Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama sert göğüste süt çok yumuşak göğüste süt az mı demektir benim göğüslerim eskisi kadar sertleşmiyor artık yalnızca gece sert oluyor sütüm mü azalıyor acaba ? Ben

Bende yiyorum ama bana mı az geliyo nedir. Çocuk doyuyo halbuki.
Neler yediğini yazar mısın?
Sabahları yumurta muhakkak yumurta yerim canım tahin pekmez hurma kuruyemiş fındık badem çavdar ekmeği yiyiyorum yersem sebze meyve gaz yapsa da az da olsa yiyiyorum. Ama suyun çoğaltığını düşünüyorum canım elimde su şişesiyle dolaşıyorum gece gündüz

Buzluğa atılan sütün ömrü ne kadar ki 3 ay değil mi

Evet arada sızdırıyor. Bazen ani gazla gündüz de sızdırdı. Sonuçları paylaş bizimle. Ben de değiştirebilirim.
Tabi ki paylaşırım baby turco dan memnunum aslında ama sık aralıklı değişim istiyor kakayı emen bir bez değil bence o yüzden poposu kızardı Bizimkinin geceleri uzun saatler uyuduğıiunda baby turco sızdırma yapabiliyor bakalım goon nasıl bu geceden itibaren denerim heralde

Ben sleppy natural aldım getirden. benim bezler kargoya bile verilmemiş daha
Gelmedi kargo
Açtım paketi küçük değil bezler normal 2 numara tam geldi ama nedense bana biraz sert geldi baby turco dan sonra
Pişik vs yapmazsa kullanırım bu paketi sonra geçerim yine baby turcoya
Sızdırma fln yazılmış ama Bizde hiç sızdırma olmadı 1 kullanıyordum son pakette iç lastikler iz yapmaya başladı bende iç lastikleri yırtıp öyle bağladım ne gece ne gündüz hiç çıkmadı kaka çiş
Yani fiyat olarak baby turco ve minnes hemen hemen aynı gibi tercih edeceksem ben baby turcoyu seçerim

esergry

Kızlar sizce bu nedir ya ben sinek ısırdı sanmıştım ama evde sinek yok zaten hemde çoğaldı sabah yuzunde yokdu şimdi yüzünde de var

Eklentiler

• IMG_20220830_174104.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20220830_173926.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 92
Bende yiyorum ama bana mı az geliyo nedir. Çocuk doyuyo halbuki.
Neler yediğini yazar mısın?8
Şehriyeli bulgur pilavi

Domatesli bulgur pilavli

Özbek pilavi

Bunlar aşırı süt yapiyor birde uzerine irmikli tatli yersen oo coşaarr

İlk günlerdeki kadar göğüslerde sertlik olmuyor canım çünkü bebek güçlendikçe daha kuvvetli çekiyor hepimizin öyle daha önce konuşuldu bu konular sert olması veya yumuşak olması ile sütün alakası yok merak etme sütün bitmiyordur benimki de şu an yumuşamaya başladı ama hala mama vermiyorum emzirmeye devam kilo alımı da maşallah gayet iyi

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-30-19-15-13-77.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 67
Belden büyük olabilirrrde boy olarak ortadakiyle soldaki aynı gibi geldi bana bende hepsini kullanıyorum
Şuan elimde 2 var biraz onlae bitsin diye uğraşıyorum 3 e gecicem.
Seninki zararlı hemen yapıyo maşallah yapsında kirletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…