- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.541
Benim ki de öyle valla buldugu yeri emiyor ama emzik hariçBu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurum
Kilo yazmıyor mu üstündeBezi açmakta niye tereddüt ediyorum diye sor 2 numara aldım ama üzerinde yeni bebek yazıyor acaba dedim bu 2den mi başlıyor yenidoğan mı aldım ondan açmak istemedim gelirse kendi bezimiz iade edicem
Sakinleşmesi yeterli ya diğer türlü napıcağını bilemiyor sürekli meme istiyor memeyi de emmiyor emip bırakıp ağlayıp tekrar istiyor ben de yarın alayım olmadı biraz fark ediyorsa bile rahatlatır hem beni hem bebişiBen bunu kullanmaya başladım, sanki fark etti gibi geliyor gazdan delirir ortalığı yikardi belli saatlerde o hali geçti.yine var gazı ama sakinleşti çabuk rahatlıyor.
Bilmiyorum ki canım sanmıyorum ama tutan bebe tutardı sanki2 gün sonra hemen denedim bende geç mi kaldım
Emzik emenler de yapıyor bunları merak etme ama emzik rahat oluyo çoğu zamanBu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurum
Ben 11 aylıkken emzik emmeye başlamışımDenediklerimin hepsi wee ama uçları farklı
Ara ara deniyorum 1 tanesini 1 dk aldı emdi sonra ogurerek atti ucuna gaz damlası damlatarak bile deniyorum
Bu arada arkadaşımın oğlu 6 aylıkken almış yani 4 aydan sonra almaz deme alan çocuk er geç alıyor demek
Hatta ondan 7 ay sonra aldiyi duyunca umudumu kaybetmemeye karar verdim
Ama senin kızın 5 kilo değil mi ?aslinda çok tombik değilBenim kızda aynı böyleHem böyle tombik hem de hareketli üstünde örtü tutmuyor. bir kere denedim kundak yapmayı, 5 dk sonra geldim örtü ayağının dibinde
Bezi açmakta niye tereddüt ediyorum diye sor 2 numara aldım ama üzerinde yeni bebek yazıyor acaba dedim bu 2den mi başlıyor yenidoğan mı aldım ondan açmak istemedim gelirse kendi bezimiz iade edicem
Bak mesela 9.30da uyudu 11de kalktı emzirdim uyuttum 12 gibi bende yattım şuan saat 03. 50 ve 12den beri bu 2. Kalkışı ortalama 1.5 /2 diyebiliriz bir kaç kez 3 saat 4 saat oldu ama rutini değil. Dışardsydıl mesela öyle uyuduGece çok mu uyanıyor 4 saat kesintisiz uyuyunca aşırı iyi geliyor okadar uyumuyoru gece
Of aynı dertten muzdaribim ya, evde bir sürü çeşit emzik var hiç birinin tutmadı bir kç çeşit kaldı bips falan sırf artı kmasraf yapmak istemediğimden evde emzik cennet diye almıyorum. Beni, babasını, elini, kolunu emiyor emzik emmiyor!Bu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurum
Benımkı de tsort emıyorBu arada da emzik dışında elini emiyor benim yanağım vs yalamaya çalışıyor omzuma alıyorum tişörtu yalıyor yüzüstü yatıyorum müslin battaniyeyi emiyor ama emzik emmiyor çok mağdurum
Korkmakta o kadar haklısınkiBen sizden sonra 2. Çocuktan korkar oldum len
Bebekler hissedermiş, artik ne hissediyorsa cok garipKızlar gecen gelen arkadasım geldı
Benim kız yınr aksam saatınde aglama krızıne gırdı cok garıp
O arkadas ne zaman gelse cocuk o gün aglıyor. Ana nasıl aglamak bırden cıglık attı
Gercek elekteık supurgesı actım, yuzunu yıkadım cok zor sustu
Banyo yaptırdım ve uyuttum sonra
Cok sukur erken gece uykusuna gectı
Lansinoh almayayim mi o zaman dr. brown nasil acana onada iyi yorum var birde medela var ama o 400 tl bi biberona 400 verilirmi bence verilmez yani verilmemeliHiç de aldanma o yorumlara ..
Bende aldım pişman oldum .
Çokur çokur mac 5/6 dk da 60cc yakın yaladı yuttu .
Bende yavaş akış arıyorum sırf bu yuzden hıcbır şekıldr cocuktan ayrılıp bıyere gıdemıyorum , biberona alışmasın diye
Bizimki de kaka için ihh ighhh .yediği durmuyor ki vücudunda. Gece 2 kere tam doydu onu da mıçtıCanim oglum sabah sabah gözü kapali ama vucudu yilan dansi yapiyor bi ossuruk icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?