Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yildizsavascisi bir haber geldi en azından . Ah bebeği iyidir umarım , o kadar acillere gitti geri gönderdiler bir şey yok diye . En kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz . Dualarimiz seninle
Acaba bebeğe ne dediler? İnsallah korkulacak bir durum yoktur önlem amaçlıdır. Devlette hasta basına 4 dk düsünce o 4 dakikaya sığdırmaya calisiyorlar her seyi. Ve ben sağlık sektöründe devlette suna da sahit oldum acildeki doktor ultrason gerektigini dusunuyor fakat cok cok supheli bi durum olmadikca yonlendirme diye direktif yiyor. Tabi sonra acillerden insanlari bisey yok diye gonderiyorlar. İmkani olan durumu olan goturuyor ozele olmayan ne yapacak?

Her sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor ve daha rahat yapıyor canım dene istersen sende
Bunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyo

Her sabah bizimde öyle canım göz kapalı ama sürekli hareket halinde ses çıkarıyor ağlar gibi oluyor bende ana kucağına alıyorum rahatlıyor ve daha rahat yapıyor canım dene istersen sende
Ana kucagi almamistik ama pusette hergün ve baya harektte ediyor aslinda ama tık yok

Bunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyo
Aslında goturulur öyle yapan varmış. Benim bebeğim hep tutuyor uyanınca yapıyor tuvalete götürsem oraya yapar ama daha çok küçük. Şöyle bir 7 8 aylık olsa gotururdum

Merhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 3121552
Cok teşekkürler Kazen
Güzel haberlerle kendisi yazar inşallah.
Dualarımız bebeğiyle
Biran önce sağlığına kavuşur inşallah evine döner.

Ama senin kızın 5 kilo değil mi ?aslinda çok tombik değil demekki çok hareketli. Peki elleri kolları oynuyor nasıl dalıyor
Kendi isteyince uyumayı oynamıyor hiç bir yeri. Dalıp gidiyor. Misal dün gece saat 22 banyo yaptırdım. Ana kucağına koydum babası yaninda mutfağa gittim geldim ki bebe uyumuş. O saate uyumamasi lazım ben en az 23.30 a kadar uyutuyorum yoksa kalkıyor keza öyle de oldu. 1.30 da kalktı bütün uykuyu almış olarak 4 e kadar uyumadı işte o zaman eller kollar bacaklar hareket halinde 4 gibi uyudu 5 te geri kalktı. Bu saatte kadar yanımda yattı kah emdi kah oynadı. Evet 5 kilo ama böyle tombik boyu mu biraz kısa acaba boyunu hiç olcmediler. Bende ölçmedim.

Disipline Girmis BirKadin canım bende senin aldığın slingden aldım da sen hangi pozisyonda koyuyorsun bebeği
Resimdeki gibi koyuyorum orda kafası falan bayağı kapalı da o kadar kapatmıyorum bunalmasın diye. Yan yatar gibi duruyor
Biraz zor o slingle başa çıkmak koyduktan sonra rahat ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…