaksın .emzirme düzeni hicbir zaman düzene oturmuyor. Kimi doktor da 4 .aydan sonra verin diyormuş.20 günlük bebek almıyor da 4 aylık bebek hayatta almaz .bizimkine bile sınırlı veriyorum onda bile bazen atiyor unutuyor .biz avent tutturmustuk. Sürekli denemelisin.biz vere vere tutturduk.tokken verme bir de açken ver .bizimki bile tokken uyumuyorsa almıyor. Açken de çok açsa almıyor.3 çeşit denedim hepsinin ucu farklı almıyor alanlar aldıranlar nasıl becerdi ben beceremedim
Ben fit alive gasicon diye bir damla varmış anne kullanıyormuş annedeki gazı bebeğe geçirmiyor onu kullanmayı düşünüyorum biraz etkisi olur diyeÇözüm bulursan benimle de paylaşır mısın canım
Hem lansinoh s başlık hem avent 1 no kullanıyorum ikisi de aynı bence ikisinde de genzine kaçtı yineburda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Ben de eve çıkardım yenice başladık bakalım inşallah bizimkinde de işe yararBen pusette sallıyorum gaza iyi geliyor dik oldugu ıcın.
Doğumda hastanede verdik3 çeşit denedim hepsinin ucu farklı almıyor alanlar aldıranlar nasıl becerdi ben beceremedim
Ben bunu kullanmaya başladım, sanki fark etti gibi geliyor gazdan delirir ortalığı yikardi belli saatlerde o hali geçti.yine var gazı ama sakinleşti çabuk rahatlıyor.Ben fit alive gasicon diye bir damla varmış anne kullanıyormuş annedeki gazı bebeğe geçirmiyor onu kullanmayı düşünüyorum biraz etkisi olur diye
Bence al ilk çocukta ben senden beter kötüydüm. Üstelik yardım edenimde vardı. Şimdi çok dinç hissediyorum. Hatta evde bebeyle bir tane makale yazıp bitirdim an itibariyle. Gezmemden de ödün vermedim. Haftanın 3 günü dışardayım. Öbür bebede 1 sene elime kağıt kalem alamamıştım.Benimde almam lazım sanırım kendimi hep hasta gibi hissediyorum.
Biraz bozuluyomuş canım meyvelerin tadı. Evet 121. Gün yani 6 ay dolacak öyle. Genelde herkes erken başlıyor sen o yüzden öyle sanmışsındır. blv aslında tam olarak kesip eline vermek gibi değil. Doktorum salatılığı rendeleyip ver demişti mesela boğazına kaçma riski olduğu için. Bazı sebzelerde ön pişirme yapmıştık falan. O zaman geldiğinde konuşuruz zaten bol bol benim elimde listeler notlar falan baya var, paylaşırım.
Gece çok mu uyanıyor 4 saat kesintisiz uyuyunca aşırı iyi geliyor okadar uyumuyoru geceBende dışarıda o durduğu için full dışarıdayım . O mutlu ben mutlu herkes mutlu. Fakat tek sorun uykusuzum çok , uykununda hapı falan olsa keşke
2 gün sonra hemen denedim bende geç mi kaldımDoğumda hastanede verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?