- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.661
Evet inci baya boylu olucak gibi2deyiz ama kısa geliyo artık. Bizimki boya gittiği için
Sleppy ekstra yi kullandın mi nasıl memnun kaldin mi.bende natural kullanıyorum genel olarak memnunum sızdırma pişik yapmıyor pek ama iç bantları çok sıkı yada bizim tontikin bacakları kalın iz yapiyor hep.Ben tek naturel kullanıyorum
Ama natural 3 le extra 3 arasından büyüklük farklı var bayaaaa değişik bi şekilde
Bakıyım baby turcoyada baya kişi banda onu öneriyo
Gri-yesil hala ama hiç umut beslemiyorum kesin kahve olacakKızlar sizin bebeklerin gözleri de hala mavi mi ?
Aynen simdi zor ama sonu guzel inşallahHahahaha bizde - biz naptık diyoruz süreklişaka bir yana çok güzeller iyiki varlar ama zor
Gerçekten işe yarıyor amaBunu bende yapıyorum orda hafif sallaniyoe ve daha rahat yapıyor eşim ikindigini görünce tuvaletine götür diyo
Ana kucağı da olur alışır belki canım orda oturur vaziyette olunca daha iyi ıkınıyor rahat yapıyorAna kucagi almamistik ama pusette hergün ve baya harektte ediyor aslinda ama tık yok
Kullandım o biraz daha geniş gibi naturale göreee tek öyle fark anladım ben , intenrtte yazdığımda naturel daha kalın, extra daha ince diyolarda ben hiç sanmıyorumSleppy ekstra yi kullandın mi nasıl memnun kaldin mi.bende natural kullanıyorum genel olarak memnunum sızdırma pişik yapmıyor pek ama iç bantları çok sıkı yada bizim tontikin bacakları kalın iz yapiyor hep.
Bende mamajo var
İç iç bitmiyor bir türlüaşırı yavaş
150 ml bendekı evet. Bana göre ıyı
Dondurucuda 3 ay kalıyor anne sütü canımBenim oğlan sadece emiyor ilk başlarda sağdığım sütü bir kere biberonla vermeyi denedim sanki boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim sağdığım sütleri hep buzluğa attım. Şimdi aklıma takılan işe başlayınca nasıl yapıcam biberon alır mı o zaman, emziği bir kere de aldı, 8 aylık olucak işe başladığımda sağdığım sütlerde ziyan olsun istemiyorum ben işteyken de içsin istiyorum
İnşallah faydası olurSakinleşmesi yeterli ya diğer türlü napıcağını bilemiyor sürekli meme istiyor memeyi de emmiyor emip bırakıp ağlayıp tekrar istiyor ben de yarın alayım olmadı biraz fark ediyorsa bile rahatlatır hem beni hem bebişi
Ya aslında büyüklük değilde iç bantin sıkı olması sıkıntı.yoksa boyut olarak gayet iyi geliyor bacak kısmı hemen iz yapiyor.ekstra da aynıysa iç bandı değişen pek bişey olmaz yine.Kullandım o biraz daha geniş gibi naturale göreee tek öyle fark anladım ben , intenrtte yazdığımda naturel daha kalın, extra daha ince diyolarda ben hiç sanmıyorumaynı gibi
Dediğin gibi sıkmaya bilir extra o naturele göre kalıpları büyük
Naturel 2-3 arasında fark yok gibi mesela
8 aylık olunca ise başlayacağım diyorsun, 8 ay beklemezki sagdigin süt zaten.buzlukta en fazla 6 ay diyorlar hatta kimileri 3 4 ay da diyor.Benim oğlan sadece emiyor ilk başlarda sağdığım sütü bir kere biberonla vermeyi denedim sanki boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim sağdığım sütleri hep buzluğa attım. Şimdi aklıma takılan işe başlayınca nasıl yapıcam biberon alır mı o zaman, emziği bir kere de aldı, 8 aylık olucak işe başladığımda sağdığım sütlerde ziyan olsun istemiyorum ben işteyken de içsin istiyorum
Evet canım biliyorum şuan sandıklarım sanırım ziyan olucak işteyken sağdıklarımı en azından içsin ama biberona alışır mı onu düşünüyorumDondurucuda 3 ay kalıyor anne sütü canım
Dondurucuda 3 ay canım işe başladığımda sağdıklarımı içse ben işteyken ama biberona alışır mı onu düşünüyorum. Şuan dondurucudakiler ziyan olcak sanırımİnşallah faydası olur
Ya aslında büyüklük değilde iç bantin sıkı olması sıkıntı.yoksa boyut olarak gayet iyi geliyor bacak kısmı hemen iz yapiyor.ekstra da aynıysa iç bandı değişen pek bişey olmaz yine.
8 aylık olunca ise başlayacağım diyorsun, 8 ay beklemezki sagdigin süt zaten.buzlukta en fazla 6 ay diyorlar hatta kimileri 3 4 ay da diyor.
Bende öyle duymuştum ama geçen bir arkadaşıma doktor 6 ay kullanılabilir demiş ondan dedim.farkli görüşler var sanırım o konuda da ama riske girmeye gerek yok tabiki.alissin biberona ne olur ki zaten biberona alismazsa nasıl işe gidip geleceksin alışması lazım aksine senin için sanki.meme reddi için diyorsan onun hakkında çok bilgim yok ama ben biberonla veriyorum sagip yeri geldiğinde, emiyorda su anlık bir sorun yaşamadım.oda bebekle ilgili sanırım.Dondurucuda 3 ay canım işe başladığımda sağdıklarımı içse ben işteyken ama biberona alışır mı onu düşünüyorum. Şuan dondurucudakiler ziyan olcak sanırım
Su anda mi yüz üstü yatıyor? Ama nasıl nefes alıyor öyleEvet evet malesef ..
Kafatasındaki o yumuşak deri ne yazık ki yamuk kalır.
Elbette kilo aldıkça şekillenir ama bazı çocuklarda bariz kafaları yamuk. O yüzfen dalga geçerler genellikle arkadaş gruplarında “armut kafa” diye lakap bile yakıyorlar .
yastığa yatırmak benim için sorun dğil ama sürekli yüz üstü yatıyor çünkü karnı davul gibi gazla şişiyor , ee hemende atamıyor çocuk ..
Napcam bilmiyorum ..
Eğer sende öyle bi sorun yoksa sırt üstü yatır arada
Ben kaptim hemen deneyeyimSleepy Extra Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Extra Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sleepy extra 3 numara da indirim var kızlar flaş ürün olmuşyoncambenim
Sut sagma makinesini kiralayacagim yerde buzlukta 1 ay durabilir demistiBende öyle duymuştum ama geçen bir arkadaşıma doktor 6 ay kullanılabilir demiş ondan dedim.farkli görüşler var sanırım o konuda da ama riske girmeye gerek yok tabiki.alissin biberona ne olur ki zaten biberona alismazsa nasıl işe gidip geleceksin alışması lazım aksine senin için sanki.meme reddi için diyorsan onun hakkında çok bilgim yok ama ben biberonla veriyorum sagip yeri geldiğinde, emiyorda su anlık bir sorun yaşamadım.oda bebekle ilgili sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?