- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.681
Bende alışsın istiyorum ama işte biberonla verince boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim tabi o zamanlar çok küçüktü şimdi nasıl olur bilmiyorum sütümde var o yüzden hep emziriyorum , meme reddi olacağını düşünmüyorum dediğin gibi işe başlayacağım için alışması lazımBende öyle duymuştum ama geçen bir arkadaşıma doktor 6 ay kullanılabilir demiş ondan dedim.farkli görüşler var sanırım o konuda da ama riske girmeye gerek yok tabiki.alissin biberona ne olur ki zaten biberona alismazsa nasıl işe gidip geleceksin alışması lazım aksine senin için sanki.meme reddi için diyorsan onun hakkında çok bilgim yok ama ben biberonla veriyorum sagip yeri geldiğinde, emiyorda su anlık bir sorun yaşamadım.oda bebekle ilgili sanırım.
Neden sleepy i birraktin? Ben baby me merak ediyorum aslında. Bebeklerde ki bebek odalarinda var aslında bir gidip denemek lazım.Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri
Rica ederim canımBen kaptim hemen deneyeyimçok sağol
Pek çok yerde 6 ay yazıyor.Dondurucuda 3 ay kalıyor anne sütü canım
3 saat dışarı da 3 saat normal dolapta 3 ay dondurucu saklanabilir canım doktor böyle söylemiştiSut sagma makinesini kiralayacagim yerde buzlukta 1 ay durabilir demisti
İse başlamadan yavaş yavaş kullanmaya başla. Benimde buzluk dolu.Evet canım biliyorum şuan sandıklarım sanırım ziyan olucak işteyken sağdıklarımı en azından içsin ama biberona alışır mı onu düşünüyorum
Benim oglanda hep yüz üstü uyurdu kafasını yana çeviriyorlar yüz ustuykenSu anda mi yüz üstü yatıyor? Ama nasıl nefes alıyor öyle
Aynen canım bende en iyisi yavaştan başlayayımİse başlamadan yavaş yavaş kullanmaya başla. Benimde buzluk dolu.Ziyan olacak diye korkuyorum artık en eski tarihliden başlayarak vericem yavaş yavaş
1 ay diyeni ilk duyuyorum, 3 ay diyen var 4 ay diyen de var geçen işte arkadaşıma 6 ay demiş doktor biberonu tutmuyor bebeği nasıl vereceğim diyordu ek gıda döneminde verebilmek için sormuş.yanlis yonlendirmez herhalde ne bilim doktor sonuçta.Sut sagma makinesini kiralayacagim yerde buzlukta 1 ay durabilir demisti
İlk zaman olduğu için öyledir bence.bende ilk zaman aklım gidiyordu boğuluyor gibi oluyordu şu an o durum yok hatta biberonu sucladimBende alışsın istiyorum ama işte biberonla verince boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim tabi o zamanlar çok küçüktü şimdi nasıl olur bilmiyorum sütümde var o yüzden hep emziriyorum , meme reddi olacağını düşünmüyorum dediğin gibi işe başlayacağım için alışması lazım
En başından beri mi öyle uyuduBenim oglanda hep yüz üstü uyurdu kafasını yana çeviriyorlar yüz ustuyken
Ben 3 kuralını bılıyorumPek çok yerde 6 ay yazıyor.
Lansinoh var canım bende, denicem tekrardan özellikler ilk sütlerden, biberonu aldı sıkıntı yoktu benim pimpirikliğim işte çok korkuyorum aklım gidiyor boğulur gibi olunca1 ay diyeni ilk duyuyorum, 3 ay diyen var 4 ay diyen de var geçen işte arkadaşıma 6 ay demiş doktor biberonu tutmuyor bebeği nasıl vereceğim diyordu ek gıda döneminde verebilmek için sormuş.yanlis yonlendirmez herhalde ne bilim doktor sonuçta.
İlk zaman olduğu için öyledir bence.bende ilk zaman aklım gidiyordu boğuluyor gibi oluyordu şu an o durum yok hatta biberonu sucladimbaşka biberon araştırdım falan ama alana kadar ondurum düzeldi bakdim bende daha almadım.yavas yavaş dene sen en az akışlı olanlara yine arada.
Maşallah nasıl dolduruyorsunuz kı ? Yanı ek mama vermeden sut nasıl fazlalık olabılıyor ?İse başlamadan yavaş yavaş kullanmaya başla. Benimde buzluk dolu.Ziyan olacak diye korkuyorum artık en eski tarihliden başlayarak vericem yavaş yavaş
Ortadaki ile 2 numara arasinda bagaldiginizda bariz fark var ayni değil bizzat denendi. Bizimkinin pis bir huyu var altini degistirdikten sonra yeni beze hemen kaka yapiyor ben de normalde prima premium care kullaniyorum fakat yeni bez baglarken onceki beze kaka yapmadiysa sleepyi bagliyorum pat kakasını yapiyor :)Sleepy natural 2-3 aynı gibi yaaaa3 almasam mı
Sleppy extra 3 güzel büyük gibi
Evet arada sızdırıyor. Bazen ani gazla gündüz de sızdırdı. Sonuçları paylaş bizimle. Ben de değiştirebilirim.Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri
Kafasını yan çeviriyor . Yanağının üzerinde yani ..Su anda mi yüz üstü yatıyor? Ama nasıl nefes alıyor öyle
Emdikçe çoğalıyor sanırım canım, çok su içiyorum onun da faydası oluyor süt yapan yiyecekler yemeğe çalışıyorumMaşallah nasıl dolduruyorsunuz kı ? Yanı ek mama vermeden sut nasıl fazlalık olabılıyor ?
Ben 3 kuralını bılıyorum
Dısarda 3 saat
Dolap 3 hun
Buzlukya 3 ay
Hoş buzlukta 1 gun bıle dursa bence tadı degısıyor
Bende yiyorum ama bana mı az geliyo nedir. Çocuk doyuyo halbuki.Emdikçe çoğalıyor sanırım canım, çok su içiyorum onun da faydası oluyor süt yapan yiyecekler yemeğe çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?