Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben tek naturel kullanıyorum
Ama natural 3 le extra 3 arasından büyüklük farklı var bayaaaa değişik bi şekilde
Bakıyım baby turcoyada baya kişi banda onu öneriyo
Sleppy ekstra yi kullandın mi nasıl memnun kaldin mi.bende natural kullanıyorum genel olarak memnunum sızdırma pişik yapmıyor pek ama iç bantları çok sıkı yada bizim tontikin bacakları kalın iz yapiyor hep.

Bunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyo
Gerçekten işe yarıyor ama bende genelde oraya oturtuyorum seviyor orayı mutfakta falan yemek yaparken koyuyorum beni izlerken uyuyup kalıyor
Ana kucagi almamistik ama pusette hergün ve baya harektte ediyor aslinda ama tık yok
Ana kucağı da olur alışır belki canım orda oturur vaziyette olunca daha iyi ıkınıyor rahat yapıyor

Sleppy ekstra yi kullandın mi nasıl memnun kaldin mi.bende natural kullanıyorum genel olarak memnunum sızdırma pişik yapmıyor pek ama iç bantları çok sıkı yada bizim tontikin bacakları kalın iz yapiyor hep.
Kullandım o biraz daha geniş gibi naturale göreee tek öyle fark anladım ben , intenrtte yazdığımda naturel daha kalın, extra daha ince diyolarda ben hiç sanmıyorum aynı gibi
Dediğin gibi sıkmaya bilir extra o naturele göre kalıpları büyük

Naturel 2-3 arasında fark yok gibi mesela

Benim oğlan sadece emiyor ilk başlarda sağdığım sütü bir kere biberonla vermeyi denedim sanki boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim sağdığım sütleri hep buzluğa attım. Şimdi aklıma takılan işe başlayınca nasıl yapıcam biberon alır mı o zaman, emziği bir kere de aldı, 8 aylık olucak işe başladığımda sağdığım sütlerde ziyan olsun istemiyorum ben işteyken de içsin istiyorum

Dondurucuda 3 ay kalıyor anne sütü canım

İnşallah faydası olur
Ya aslında büyüklük değilde iç bantin sıkı olması sıkıntı.yoksa boyut olarak gayet iyi geliyor bacak kısmı hemen iz yapiyor.ekstra da aynıysa iç bandı değişen pek bişey olmaz yine.
8 aylık olunca ise başlayacağım diyorsun, 8 ay beklemezki sagdigin süt zaten.buzlukta en fazla 6 ay diyorlar hatta kimileri 3 4 ay da diyor.

Dondurucuda 3 ay canım işe başladığımda sağdıklarımı içse ben işteyken ama biberona alışır mı onu düşünüyorum. Şuan dondurucudakiler ziyan olcak sanırım

Dondurucuda 3 ay canım işe başladığımda sağdıklarımı içse ben işteyken ama biberona alışır mı onu düşünüyorum. Şuan dondurucudakiler ziyan olcak sanırım
Bende öyle duymuştum ama geçen bir arkadaşıma doktor 6 ay kullanılabilir demiş ondan dedim.farkli görüşler var sanırım o konuda da ama riske girmeye gerek yok tabiki.alissin biberona ne olur ki zaten biberona alismazsa nasıl işe gidip geleceksin alışması lazım aksine senin için sanki.meme reddi için diyorsan onun hakkında çok bilgim yok ama ben biberonla veriyorum sagip yeri geldiğinde, emiyorda su anlık bir sorun yaşamadım.oda bebekle ilgili sanırım.

Su anda mi yüz üstü yatıyor? Ama nasıl nefes alıyor öyle

Sut sagma makinesini kiralayacagim yerde buzlukta 1 ay durabilir demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…