- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.641
Bizimkinin koyu mavi .eşimin babasının ve halalarinin hep mavi ama döner mi bilemedim.gri değil bu aradaMaviden zıyade baya koyu yesıle benzıyor. Ama kahveye döner
Ela da olabılır
Ben fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyorKizlar benim bebeyi 1 saat oyalama aktivitesi buldumbelki cok yanlis yapiyorum ama cok sevdi ve benim isime geliyo baya
Pusetine koyup tv nin karsina koydum cocuk sarkilari actim onlari izliyor ne gaz sancisi cekiyor o an nede agalama krizine giriyor hatta az önce geldim baktim uyumuş kendiliginden
Evet buraya tek seferde yazabılirdi.@yildizsavascisi inşallah iyisinizdir.
Çok merak ettik. Keşke ne için hastanede olduğunuzu yazsaydın.
Bu çok zararlı. Ama ben de 1 2 kere mecbur kalınca yaptım kısa süre. Tuvalete falan çok sıkışınca, ocaktaki yemeğe bakılacaksa falan.
Normalde ana kucağı tv ye arkası dönük duruyor.
Ekrana ne kadar erken maruz kalırlarsa o kadar zararı büyür. Her zaman yapma sen de.
Zararlı falan asla tv açmam desem de denerim valla bendeKizlar benim bebeyi 1 saat oyalama aktivitesi buldumbelki cok yanlis yapiyorum ama cok sevdi ve benim isime geliyo baya
Pusetine koyup tv nin karsina koydum cocuk sarkilari actim onlari izliyor ne gaz sancisi cekiyor o an nede agalama krizine giriyor hatta az önce geldim baktim uyumuş kendiliginden
Bizimki hala gri gözler. saçlarda yattığı yerler döküldü değişmedi henüz. Bebekken saçlarım sapsarıymış benim . Ameliyathanede doktora direk saçını sordum . Kumral diyince hmm demişim doktorda beğenmedi bu bebeği geri koyalım bari dediKızlar sizin bebeklerin gözleri de hala mavi mi ?
2 metre mesafeye koydum , durmasi benim icin cok önemli birde ilgilenmemgereken kizim var bebek aglayinca hic bir is yapamıyorum mecbur kaldim bende şu 3 aylik olana kadar idare edicem artik bu sekildeGerçekten tv çok dikkatlerini çekiyor. Geçen gün kv bizdeydi bebeği ona verip duşa girdim. Çıkınca bak annesi ne güzel duruyo bende diyo bi baktım çevirmiş kafayı tv izliyokızdım anne tv izlemek yok niye baktırıyosun diye. Malesef o kadar fazla uyaran bebişlere çok zararlı keşke zararlı olmasa
Renkli gözlü olma ıhtımalı yüksekBizimkinin koyu mavi .eşimin babasının ve halalarinin hep mavi ama döner mi bilemedim.gri değil bu arada
Ay yok yok arada bi durmayainca zor durumlarda koyuyom mecbur@yildizsavascisi inşallah iyisinizdir.
Çok merak ettik. Keşke ne için hastanede olduğunuzu yazsaydın.
Bu çok zararlı. Ama ben de 1 2 kere mecbur kalınca yaptım kısa süre. Tuvalete falan çok sıkışınca, ocaktaki yemeğe bakılacaksa falan.
Normalde ana kucağı tv ye arkası dönük duruyor.
Ekrana ne kadar erken maruz kalırlarsa o kadar zararı büyür. Her zaman yapma sen de.
Ben de muzıksız olandan aldımBen fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyor
Oyun halimiz var fakat kizim rahat birakmayacak eminim o yuzden cikarmiyorum 2 sini aynı yerde tutmuyorum bir kere parmagini gözüne sokacakken yakalamistimBen fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyor
Sende haklısın ben tek çocukla baş edemiyorum sende 2 tane Allah kolaylık versin2 metre mesafeye koydum , durmasi benim icin cok önemli birde ilgilenmemgereken kizim var bebek aglayinca hic bir is yapamıyorum mecbur kaldim bende şu 3 aylik olana kadar idare edicem artik bu sekilde
Evet evet malesef ..Bir an benim kızın kafası sandım
Bizimki de böyle ama sorun mu bu
Ben büyüdükçe düzelir diyorum ama bir taraftan da sanki eşimin kafası da böyle diyorum
Çift prez taktircam kocaya bendeSende haklısın ben tek çocukla baş edemiyorum sende 2 tane Allah kolaylık versinhaftaya doktora gidip en iyi korunma yöntemini sorcam
Sleepy 3 al canım
Aaaaa şuana kadar sleppy ,can bebe denedimBana Baby Turco geldi. Sleepy den daha yumuşak sanki ya. Sleepy kalıp gibi kaldı onun yanında.
Aldım bendeeee konuştukda. Sonra şuanlık pek anlamıyo ama sever inşallahBen fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyor
Ben baby turco, sleepy natural ve sleepy bio natural kullandım. Bio natural pişik yaptı hiç sevmedim.en iyi baby turco bence sızdırma da yapmadı pişik deAaaaa şuana kadar sleppy ,can bebe denedim
Can bebeyi belediye vermişti o baya kötü
Elimde 4 numara molfix de var onuda denicem sonra olmadı bi baby turcoda deniymmm
3 numaramı kullanıyosun
2deyiz ama kısa geliyo artık. Bizimki boya gittiği içinAaaaa şuana kadar sleppy ,can bebe denedim
Can bebeyi belediye vermişti o baya kötü
Elimde 4 numara molfix de var onuda denicem sonra olmadı bi baby turcoda deniymmm
3 numaramı kullanıyosun
Hahahaha bizde - biz naptık diyoruz sürekliIlk cocuk hic çocukmuş megerasıl simdi anne baba olduk diyorum eşime
Ben tek naturel kullanıyorumBen baby turco, sleepy natural ve sleepy bio natural kullandım. Bio natural pişik yaptı hiç sevmedim.en iyi baby turco bence sızdırma da yapmadı pişik de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?