- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.581
Acaba bebeğe ne dediler? İnsallah korkulacak bir durum yoktur önlem amaçlıdır. Devlette hasta basına 4 dk düsünce o 4 dakikaya sığdırmaya calisiyorlar her seyi. Ve ben sağlık sektöründe devlette suna da sahit oldum acildeki doktor ultrason gerektigini dusunuyor fakat cok cok supheli bi durum olmadikca yonlendirme diye direktif yiyor. Tabi sonra acillerden insanlari bisey yok diye gonderiyorlar. İmkani olan durumu olan goturuyor ozele olmayan ne yapacak?yildizsavascisi bir haber geldi en azından . Ah bebeği iyidir umarım , o kadar acillere gitti geri gönderdiler bir şey yok diye . En kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz . Dualarimiz seninle
Ben de okudum bolca. Bundan sonra ona da söylerımBence nazardır. Nazar hem hak hem sevdiklerimizden daha çok değiyor. Arkadaşın geldiğinde duruyorken ve giderken okuyabilirsin. Eğer kabul ederse arkadaşın daokusun,daha sağlam olur.
Bunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyoHer sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor vedaha rahat yapıyor canım dene istersen sende
Vay anasiniEvet günde en az 2 kere yaparımhiç kabizlik çekmedim sadece 1 kere o da hamilelikte muz yediğim için oldu
Ana kucagi almamistik ama pusette hergün ve baya harektte ediyor aslinda ama tık yokHer sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor vedaha rahat yapıyor canım dene istersen sende
Aslında goturulur öyle yapan varmış. Benim bebeğim hep tutuyor uyanınca yapıyor tuvalete götürsem oraya yapar ama daha çok küçük. Şöyle bir 7 8 aylık olsa gotururdumBunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyo
Benim kizimda eşimin yengesini ne zaman gorse aglardi hala gorunce agliyor,kadin her seferinde bozuluyor naptim cocum sana diyo bide yazikCok saf biri aslında :)
Cok teşekkürlerMerhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
N Neal kuzum sanki sen yıldızı sormuştun.Merhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
Kendi isteyince uyumayı oynamıyor hiç bir yeri.Ama senin kızın 5 kilo değil mi ?aslinda çok tombik değildemekki çok hareketli. Peki elleri kolları oynuyor nasıl dalıyor
Çok severek bakanın da nazarı degermis. Benimde çok sevdigum bir arkadaşım dün yine görüştük bebe yine uyumadı. Onu gördüğümuz gün gece uyumuyorCok saf biri aslında :)
Resimdeki gibi koyuyorum orda kafası falan bayağı kapalı da o kadar kapatmıyorum bunalmasın diye. Yan yatar gibi duruyorDisipline Girmis BirKadin canım bende senin aldığın slingden aldım da sen hangi pozisyonda koyuyorsun bebeği
Koyunca ayakları sıkıştı gibi geldiResimdeki gibi koyuyorum orda kafası falan bayağı kapalı da o kadar kapatmıyorum bunalmasın diye. Yan yatar gibi duruyor
Biraz zor o slingle başa çıkmakkoyduktan sonra rahat ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?