Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de lansiyon S akışlı ve gayette hızlı içiyor .
Ben hala araştırıyorum fazla olsa sağlam biber ona ihtiyacım var yavaş akışlı özellikle

Hanımlar,
Benim oğlumun kafası bildiğiniz armut
E bebekten Düz kafa yastığı aldım hiçbir işe yaramadı zaten çok dandik bir şeydi. Çocukda da reflü olduğu için bi türlü düz yatıramıyorum zaten yatmak istemiyor hemen kafasını yana çeviriyor. Böyle kalacak diye kafaya takmaya başladım hepten .

Eklentiler

• B07E54A7-65A7-4E7F-BFF3-19D13399C535.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar yıldız cevap vermış ya
Keske ne oldugunu da yazsaymıs.
Aynen öyle oraya yazana kadar buraya da girip iki kelime yazabilirdi gerçekten herkes merak içinde ben şekerden şüphelendim aslına bakarsanız ama bu zamana kadar söylemedim çünkü tepkisiz uyuması soğuk suya bile cevap verememesi sanki ketoasidoz komasında gibi gelmişti bana inşallah öyle değildir

Bir an benim kızın kafası sandım
Bizimki de böyle ama sorun mu bu
Ben büyüdükçe düzelir diyorum ama bir taraftan da sanki eşimin kafası da böyle diyorum

Evet aventin ucuda pahali baya kararsiz kaldim şimdi wee mi alsak direkt , bebegime pek guvenmiyorum acikcasi hic bir biberonu almayacakmis gibi duruyor

Kizlar benim bebeyi 1 saat oyalama aktivitesi buldum belki cok yanlis yapiyorum ama cok sevdi ve benim isime geliyo baya

Pusetine koyup tv nin karsina koydum cocuk sarkilari actim onlari izliyor ne gaz sancisi cekiyor o an nede agalama krizine giriyor hatta az önce geldim baktim uyumuş kendiliginden

Evet aventin ucuda pahali baya kararsiz kaldim şimdi wee mi alsak direkt , bebegime pek guvenmiyorum acikcasi hic bir biberonu almayacakmis gibi duruyor
Aventin gaz bıberonundan aldım
Gerek yokmus hıc. Mamajo nun bıberonu daha kullanıslı
Evde 2 avent bıberon var ama ben en cok mamajoyu kullanıyorum :)

Gerçekten tv çok dikkatlerini çekiyor. Geçen gün kv bizdeydi bebeği ona verip duşa girdim. Çıkınca bak annesi ne güzel duruyo bende diyo bi baktım çevirmiş kafayı tv izliyo kızdım anne tv izlemek yok niye baktırıyosun diye. Malesef o kadar fazla uyaran bebişlere çok zararlı keşke zararlı olmasa

yildizsavascisi inşallah iyisinizdir.
Çok merak ettik. Keşke ne için hastanede olduğunuzu yazsaydın.

Bu çok zararlı. Ama ben de 1 2 kere mecbur kalınca yaptım kısa süre. Tuvalete falan çok sıkışınca, ocaktaki yemeğe bakılacaksa falan.
Normalde ana kucağı tv ye arkası dönük duruyor.
Ekrana ne kadar erken maruz kalırlarsa o kadar zararı büyür. Her zaman yapma sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…