- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.621
Sleepy 3 al canımSleepy natural 2-3 aynı gibi yaaaa3 almasam mı
Sleppy extra 3 güzel büyük gibi
Ah kuzu ya sağ ol. Allah şifa versin. Bir an önce toparlayıp çıkarlar inşallah
Bana Baby Turco geldi. Sleepy den daha yumuşak sanki ya. Sleepy kalıp gibi kaldı onun yanında.Sleepy natural 2-3 aynı gibi yaaaa3 almasam mı
Sleppy extra 3 güzel büyük gibi
Benimki de lansiyon S akışlı ve gayette hızlı içiyor .Evet canım bu akışı çok iyi yenidoğan için ben çok memnunum sadece bi kere ucu çok açıldı yeni uç aldım yedek bi biberın alım bunun ucu çok pahalı 2 tane uç 90 lira wee aldım 68 liraya evde dursun ucu da uygun satılıyor yok onu da tutmadı sadece lansiondan içiyor
Aynen bedeni zayıf bacaklar ve yüzAy canım benim bacakları ve yüzü tombik yoksa bedeni normalmaşallah
Çok teşekkürlerMerhaba,
Pazar günü SMS gelmiş ama ben hep whastapp tarafına baktığım için göremedim. Sizinle mesajı aynen paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3121552
Bende deneyim bakalım teşekkür ederimBen fit alive gasicon diye bir damla varmış anne kullanıyormuş annedeki gazı bebeğe geçirmiyor onu kullanmayı düşünüyorum biraz etkisi olur diye
Aynen öyle oraya yazana kadar buraya da girip iki kelime yazabilirdi gerçekten herkes merak içinde ben şekerden şüphelendim aslına bakarsanız ama bu zamana kadar söylemedim çünkü tepkisiz uyuması soğuk suya bile cevap verememesi sanki ketoasidoz komasında gibi gelmişti bana inşallah öyle değildirKızlar yıldız cevap vermış ya
Keske ne oldugunu da yazsaymıs.
Bir an benim kızın kafası sandımHanımlar,
Benim oğlumun kafası bildiğiniz armut
E bebekten Düz kafa yastığı aldım hiçbir işe yaramadı zaten çok dandik bir şeydi. Çocukda da reflü olduğu için bi türlü düz yatıramıyorum zaten yatmak istemiyor hemen kafasını yana çeviriyor. Böyle kalacak diye kafaya takmaya başladım hepten .
Evet aventin ucuda pahali bayaEvet canım bu akışı çok iyi yenidoğan için ben çok memnunum sadece bi kere ucu çok açıldı yeni uç aldım yedek bi biberın alım bunun ucu çok pahalı 2 tane uç 90 lira wee aldım 68 liraya evde dursun ucu da uygun satılıyor yok onu da tutmadı sadece lansiondan içiyor
Wee nin ucu aynı avent ama tutmadı sen ni dene istersenEvet aventin ucuda pahali bayakararsiz kaldim şimdi wee mi alsak direkt , bebegime pek guvenmiyorum acikcasi hic bir biberonu almayacakmis gibi duruyor
Aventin gaz bıberonundan aldımEvet aventin ucuda pahali bayakararsiz kaldim şimdi wee mi alsak direkt , bebegime pek guvenmiyorum acikcasi hic bir biberonu almayacakmis gibi duruyor
Gerçekten tv çok dikkatlerini çekiyor. Geçen gün kv bizdeydi bebeği ona verip duşa girdim. Çıkınca bak annesi ne güzel duruyo bende diyo bi baktım çevirmiş kafayı tv izliyoKizlar benim bebeyi 1 saat oyalama aktivitesi buldumbelki cok yanlis yapiyorum ama cok sevdi ve benim isime geliyo baya
Pusetine koyup tv nin karsina koydum cocuk sarkilari actim onlari izliyor ne gaz sancisi cekiyor o an nede agalama krizine giriyor hatta az önce geldim baktim uyumuş kendiliginden
Kizlar benim bebeyi 1 saat oyalama aktivitesi buldumbelki cok yanlis yapiyorum ama cok sevdi ve benim isime geliyo baya
Pusetine koyup tv nin karsina koydum cocuk sarkilari actim onlari izliyor ne gaz sancisi cekiyor o an nede agalama krizine giriyor hatta az önce geldim baktim uyumuş kendiliginden
Kız normal tuvalet değil pusete koyunca orda yapiyo esimde şakasına pusete tuvalet diyoAslında goturulur öyle yapan varmış. Benim bebeğim hep tutuyor uyanınca yapıyor tuvalete götürsem oraya yapar ama daha çok küçük. Şöyle bir 7 8 aylık olsa gotururdum
Benimkinin gri gibiKızlar sizin bebeklerin gözleri de hala mavi mi ?
Maviden zıyade baya koyu yesıle benzıyor. Ama kahveye dönerKızlar sizin bebeklerin gözleri de hala mavi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?