- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.521
Benim kızda aynı böyleB
Bir de bu tosuncuga kundak mi dayanır befırlatır atar bu .
Bende hastanede verdim ama tutmadı o zaman, ara ara sürekli ugrastim bir kaç çeşit denedim.20 li günlerde tuttu sonunda ama hala diliyle ittiriyor bazen oguruyor midesini bulandırıyor ama çoğu zaman cuk cuk emiyor.denemeyi bırakma tutsun istiyorsan benimkide sonradan tuttu. ilk 20 gün kesinlikle almadı hep ogurdu attı ağzından2 gün sonra hemen denedim bende geç mi kaldım
Denediklerimin hepsi wee ama uçları farklıGaliba ilk başta vermek gerekiyor ve unutturmamak .benimki ilk gün aldı sonra vermedik.20 gunde bile unutmuş.doktorlar diyor ya 1 aydan sonra verin emzirme düzeniniz otursun diye ona hiç bakmayacaksın .emzirme düzeni hicbir zaman düzene oturmuyor. Kimi doktor da 4 .aydan sonra verin diyormuş.20 günlük bebek almıyor da 4 aylık bebek hayatta almaz .bizimkine bile sınırlı veriyorum onda bile bazen atiyor unutuyor .biz avent tutturmustuk. Sürekli denemelisin.biz vere vere tutturduk.tokken verme bir de açken ver .bizimki bile tokken uyumuyorsa almıyor. Açken de çok açsa almıyor.
Bibs tuttu benim ki ama öyle her zaman almıyor. bazen alıyor normalde yumruğunu emmeyi seviyor. Ben zorla emzik veriyorum. Öğürüyor yine de veriyorum mecbur kalıp emiyor.burda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?
Ya karnı tokken ve uykuya dalma da istiyorum tutmasını çünkü gittikçe daha çok bağlanıyor memeye büyüdükçe zorlanmamak adına tutarsa emzik sevincemBende hastanede verdim ama tutmadı o zaman, ara ara sürekli ugrastim bir kaç çeşit denedim.20 li günlerde tuttu sonunda ama hala diliyle ittiriyor bazen oguruyor midesini bulandırıyor ama çoğu zaman cuk cuk emiyor.denemeyi bırakma tutsun istiyorsan benimkide sonradan tuttu. ilk 20 gün kesinlikle almadı hep ogurdu attı ağzından
Kesinlikle uykuya dalma da benim çok işime yaradı.gozleri anında gidiyor emziği tutuncaYa karnı tokken ve uykuya dalma da istiyorum tutmasını çünkü gittikçe daha çok bağlanıyor memeye büyüdükçe zorlanmamak adına tutarsa emzik sevincem
Ya emmezse dlye onada dünya para vermek istemiyorum wee nin yeni serisi çıkmış bibs gibi ama daha küçük ondan aldım ağzına bile almadiBibs tuttu benim ki ama öyle her zaman almıyor. bazen alıyor normalde yumruğunu emmeyi seviyor. Ben zorla emzik veriyorum. Öğürüyor yine de veriyorum mecbur kalıp emiyor.
Aynı şeyi benim memeye yapıyor işteKesinlikle uykuya dalma da benim çok işime yaradı.gozleri anında gidiyor emziği tutuncaama tabi uykuya dalmadan ağzından düşerse birde sürekli ağzına emzik tuttururyorsun uyuyana kadar
Bu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurumBibs tuttu benim ki ama öyle her zaman almıyor. bazen alıyor normalde yumruğunu emmeyi seviyor. Ben zorla emzik veriyorum. Öğürüyor yine de veriyorum mecbur kalıp emiyor.
İnşallah başarırsınAynı şeyi benim memeye yapıyor işteoyüzden çok istiyorum
Yorumlarda wee için sert diyorlardı. Yoksa ondanda alıp deneyecektim.Ya emmezse dlye onada dünya para vermek istemiyorum wee nin yeni serisi çıkmış bibs gibi ama daha küçük ondan aldım ağzına bile almadi
Ama deniyorum işte ara ara ama hiç mecbur kalıp emmiyor ben mecbur kalıp vazgeçiyorum
Ben sleppy natural aldım getirden. benim bezler kargoya bile verilmemiş daha
burda emzik tutmayan bebekler için çeşit çeşit emzik alan arkadaşlar vardı, en son hangisini tuttu bebeğiniz? Var mı onerebileceginiz?
Bir de yavaş akışlı biberon ya da biberon ucu ariyorum. Aldığım biberon ucu pek yavaş akış değilmiş, bir dakikada bebek tüketiyor hepsini ben de boğazına kaçacak diye geriliyorum. Şöyle biraz vaktini alsa, hemen bitirmese diyorum. Lansinoh kullanan var mı mesela?
Ben sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum len
3.bebeyi yapan benBen sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum len
Benim tepinerek ayağındaki pijama bezi çıkarıyor kundak kesmezBizimkinin eli kolu durmuyor ben yapıyorum ama nasıl bırakacak bilmiyorum. Uyuz oluyor cocuk
Kargoda benimki yarın gelir diye düşünüyorum ama baya baya oldu alalı bez varken bakmadım kargo vs azaldıkça stres olduBen sleppy natural aldım getirden. benim bezler kargoya bile verilmemiş daha
Bezi açmakta niye tereddüt ediyorum diye sor 2 numara aldım ama üzerinde yeni bebek yazıyor acaba dedim bu 2den mi başlıyor yenidoğan mı aldım ondan açmak istemedim gelirse kendi bezimiz iade edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?