- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.721
Ooooo ben favoride 188 duruyomuş bi bez o baya uyguna geliyo 1,49 tl tanesi teşekkür ederim sipriş vereyim belliki 3 numaya baya kullanıcazSleepy Extra Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Extra Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sleepy extra 3 numara da indirim var kızlar flaş ürün olmuşyoncambenim
Çok şükür bebeğim iyi. Şu an bir sıkıntısı görünmüyor. Zaten 33. Haftada ventrikül genişliği 4 küsür mm olarak ölçüldü.Merhaba sonraki haftalarda durumunuz ne oldu şu an bebiş nasıl
Bende en çok bio naturel beğendim hem kalın hem yumuşak 2 numara kullanıyorum hala ama extraya göre büyük elimdeki 2 ler bitince 3 e geçerim bende 3 4 stoklamıştımOoooo ben favoride 188 duruyomuş bi bez o baya uyguna geliyo 1,49 tl tanesi teşekkür ederim sipriş vereyim belliki 3 numaya baya kullanıcaz
Canım belki sinek de issirmis olabilir yinede benim kardeşimin sinek alerjisi vardı. Bir tane issirsin kendi kendine cogalirdi.Takip edeyim canım o zaman çok sağol.
Değişik olarak çok çok az pastırma koymuştum yemeğin içine o var başkada degiisk bişey yemedim sanırım.omu yapdi acaba
Evet gündüz hep öyle uyuttum kendi uyanana kadar öyle uyuyordu. akşamları da öyle uyutup sonra yatağına sırt üstü koyuyirdum.En başından beri mi öyle uyudu
Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri
Aşırı da gaz yapar. Hele bulgur bebegi mahvederŞehriyeli bulgur pilavi
Domatesli bulgur pilavli
Özbek pilavi
Bunlar aşırı süt yapiyor birde uzerine irmikli tatli yersen oo coşaarr
Sabun gibi olurmuş ama yine de bebek icermis. Hem humana hem de Bestlak ayni anda iç deli gibi süt yapiyorBen 3 kuralını bılıyorum
Dısarda 3 saat
Dolap 3 hun
Buzlukya 3 ay
Hoş buzlukta 1 gun bıle dursa bence tadı degısıyor
Aaaa öyle biseyde mi varmışCanım belki sinek de issirmis olabilir yinede benim kardeşimin sinek alerjisi vardı. Bir tane issirsin kendi kendine cogalirdi.
Aynen bende stokladım ama 3-4 baya gidiyomuş bişi olmazBende en çok bio naturel beğendim hem kalın hem yumuşak 2 numara kullanıyorum hala ama extraya göre büyük elimdeki 2 ler bitince 3 e geçerim bende 3 4 stoklamıştım
Canım profesyonel bir makine aldım. Arada makineyle sagmak da arttırıyor. benim oğlan emmeyince ben süt kesilmesin diye neler yaptım neler. Ama 6. Ayı zor cikardim yarı mama yarı süt. Bu sefer baştan önlem aldım.Maşallah nasıl dolduruyorsunuz kı ? Yanı ek mama vermeden sut nasıl fazlalık olabılıyor ?
Masallah canım.Canım profesyonel bir makine aldım. Arada makineyle sagmak da arttırıyor. benim oğlan emmeyince ben süt kesilmesin diye neler yaptım neler. Ama 6. Ayı zor cikardim yarı mama yarı süt. Bu sefer baştan önlem aldım.Evde 2 tane makine ver biriyle sagdigimda çıkanın 3 katını çıkarıyor yeni aldığım. Ama 2 gündür sagmayi bıraktım. Koyacak yerim kalmadı.
Aşırı sevindim darısı başımızaÇok şükür bebeğim iyi. Şu an bir sıkıntısı görünmüyor. Zaten 33. Haftada ventrikül genişliği 4 küsür mm olarak ölçüldü.
Bu nasıl kampanya ben anlamıyorum ben bizim burda toptancıdan alıyorum 1.26 ya geliyor tanesi mesela 2 numarababy turco ürünlerinde fırsatlar!
Baby turco kullanır indirim varmış kızlar
Ben hiç baby turco almadım canım fiyatlarını bilmiyorum, zaten bazı yerler indirim adı altında baya bi fiyatları arttırıyor çok, eski fiyatı bilince gerçek indirim mi değil mi daha iyi anlaşılıyor takip etmek gerekBu nasıl kampanya ben anlamıyorum ben bizim burda toptancıdan alıyorum 1.26 ya geliyor tanesi mesela 2 numara
Bu sitede alsan 1.37
Çok fark yok tabiki ama ben bunların kampanyalarına inanmıyorum
Bugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibiBizde çok az sızdırma oldu. Sayılıdır yani. O kadar olur. Küçük mü geliyor numarası acaba?
Goon kullanmıştım oğluma. Yeni girmişti türkiye pazarına güzeldi
Aşırı da gaz yapar. Hele bulgur bebegi mahveder
Kimyon atmadan bulgur pilavı yedim. Yarım günüm gazla geçti. Damla da fayda vermedi... Bence süt için başka formül bulunmalı.Aşırı da gaz yapar. Hele bulgur bebegi mahveder
Kiz yok ne gazı ben haftada 3 kere yiyorum neredeyse ,cok guzel süt yapiyor gaz yaptigini senden duyuyorumAşırı da gaz yapar. Hele bulgur bebegi mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?