- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.741
Medela nin pump in style diye bir modeli burda sıfırı satılmıyor. Ben 2. El aldım. Satan amerikadan almış. Baya kuvvetli. Bunun dışında kullandigim 2 şey var. İ mom latte ve galactaco damla. 5 litreye yakın belki daha fazla su içiyorum.Masallah canım.
Hangısınden aldın?
Geçmiş olsun canım. Bence etkilemez diye düşünüyorum.Kızlar beni sıcak soğuk çarptı galiba cırcır oldum söylemesi ayıp bu durum bebeği etkiler mi ya sizce?
Kızlar beni sıcak soğuk çarptı galiba cırcır oldum söylemesi ayıp bu durum bebeği etkiler mi ya sizce?
Bugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibi
Yine kullan cam baby turco ama gündüzleri
Geçmiş olsun canım. Bence etkilemez diye düşünüyorum.
Tamam kızlar teşekkür ederimDaha önce yazmıştım bebek emzirirken iki defa ateşli ishal geçirdim ben. Enfeksiyon kaynaklı yani. Ama bebeğe geçmedi.
Sana yapmıyor demekki ?Ya da farkında değilsin..bebegi kivrandirir. Nohut fasulye gibi ayniKiz yok ne gazı ben haftada 3 kere yiyorum neredeyse ,cok guzel süt yapiyor gaz yaptigini senden duyuyorum
Ben de bugün sagdim buzluğa koydum.2 kere emilmis gogusten daha çok çıktı. Bilmiyorum tesadüf mü bizimki göğüs dolu değil diye az emdi .gündüz yaptığı gibi yaptı ve az emdi.ya hızlı geliyor öyle ya yavaş. Sen Herhalde hem emdigi hem de emmedigi göğsü sagiyorsunMedela nin pump in style diye bir modeli burda sıfırı satılmıyor. Ben 2. El aldım. Satan amerikadan almış. Baya kuvvetli. Bunun dışında kullandigim 2 şey var. İ mom latte ve galactaco damla. 5 litreye yakın belki daha fazla su içiyorum.
Ben oğlumda hurmalar incirler günde 4-5 humana 4-5 rezene. İki günde bir maltana. Prolaktin artırıyor diye miğde ilacı motilium bile ictim. Fayda etmedi. Bu sefer hiç birini kullanmadım. Bence o damla baya fayda ediyor.
O zaman da bir şey yapmıyorduk sankiAyağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
Sen pusette uyutuyordum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorumEvet gündüz hep öyle uyuttum kendi uyanana kadar öyle uyuyordu. akşamları da öyle uyutup sonra yatağına sırt üstü koyuyirdum.
Ayağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
Şuan bizde de öyle bir pışpış ses yok bebek memede koca horulduyor aklımda deli sorular gelgitler korkularAyağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
Benimkinin de simdi geldi edesi. Alnını okşadım uyudu. Sohbetimi beğenmedi herhaldeBenimkinin sohbet edesi var
Hayır severim kız kıza gece sohbetlerini de nedense bu sefer pek açmıyor
Anlık depresyon :) arada gelir gider öyleAyağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?