- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.561
Kiinde nin var hakikaten az geliyor ama o daha da pahalı. Anne memesine çok yakın.Hiç de aldanma o yorumlara ..
Bende aldım pişman oldum .
Çokur çokur mac 5/6 dk da 60cc yakın yaladı yuttu .
Bende yavaş akış arıyorum sırf bu yuzden hıcbır şekıldr cocuktan ayrılıp bıyere gıdemıyorum , biberona alışmasın diye
Sıçsalar bi dert sıçmasalar bi dert ne yapacagimizi şaşırdık kaldik bu uşklarin elinden vallahBizimki de kaka için ihh ighhh .yediği durmuyor ki vücudunda. Gece 2 kere tam doydu onu da mıçtı
E onlar da düzenli sıçsın canımSıçsalar bi dert sıçmasalar bi dert ne yapacagimizi şaşırdık kaldik bu uşklarin elinden vallah
Hergun giryormusun wc ye , ben kabizim 3 gunde bir giriyorum ve bebegimde dogdu dogali kabiz bende kabizim baglantisi varsa eger gidip musil içecem kizzzE onlar da düzenli sıçsın canımbiri cok biri az yapıyor. Annem diyor ki sen o saatte tuvalete gidiyorsan o da o saatte yapar .hakikaten ben o saatte gidiyorum .Ne alaka bilmiyorum ama öyle
Benimde böyle. Yedigi hopp beze. Bence azaldı kilo alımıda. Haftaya pazartesi kontrolü göreceğiz bakalım.Bizimki de kaka için ihh ighhh .yediği durmuyor ki vücudunda. Gece 2 kere tam doydu onu da mıçtı
Evet günde en az 2 kere yaparımHergun giryormusun wc ye , ben kabizim 3 gunde bir giriyorum ve bebegimde dogdu dogali kabiz bende kabizim baglantisi varsa eger gidip musil içecem kizzz
Her sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor veCanim oglum sabah sabah gözü kapali ama vucudu yilan dansi yapiyor bi ossuruk icin
Cok saf biri aslında :)Bebekler hissedermiş, artik ne hissediyorsa cok garip
70 cc ıcıyorsa 2 paket yeterKızlar günaydın, perşembe günü kardeşimin kınası var ben 5 saat falan kuaförde olucam bebişe kaynanam bakıcak. 70cc lik poşetler halinde süt sağıp buzluğa attım. 5 saat için kaç poşet götürmeliyim sizce? Memedeyken 2 saatte bir 10dk aktif emiyor. Çözdürdükten sonra kalmasın ziyan olmasın istiyorum ama bilemedimde ne kadar yeterli olur
Eee yegen sevılıyorHaftada 1 gün kardeşiniz varsa gelsin baksın bebeğe, valla bi güzel uyumuşum keyfime yok diyecek
Tam 5 saat ise 3 poset yeter diye dusunuyorum ama oburlugu tutar isiniz uzar 4 poset kesin çozdurun.Kızlar günaydın, perşembe günü kardeşimin kınası var ben 5 saat falan kuaförde olucam bebişe kaynanam bakıcak. 70cc lik poşetler halinde süt sağıp buzluğa attım. 5 saat için kaç poşet götürmeliyim sizce? Memedeyken 2 saatte bir 10dk aktif emiyor. Çözdürdükten sonra kalmasın ziyan olmasın istiyorum ama bilemedimde ne kadar yeterli olur
Aynennnnn 1 hafta görmedi özlemiş delirdiEee yegen sevılıyor
Hele bekarsan
Kazen mesaj attı ama dönüş olmadı maalesef kızlar Dualarımız bebeğiyle. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Ama merakta olduğumuzu biliyordur sanırım. Müsait olursa yazar inşallah @Mikan @JES @Msspinkie ...
Kazen konu yöneticimiz yoncambenim e iletişim bilgilerini paylasamazsiniz dimi
Bebek için endişelenmeye başladık
Neyseki bir haber aldık sonunda şükürMerhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyor olacağızMerhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
Bence nazardır. Nazar hem hak hem sevdiklerimizden daha çok değiyor. Arkadaşın geldiğinde duruyorken ve giderken okuyabilirsin. Eğer kabul ederse arkadaşın daokusun,daha sağlam olur.Kızlar gecen gelen arkadasım geldı
Benim kız yınr aksam saatınde aglama krızıne gırdı cok garıp
O arkadas ne zaman gelse cocuk o gün aglıyor. Ana nasıl aglamak bırden cıglık attı
Gercek elekteık supurgesı actım, yuzunu yıkadım cok zor sustu
Banyo yaptırdım ve uyuttum sonra
Cok sukur erken gece uykusuna gectı
Devlete gidiyordu değil mi? Çoğu devlet hastanesi son raddeye gelmeden yeterli alakayı göstermiyor maalesef. Belki üniversite hastaneleri daha iyi ama her şehir için geçerli değildir.yildizsavascisi bir haber geldi en azından . Ah bebeği iyidir umarım , o kadar acillere gitti geri gönderdiler bir şey yok diye . En kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz . Dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?