Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiinde nin var hakikaten az geliyor ama o daha da pahalı. Anne memesine çok yakın.

Sıçsalar bi dert sıçmasalar bi dert ne yapacagimizi şaşırdık kaldik bu uşklarin elinden vallah
E onlar da düzenli sıçsın canım biri cok biri az yapıyor. Annem diyor ki sen o saatte tuvalete gidiyorsan o da o saatte yapar .hakikaten ben o saatte gidiyorum .Ne alaka bilmiyorum ama öyle

E onlar da düzenli sıçsın canım biri cok biri az yapıyor. Annem diyor ki sen o saatte tuvalete gidiyorsan o da o saatte yapar .hakikaten ben o saatte gidiyorum .Ne alaka bilmiyorum ama öyle
Hergun giryormusun wc ye , ben kabizim 3 gunde bir giriyorum ve bebegimde dogdu dogali kabiz bende kabizim baglantisi varsa eger gidip musil içecem kizzz

Hergun giryormusun wc ye , ben kabizim 3 gunde bir giriyorum ve bebegimde dogdu dogali kabiz bende kabizim baglantisi varsa eger gidip musil içecem kizzz
Evet günde en az 2 kere yaparım hiç kabizlik çekmedim sadece 1 kere o da hamilelikte muz yediğim için oldu

Canim oglum sabah sabah gözü kapali ama vucudu yilan dansi yapiyor bi ossuruk icin
Her sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor ve daha rahat yapıyor canım dene istersen sende

Kızlar günaydın, perşembe günü kardeşimin kınası var ben 5 saat falan kuaförde olucam bebişe kaynanam bakıcak. 70cc lik poşetler halinde süt sağıp buzluğa attım. 5 saat için kaç poşet götürmeliyim sizce? Memedeyken 2 saatte bir 10dk aktif emiyor. Çözdürdükten sonra kalmasın ziyan olmasın istiyorum ama bilemedimde ne kadar yeterli olur

70 cc ıcıyorsa 2 paket yeter

Tam 5 saat ise 3 poset yeter diye dusunuyorum ama oburlugu tutar isiniz uzar 4 poset kesin çozdurun.

Merhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.

Bence nazardır. Nazar hem hak hem sevdiklerimizden daha çok değiyor. Arkadaşın geldiğinde duruyorken ve giderken okuyabilirsin. Eğer kabul ederse arkadaşın daokusun,daha sağlam olur.

yildizsavascisi bir haber geldi en azından . Ah bebeği iyidir umarım , o kadar acillere gitti geri gönderdiler bir şey yok diye . En kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz . Dualarimiz seninle
Devlete gidiyordu değil mi? Çoğu devlet hastanesi son raddeye gelmeden yeterli alakayı göstermiyor maalesef. Belki üniversite hastaneleri daha iyi ama her şehir için geçerli değildir.

Çok dikkat etmek lazım. Biraz da yakınların sahip çıkması gerek. Başından yollayan çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…