Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende alışsın istiyorum ama işte biberonla verince boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim tabi o zamanlar çok küçüktü şimdi nasıl olur bilmiyorum sütümde var o yüzden hep emziriyorum , meme reddi olacağını düşünmüyorum dediğin gibi işe başlayacağım için alışması lazım

Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri
Neden sleepy i birraktin? Ben baby me merak ediyorum aslında. Bebeklerde ki bebek odalarinda var aslında bir gidip denemek lazım.

Evet canım biliyorum şuan sandıklarım sanırım ziyan olucak işteyken sağdıklarımı en azından içsin ama biberona alışır mı onu düşünüyorum
İse başlamadan yavaş yavaş kullanmaya başla. Benimde buzluk dolu. Ziyan olacak diye korkuyorum artık en eski tarihliden başlayarak vericem yavaş yavaş

Sut sagma makinesini kiralayacagim yerde buzlukta 1 ay durabilir demisti
1 ay diyeni ilk duyuyorum, 3 ay diyen var 4 ay diyen de var geçen işte arkadaşıma 6 ay demiş doktor biberonu tutmuyor bebeği nasıl vereceğim diyordu ek gıda döneminde verebilmek için sormuş.yanlis yonlendirmez herhalde ne bilim doktor sonuçta.
İlk zaman olduğu için öyledir bence.bende ilk zaman aklım gidiyordu boğuluyor gibi oluyordu şu an o durum yok hatta biberonu sucladim başka biberon araştırdım falan ama alana kadar ondurum düzeldi bakdim bende daha almadım.yavas yavaş dene sen en az akışlı olanlara yine arada.

Lansinoh var canım bende, denicem tekrardan özellikler ilk sütlerden, biberonu aldı sıkıntı yoktu benim pimpirikliğim işte çok korkuyorum aklım gidiyor boğulur gibi olunca

Sleepy natural 2-3 aynı gibi yaaaa 3 almasam mı
Sleppy extra 3 güzel büyük gibi
Ortadaki ile 2 numara arasinda bagaldiginizda bariz fark var ayni değil bizzat denendi. Bizimkinin pis bir huyu var altini degistirdikten sonra yeni beze hemen kaka yapiyor ben de normalde prima premium care kullaniyorum fakat yeni bez baglarken onceki beze kaka yapmadiysa sleepyi bagliyorum pat kakasını yapiyor :)

Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri
Evet arada sızdırıyor. Bazen ani gazla gündüz de sızdırdı. Sonuçları paylaş bizimle. Ben de değiştirebilirim.

Ben 3 kuralını bılıyorum
Dısarda 3 saat
Dolap 3 hun
Buzlukya 3 ay

Hoş buzlukta 1 gun bıle dursa bence tadı degısıyor
Morkahve
Bende doktoruma danıştım .
Dünya Sağlık Örgütünün 6 aya kadar saklanabilecrğini ifade ediyor ama şu şekilde ..
Dolabınızın dondurucu kısmını aktif aç/kapa yapmadan ve olabildiğince dolu bi dolapta muhafaza edilmesini gerektiğini yayınlamış.
Bunun sebebi ise dolap sadece sütü değil , içeride ki soğuk havayı diğer ürünlerle bağdaştırması için ..
Ben 6 aya kadar saklıcam , şuan sağdıklarımı hiç kullanmadım çünkü doyuyor şükür , en azından ben öyle hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…