- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.761
O saatlerde bense öyleydimAyağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
Dün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyorAyağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmenbu depresyon değil di mi
Senin koca köteklik yerde geziyorDün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyor
Cocuğa yazıkmıs o seslere maruz kaldıgı ıcın .
Dedım ya al uyut, ya da kes sesını yukarı çıkbu sesler rahatlatıyor .
Mozart, vıvaldı dınletecek mişim.
Neyse aldı cocugu sonra terasa cıkardı ve bi ensturman calmaya basladı
Bebımkı bi cıglık atmaya basladı. Dedım ya benım bebek huzunlu makamlara gelemıyor
Ya korkuyor, ya hüzünlenip aglıyor .
Şaştım valla
O ne demek ?Senin koca köteklik yerde geziyork
Gece boyu hiç uyumadi sankiGece herkese zor geçmiş sanki. En kötü gecelerden biriydi simdide tamamen uyandı.
Kesinlikle şimdi de tavşan uykusunda hemen uyanacak gibi uyuyorGece herkese zor geçmiş sanki. En kötü gecelerden biriydi simdide tamamen uyandı.
Kendi klasik müziklerle, Fransız dadilarla büyüdü zararDün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyor
Bebımkı bi cıglık atmaya basladı. Dedım ya benım bebek huzunlu makamlara gelemıyor
Şaştım valla
AynenKendi klasik müziklerle, Fransız dadilarla büyüdü zarar
Aynen öyle yapıyorum canım. Zaten yattıktan hemen sonra sagiyorum. O kalkana kadar tekrar doluyor.Ben de bugün sagdim buzluğa koydum.2 kere emilmis gogusten daha çok çıktı. Bilmiyorum tesadüf mü bizimki göğüs dolu değil diye az emdi .gündüz yaptığı gibi yaptı ve az emdi.ya hızlı geliyor öyle ya yavaş. Sen Herhalde hem emdigi hem de emmedigi göğsü sagiyorsun
Benimkide öyle diyordu nasıl sesler dinletiyormuşum çocuğaDün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyor
Şaştım valla
İlk zamanlar hep yüz üstü uyuyordu sonra uyumaz olduSen pusette uyutuyordum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum
Bu sesler ınsana ıyı gelıyor zatenBenimkide öyle diyordu nasıl sesler dinletiyormuşum çocuğaşimdi alıştı gece fonda beyaz gürültüyle uyuyoruz
Biz o anne karnı sesiyle ne uyuttuk beDün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyor
Şaştım valla
Bi tek o sesler rahatlatıyor gerçekten.Biz o anne karnı sesiyle ne uyuttuk be
Benim süt hep göğsümde kalıyor. Hep 10 dakika civarı emiyor. Sonra 45 dakika oyaliyorum 1 saat uyuyor .bazen 45 dakika .o zaman hangisinden emzirecegim bilmiyorumAynen öyle yapıyorum canım. Zaten yattıktan hemen sonra sagiyorum. O kalkana kadar tekrar doluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?