Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 gün sonra hemen denedim bende geç mi kaldım
Bende hastanede verdim ama tutmadı o zaman, ara ara sürekli ugrastim bir kaç çeşit denedim.20 li günlerde tuttu sonunda ama hala diliyle ittiriyor bazen oguruyor midesini bulandırıyor ama çoğu zaman cuk cuk emiyor.denemeyi bırakma tutsun istiyorsan benimkide sonradan tuttu. ilk 20 gün kesinlikle almadı hep ogurdu attı ağzından

Denediklerimin hepsi wee ama uçları farklı
Ara ara deniyorum 1 tanesini 1 dk aldı emdi sonra ogurerek atti ucuna gaz damlası damlatarak bile deniyorum
Bu arada arkadaşımın oğlu 6 aylıkken almış yani 4 aydan sonra almaz deme alan çocuk er geç alıyor demek
Hatta ondan 7 ay sonra aldiyi duyunca umudumu kaybetmemeye karar verdim

Bibs tuttu benim ki ama öyle her zaman almıyor. bazen alıyor normalde yumruğunu emmeyi seviyor. Ben zorla emzik veriyorum. Öğürüyor yine de veriyorum mecbur kalıp emiyor.

Ya karnı tokken ve uykuya dalma da istiyorum tutmasını çünkü gittikçe daha çok bağlanıyor memeye büyüdükçe zorlanmamak adına tutarsa emzik sevincem

Ya karnı tokken ve uykuya dalma da istiyorum tutmasını çünkü gittikçe daha çok bağlanıyor memeye büyüdükçe zorlanmamak adına tutarsa emzik sevincem
Kesinlikle uykuya dalma da benim çok işime yaradı.gozleri anında gidiyor emziği tutunca ama tabi uykuya dalmadan ağzından düşerse birde sürekli ağzına emzik tuttururyorsun uyuyana kadar

Bibs tuttu benim ki ama öyle her zaman almıyor. bazen alıyor normalde yumruğunu emmeyi seviyor. Ben zorla emzik veriyorum. Öğürüyor yine de veriyorum mecbur kalıp emiyor.
Ya emmezse dlye onada dünya para vermek istemiyorum wee nin yeni serisi çıkmış bibs gibi ama daha küçük ondan aldım ağzına bile almadi
Ama deniyorum işte ara ara ama hiç mecbur kalıp emmiyor ben mecbur kalıp vazgeçiyorum

Bu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurum

Aynı şeyi benim memeye yapıyor işte oyüzden çok istiyorum
İnşallah başarırsın damaklısini denedin mi wee nin.benimki nuk un damaklisini tuttu.onu düşürdük kötü bir yerde, evde wee nin damaklisi vardı onu verdim onuda tuttu.

Yorumlarda wee için sert diyorlardı. Yoksa ondanda alıp deneyecektim.

Avent ultra air emzik tuttu. Ama onu da tutsa da atıyor çoğu zaman. Ağzında uyuya kaldığı zamanlar nadir..

Ben lansinoh biberon kullanıyorum..

Ben sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum len

Hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk diye. Ne alakası var derdim. Enerjimi ona kanalize ederek hareket ediyordum çünkü. O yüzden hiç de kolay gelmiyordu.

İkinci olunca ne demek istediklerini anladım. Tek çocukla gözümde büyüyen şeyler o kadar da büyük değilmiş

Eğer büyük çocuk oral dönemdeyken ikinci olursa çok daha zor.
Benimki 6 yaşında. Evet bazen çok zorlanıyorum. Ama 2 3 yaşındaki çocuktan daha zor değil

esergry son 4 bez
Gece 1 kere daha değiştiririm
Sabah kargo gelmezse açıcam paketi
Bezi açmakta niye tereddüt ediyorum diye sor 2 numara aldım ama üzerinde yeni bebek yazıyor acaba dedim bu 2den mi başlıyor yenidoğan mı aldım ondan açmak istemedim gelirse kendi bezimiz iade edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…