Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Masallah canım.
Hangısınden aldın?
Medela nin pump in style diye bir modeli burda sıfırı satılmıyor. Ben 2. El aldım. Satan amerikadan almış. Baya kuvvetli. Bunun dışında kullandigim 2 şey var. İ mom latte ve galactaco damla. 5 litreye yakın belki daha fazla su içiyorum.
Ben oğlumda hurmalar incirler günde 4-5 humana 4-5 rezene. İki günde bir maltana. Prolaktin artırıyor diye miğde ilacı motilium bile ictim. Fayda etmedi. Bu sefer hiç birini kullanmadım. Bence o damla baya fayda ediyor.

Bugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibi
Yine kullan cam baby turco ama gündüzleri

Evet hemen emmiyor. Aslında kötünün iyisi. Ucuzların içindeki iyi diye tercih ediliyor

Ben de bugün sagdim buzluğa koydum.2 kere emilmis gogusten daha çok çıktı. Bilmiyorum tesadüf mü bizimki göğüs dolu değil diye az emdi .gündüz yaptığı gibi yaptı ve az emdi.ya hızlı geliyor öyle ya yavaş. Sen Herhalde hem emdigi hem de emmedigi göğsü sagiyorsun

Ayağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmen bu depresyon değil di mi
O zaman da bir şey yapmıyorduk sanki biraz büyüsün gülsün bak nasıl hoşuna gidiyor. Şu dönemde oyun bilmez öpmeyi bilmezler

Ayağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmen bu depresyon değil di mi

Olabilir de olmayabilir de. Zamanla gidişata göre belli olur. İlk aylar için normal hisler bunlar. Ama sürerse destek alman gerekir.
Ben ilk çocukta dişimi sıkmaya başlamıştım. Şimdi unuttum.
Merak etme zamanla kolaylaşıyor. Hayatının bir parçası haline gelecek. Aceleye gerek yok.

Bu gece de kudurdu. En son ana kucağına bıraktım uykusu gelsin diye. O kendi kendine konuşurken uzandım. Dalmışım bir ara.
İki defa daldı diye yerine bıraktım. 5 10 dakika uyumuşum. Bir şekilde kendi kendini uyandırdı. Şimdi eşim aldı dolaştırıyor. Derdi yok tamamen edepsizlik..

Şuan bizde de öyle bir pışpış ses yok bebek memede koca horulduyor aklımda deli sorular gelgitler korkular 13 yıl aradan sonra sanırım özgürlüğüm gitti elimden ondan bu haller halbuki 13 yıl önce anne olduğumda hiç bu duyguları yaşamamıştım

Anlık depresyon :) arada gelir gider öyle
Bir süre böyle idare edicez
İlerde düzen oldu mu her sey olur
Benim arkadaşım 8 dedi mi tak diye uyuturdu çocuklarını. Evde misafir varsa dahi alır odasına gider uyutur öyle gelirdi. Sabah erken kalkıyordu çocuklar ama aksam 8den sabaha kadar bir dünya vakit var. Dinleniyordu da oturup eşiyle dizi de izliyordu
Sadece biraz zaman lazım
Bu dönemlerin böyle olduğunu kabullenince daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…