Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnde gece mesaisinden. Az ömce uyudu 4.25 te uyandı. Kızlar aklıma geldi sizler bebişlere etkinlik amaçlı bişiler aldınız mı. Araştırıyorum da İnternetten zeka kartları, oyun halısı felan filan diyor bu ilk aylar için. Sizlerde var mı alan öneren. Mesela oyun halısını dolaptan mı alsak sıkıntı olmaz herhalde.

Ayağımda bebek yanımda horlayan koca fonda piş piş… eşimle bebek olmadan önceki günlerimiz geliyor aklıma yarım saattir ağlıyorum resmen bu depresyon değil di mi
Dün de esım gelmıs tabletten acık olan anne karnı sesıne laf edıyor
Cocuğa yazıkmıs o seslere maruz kaldıgı ıcın .

Dedım ya al uyut, ya da kes sesını yukarı çık bu sesler rahatlatıyor .
Mozart, vıvaldı dınletecek mişim.

Neyse aldı cocugu sonra terasa cıkardı ve bi ensturman calmaya basladı
Bebımkı bi cıglık atmaya basladı. Dedım ya benım bebek huzunlu makamlara gelemıyor
Ya korkuyor, ya hüzünlenip aglıyor .
Şaştım valla

Senin koca köteklik yerde geziyor k

Kendi klasik müziklerle, Fransız dadilarla büyüdü zarar

Kendi klasik müziklerle, Fransız dadilarla büyüdü zarar
Aynen
Ama mesleği o yönde

Bıraz kucagında gezdırdı kolu koptu kibar feyzo
Bi halt bıldıklerı yok her seye karısıyorlar.
Benım bebek yalnız hıcbır sekılde durmuyor en fazla 5 dk oyalanıyor. Sureklı uyutmak gerek
Ama artık eskısı gıbı gündüz uykulatı yok

Aynen öyle yapıyorum canım. Zaten yattıktan hemen sonra sagiyorum. O kalkana kadar tekrar doluyor.

Benimkide öyle diyordu nasıl sesler dinletiyormuşum çocuğa şimdi alıştı gece fonda beyaz gürültüyle uyuyoruz

Sen pusette uyutuyordum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum
İlk zamanlar hep yüz üstü uyuyordu sonra uyumaz oldu pusete geçtik bebelerin bir ayı bir ayı tutmuyor. 2 ay yüz üstü 2 aydan sonra puset. Benim oğlan temelli uykusuzdu zaten nerde bulursam uyuttum. 6 aydan sonra Ben evde yokken babannesi ayakta sallamış haberim yok. Akşam geliyorum bebe uyumaz. Bir süre akşamları bebeyi ne yüz üstü ne pusette uyuyamadım. Tabi sonra ortaya çıkınca babasına devrettim. Baba ve babanne beraber alıştırmislar kendiniz sallayın ben hayatta sallamam dedim. O günden sonra hep babası uyuttu akşamları. Gündüz zaten babanne bakıyordu. Ben de bir dsha uyutma derdi yaşamadım çünkü baştan uyarmistim. Alistirirsaniz siz uyutursunuz diye

Benimkide öyle diyordu nasıl sesler dinletiyormuşum çocuğa şimdi alıştı gece fonda beyaz gürültüyle uyuyoruz
Bu sesler ınsana ıyı gelıyor zaten

Hayır yanı ilk cocuğu da ben boyle büyüttüm
Unutmus bellı.
Mozartla ıcımı kıydıramayacagım bır muddet sonra bayıyor kafa şişiriyor

Biz o anne karnı sesiyle ne uyuttuk be

Aynen öyle yapıyorum canım. Zaten yattıktan hemen sonra sagiyorum. O kalkana kadar tekrar doluyor.
Benim süt hep göğsümde kalıyor. Hep 10 dakika civarı emiyor. Sonra 45 dakika oyaliyorum 1 saat uyuyor .bazen 45 dakika .o zaman hangisinden emzirecegim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…