- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.601
Sürekli ayağım da kucağım da anneme gidiyorum o ilgileniyor sağılsınBenim ki asla gündüz uyumuyor
Canım bende avent aldım asla tutmadı ama lansinoh çok seviyor tavsiye ederimAnne memesine yakin biberonlar var hatta bende avent var onu sevmedi lansinoh alayik bir de diyorum bir sekilde alissin biberona alismasi lazım arada memeyi sagiyorum veriyorum rahat oluyor
Korkmakta o kadar haklısınki
Bende çok merak ediyorum. Hastanelerde olmak çok zorKızlar yıldız cevap vermış ya
Keske ne oldugunu da yazsaymıs.
Hıç anlamam hastalık tarzı seylerdenBende çok merak ediyorum. Hastanelerde olmak çok zorAllah yardımcısı olsun, ben onun yazdıklarını bir şeye benzettim ama söylemek istemedim umarım çok basit bir şeydir hemencecik geçiyordur
Bundan dimi ,Akışı nasil peki hizlimiCanım bende avent aldım asla tutmadı ama lansinoh çok seviyor tavsiye ederim
Ilk cocuk hic çocukmuş meger
Ee bu tam isirmalik olma yolunda ilerliyorE Ekbl56 ne bileyim bana tombik geliyor.Eşim de tombik değil diyor. Oğlum çok zayıftı ondan bu bana tombik gibi geldi. Eki Görüntüle 3121588
İlk cocıgu zayıf bırı olarak bana da tombık geldıE Ekbl56 ne bileyim bana tombik geliyor.Eşim de tombik değil diyor. Oğlum çok zayıftı ondan bu bana tombik gibi geldi. Eki Görüntüle 3121588
Gidigi varEe bu tam isirmalik olma yolunda ilerliyor
Boğaz altı favorim bu arada
Büzüşük oluyor aslında merak etme sıkışık olsa yaygarayı koparırKoyunca ayakları sıkıştı gibi geldi
O kadar da değildir yav
Merhaba sonraki haftalarda durumunuz ne oldu şu an bebiş nasılKızlar detaylı ultrasona gittim sonunda. Genel olarak iyi geçse de sağ lateral ventrikül 8.5 mm ve asimetrik olarak gözlemlendi. Maksimum değer 7.5 olmalıymış. 10 mm nin üstünde ise korkmak gerekir dedi. Her ay kontrol önerdi. Beyin lopları arasındaki mesafe ile alakalı bir durum.
İdrar tahlilinde de enfeksiyon varmış. Umarım her şey yoluna girer.
Ben hiç kötü düşünmedim ama biraz korktum açıkçası. Ama sonuçta beyinde var olan tümörler, kalpteki delikler bile doğuma kadar normalleşiyor. Bu durum da normalleşir diye düşünüyorum. Hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Dr brown kullaniyorum o da hizli bence 10 cc yi 1 dk da bitiyor. Agzindan sızıyor cocugun. Icerken cok cok diye ses geliyor. Nadiren az kullaniyorum ben.Lansinoh almayayim mi o zaman dr. brown nasil acana onada iyi yorum var birde medela var ama o 400 tl bi biberona 400 verilirmi bence verilmez yani verilmemeli
Tesekkur ederiz. Allah yardimcısı olsun. Inşallah tez zamanda saglikla evine kavuşur yavrucakMerhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
3 alSleepy natural 2-3 aynı gibi yaaaa3 almasam mı
Sleppy extra 3 güzel büyük gibi
Ay canım benim bacakları ve yüzü tombik yoksa bedeni normalE Ekbl56 ne bileyim bana tombik geliyor.Eşim de tombik değil diyor. Oğlum çok zayıftı ondan bu bana tombik gibi geldi. Eki Görüntüle 3121588
Evet canım bu akışı çok iyi yenidoğan için ben çok memnunum sadece bi kere ucu çok açıldı yeni uç aldım yedek bi biberın alım bunun ucu çok pahalı 2 tane uç 90 lira wee aldım 68 liraya evde dursun ucu da uygun satılıyor yok onu da tutmadı sadece lansiondan içiyorBundan dimi ,Akışı nasil peki hizlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?