Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyor

Evet buraya tek seferde yazabılirdi.
Üzüldük ve cok merak ettık, edıyoruz.

Zararlı falan asla tv açmam desem de denerim valla bende Yoksa durmayacak bu çocuk
Kızlar sizin bebeklerin gözleri de hala mavi mi ?
Bizimki hala gri gözler. saçlarda yattığı yerler döküldü değişmedi henüz. Bebekken saçlarım sapsarıymış benim . Ameliyathanede doktora direk saçını sordum . Kumral diyince hmm demişim doktorda beğenmedi bu bebeği geri koyalım bari dedi bi umut bekliyorum ama sarı olmayacak muhtemelen

2 metre mesafeye koydum , durmasi benim icin cok önemli birde ilgilenmemgereken kizim var bebek aglayinca hic bir is yapamıyorum mecbur kaldim bende şu 3 aylik olana kadar idare edicem artik bu sekilde

Ay yok yok arada bi durmayainca zor durumlarda koyuyom mecbur

Ben fisher price in piyanolu oyun halisini aldım. Çok ilgisini çekti. Sesler cikariyor .bırak git sıkılmadı bile .öyle bir şey alabilirsin. Her gün koyuyorum aynaya bakıp sesler cikariyor
Oyun halimiz var fakat kizim rahat birakmayacak eminim o yuzden cikarmiyorum 2 sini aynı yerde tutmuyorum bir kere parmagini gözüne sokacakken yakalamistim

2 metre mesafeye koydum , durmasi benim icin cok önemli birde ilgilenmemgereken kizim var bebek aglayinca hic bir is yapamıyorum mecbur kaldim bende şu 3 aylik olana kadar idare edicem artik bu sekilde
Sende haklısın ben tek çocukla baş edemiyorum sende 2 tane Allah kolaylık versin haftaya doktora gidip en iyi korunma yöntemini sorcam

Bir an benim kızın kafası sandım
Bizimki de böyle ama sorun mu bu
Ben büyüdükçe düzelir diyorum ama bir taraftan da sanki eşimin kafası da böyle diyorum
Evet evet malesef ..
Kafatasındaki o yumuşak deri ne yazık ki yamuk kalır.
Elbette kilo aldıkça şekillenir ama bazı çocuklarda bariz kafaları yamuk. O yüzfen dalga geçerler genellikle arkadaş gruplarında “armut kafa” diye lakap bile yakıyorlar .
yastığa yatırmak benim için sorun dğil ama sürekli yüz üstü yatıyor çünkü karnı davul gibi gazla şişiyor , ee hemende atamıyor çocuk ..
Napcam bilmiyorum ..
Eğer sende öyle bi sorun yoksa sırt üstü yatır arada

Bana Baby Turco geldi. Sleepy den daha yumuşak sanki ya. Sleepy kalıp gibi kaldı onun yanında.
Aaaaa şuana kadar sleppy ,can bebe denedim
Can bebeyi belediye vermişti o baya kötü
Elimde 4 numara molfix de var onuda denicem sonra olmadı bi baby turcoda deniymmm
3 numaramı kullanıyosun

Aldım bendeeee konuştukda. Sonra şuanlık pek anlamıyo ama sever inşallah

Aaaaa şuana kadar sleppy ,can bebe denedim
Can bebeyi belediye vermişti o baya kötü
Elimde 4 numara molfix de var onuda denicem sonra olmadı bi baby turcoda deniymmm
3 numaramı kullanıyosun
Ben baby turco, sleepy natural ve sleepy bio natural kullandım. Bio natural pişik yaptı hiç sevmedim.en iyi baby turco bence sızdırma da yapmadı pişik de

Ben baby turco, sleepy natural ve sleepy bio natural kullandım. Bio natural pişik yaptı hiç sevmedim.en iyi baby turco bence sızdırma da yapmadı pişik de
Ben tek naturel kullanıyorum
Ama natural 3 le extra 3 arasından büyüklük farklı var bayaaaa değişik bi şekilde
Bakıyım baby turcoyada baya kişi banda onu öneriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…