- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.701
Sabahları yumurta muhakkak yumurta yerim canım tahin pekmez hurma kuruyemiş fındık badem çavdar ekmeği yiyiyorum yersem sebze meyve gaz yapsa da az da olsa yiyiyorum. Ama suyun çoğaltığını düşünüyorum canım elimde su şişesiyle dolaşıyorum gece gündüzBende yiyorum ama bana mı az geliyo nedir. Çocuk doyuyo halbuki.
Neler yediğini yazar mısın?
Buzluğa atılan sütün ömrü ne kadar ki 3 ay değil miBenim oğlan sadece emiyor ilk başlarda sağdığım sütü bir kere biberonla vermeyi denedim sanki boğuluyor gibi oldu korktum bir daha da vermedim sağdığım sütleri hep buzluğa attım. Şimdi aklıma takılan işe başlayınca nasıl yapıcam biberon alır mı o zaman, emziği bir kere de aldı, 8 aylık olucak işe başladığımda sağdığım sütlerde ziyan olsun istemiyorum ben işteyken de içsin istiyorum
Normalde pekmez sevmemEzgininAnnesi bugün arkadaşımla konuştum canım o da suyun içine pekmez koyup içiyormuş sütünü arttırdığı söyledi bana da önerdi
Pişiriyo gibi sanki dudak kısımları morarıyor hemen sleepy kullanıncaNeden sleepy i birraktin? Ben baby me merak ediyorum aslında. Bebeklerde ki bebek odalarinda var aslında bir gidip denemek lazım.
Tabi ki paylaşırım baby turco dan memnunum aslında ama sık aralıklı değişim istiyor kakayı emen bir bez değil bence o yüzden poposu kızardı Bizimkinin geceleri uzun saatler uyuduğıiunda baby turco sızdırma yapabiliyor bakalım goon nasıl bu geceden itibaren denerim heraldeEvet arada sızdırıyor. Bazen ani gazla gündüz de sızdırdı. Sonuçları paylaş bizimle. Ben de değiştirebilirim.
Evet 3 ay canımBuzluğa atılan sütün ömrü ne kadar ki 3 ay değil mi
Tahin pekmez helvası seviyorsan onu dene canım ondan da yiyiyorum ara ara ama sıvı şekilde karıştırıp kahvaltıda tüketiyorumNormalde pekmez sevmem
Sabahları zor 1 YK kaşığı yiyorum.
Gelmedi kargoBen sleppy natural aldım getirden. benim bezler kargoya bile verilmemiş daha
Alerjiye benziyorKızlar sizce bu nedir ya ben sinek ısırdı sanmıştım ama evde sinek yok zaten hemde çoğaldı sabah yuzunde yokdu şimdi yüzünde de var
Acile de gtsem bisey yapmazlar herhalde demi normal çocuk doktoruna mi sormam gerekir.Alerjiye benziyor
Eger cogalıyorsa acile git. Antihistamin iğne yapıyorlarAcile de gtsem bisey yapmazlar herhalde demi normal çocuk doktoruna mi sormam gerekir.
Şehriyeli bulgur pilaviBende yiyorum ama bana mı az geliyo nedir. Çocuk doyuyo halbuki.
Neler yediğini yazar mısın?8
Yedigin birsey alerji yapmis gibi duruyor ilk defa ne yedin hatirlamaya calis biKızlar sizce bu nedir ya ben sinek ısırdı sanmıştım ama evde sinek yok zaten hemde çoğaldı sabah yuzunde yokdu şimdi yüzünde de var
Takip edeyim canım o zaman çok sağol.Eger cogalıyorsa acile git. Antihistamin iğne yapıyorlar
Değişik olarak çok çok az pastırma koymuştum yemeğin içine o var başkada degiisk bişey yemedim sanırım.omu yapdi acabaYedigin birsey alerji yapmis gibi duruyor ilk defa ne yedin hatirlamaya calis bi
İlk günlerdeki kadar göğüslerde sertlik olmuyor canım çünkü bebek güçlendikçe daha kuvvetli çekiyor hepimizin öyle daha önce konuşuldu bu konular sert olması veya yumuşak olması ile sütün alakası yok merak etme sütün bitmiyordur benimki de şu an yumuşamaya başladı ama hala mama vermiyorum emzirmeye devam kilo alımı da maşallah gayet iyiKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama sert göğüste süt çok yumuşak göğüste süt az mı demektir benim göğüslerim eskisi kadar sertleşmiyor artık yalnızca gece sert oluyor sütüm mü azalıyor acaba ? Ben
Belden büyük olabilirrrde boy olarak ortadakiyle soldaki aynı gibi geldi bana bende hepsini kullanıyorumOrtadaki ile 2 numara arasinda bagaldiginizda bariz fark var ayni değil bizzat denendi. Bizimkinin pis bir huyu var altini degistirdikten sonra yeni beze hemen kaka yapiyor ben de normalde prima premium care kullaniyorum fakat yeni bez baglarken onceki beze kaka yapmadiysa sleepyi bagliyorum pat kakasını yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?