Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ooooo ben favoride 188 duruyomuş bi bez o baya uyguna geliyo 1,49 tl tanesi teşekkür ederim sipriş vereyim belliki 3 numaya baya kullanıcaz
Bende en çok bio naturel beğendim hem kalın hem yumuşak 2 numara kullanıyorum hala ama extraya göre büyük elimdeki 2 ler bitince 3 e geçerim bende 3 4 stoklamıştım

Takip edeyim canım o zaman çok sağol.

Değişik olarak çok çok az pastırma koymuştum yemeğin içine o var başkada degiisk bişey yemedim sanırım.omu yapdi acaba
Canım belki sinek de issirmis olabilir yinede benim kardeşimin sinek alerjisi vardı. Bir tane issirsin kendi kendine cogalirdi.

Kızlar ben bugün goon bebek bezi aldım Bi denicem minies deneyen olursa bilgi versin lütfen sleepyi bıraktım ben baby turco da kakayı sızdırıyor özellikle geceleri

Bizde çok az sızdırma oldu. Sayılıdır yani. O kadar olur. Küçük mü geliyor numarası acaba?

Goon kullanmıştım oğluma. Yeni girmişti türkiye pazarına güzeldi

Canım belki sinek de issirmis olabilir yinede benim kardeşimin sinek alerjisi vardı. Bir tane issirsin kendi kendine cogalirdi.
Aaaa öyle biseyde mi varmış takipdeyim bakalım şu anlık artma söz konusu değil cuma günü randevumuz vardı zaten soracagim bakalım resimlerini de cekdim.cok sağol

Maşallah nasıl dolduruyorsunuz kı ? Yanı ek mama vermeden sut nasıl fazlalık olabılıyor ?
Canım profesyonel bir makine aldım. Arada makineyle sagmak da arttırıyor. benim oğlan emmeyince ben süt kesilmesin diye neler yaptım neler. Ama 6. Ayı zor cikardim yarı mama yarı süt. Bu sefer baştan önlem aldım. Evde 2 tane makine ver biriyle sagdigimda çıkanın 3 katını çıkarıyor yeni aldığım. Ama 2 gündür sagmayi bıraktım. Koyacak yerim kalmadı.

Masallah canım.
Hangısınden aldın?

Bu nasıl kampanya ben anlamıyorum ben bizim burda toptancıdan alıyorum 1.26 ya geliyor tanesi mesela 2 numara
Bu sitede alsan 1.37
Çok fark yok tabiki ama ben bunların kampanyalarına inanmıyorum
Ben hiç baby turco almadım canım fiyatlarını bilmiyorum, zaten bazı yerler indirim adı altında baya bi fiyatları arttırıyor çok, eski fiyatı bilince gerçek indirim mi değil mi daha iyi anlaşılıyor takip etmek gerek

Bizde çok az sızdırma oldu. Sayılıdır yani. O kadar olur. Küçük mü geliyor numarası acaba?

Goon kullanmıştım oğluma. Yeni girmişti türkiye pazarına güzeldi
Bugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibi
Yine kullan cam baby turco ama gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…