- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.781
Ben bile uyuyorum o beyaz gürültüdeBi tek o sesler rahatlatıyor gerçekten.
Ninni falan acayım dedım ama nerdee...
Hemen beyaz gurültü actım uyudu
Zaten benım kız asırı duygusal gelemıyor oylr seylere aglıyor
AynenBen bile uyuyorum o beyaz gürültüde
Canım bazen uyanınca veriyorum. Sagmis olsamda çocuk emince yine geliyor. Bir de benim sol göğsümden her zaman daha az çıkıyor saginca diğerinden onun 3 katı çıkıyor. Sol kötü memeBenim süt hep göğsümde kalıyor. Hep 10 dakika civarı emiyor. Sonra 45 dakika oyaliyorum 1 saat uyuyor .bazen 45 dakika .o zaman hangisinden emzirecegim bilmiyorum
O kalan sütü de makıne cekmıyor :)Benim süt hep göğsümde kalıyor. Hep 10 dakika civarı emiyor. Sonra 45 dakika oyaliyorum 1 saat uyuyor .bazen 45 dakika .o zaman hangisinden emzirecegim bilmiyorum
Gece den sabah 10 a kadar sağ gogsu verebılıyorum. Ama gunduz solu alıyorCanım bazen uyanınca veriyorum. Sagmis olsamda çocuk emince yine geliyor. Bir de benim sol göğsümden her zaman daha az çıkıyor saginca diğerinden onun 3 katı çıkıyor. Sol kötü mememesele dün gece sagdim sağ göğüsten hala geliyordu bıraktım. Bebe uyandı. Sağ memeyi verdim. Süt yine geldi. Bir de mesela çocuk az emdi üstüne sagmadiysam aynı memeyi veriyorum ki orda ki yağlı sütü alsın.
Masallah de dilini issir.Gece den sabah 10 a kadar sağ gogsu verebılıyorum. Ama gunduz solu alıyor
Buna da şükür
Artık emerken xok sorun cıkarmıyor
Yatarak emzıeıyorum mecbur
Küçük bebeklere nazar cok çabuk deger der annem nazarı degiyor bence Allahtan benim kız uykucuda misafir gelince uyur ablası iki mırcıklasın uyur Kendi rahatını biliyorKızlar gecen gelen arkadasım geldı
Benim kız yınr aksam saatınde aglama krızıne gırdı cok garıp
O arkadas ne zaman gelse cocuk o gün aglıyor. Ana nasıl aglamak bırden cıglık attı
Gercek elekteık supurgesı actım, yuzunu yıkadım cok zor sustu
Banyo yaptırdım ve uyuttum sonra
Cok sukur erken gece uykusuna gectı
Valla bilmiyorum ki benim makine baya çekiyor. Çocuk emdikten sonra da baya çıkarıyor.O kalan sütü de makıne cekmıyor :)
Benımkı ılk zamanlar oyleydıKüçük bebeklere nazar cok çabuk deger der annem nazarı degiyor bence Allahtan benim kız uykucuda misafir gelince uyur ablası iki mırcıklasın uyur Kendi rahatını biliyor
Cok şükür baya ılerledık emzırme konusunda . Ama amerken baya tepiniyor memedeMasallah de dilini issir.Bende bu ara hep yatarak veriyorum. Göğüs ayırt etmiyor neyse ki gece istememe birkaç gündür yapmıyor. O sebeple 2-3 gündür süt sagmayi bıraktım. Gece 3.30 biberonla verince 20cc ancak içiyor. Çünkü gece 1 e kadar filan emip uyuyor sonra zaten 5 gibi uyanınca yanıma alıyorum emip uyumaya devam ediyor. Bugün 4 de uyandı ama
Benımkı kundaksız pek uyumuyor . Amannn uyusunda nasıl ıyursa uyusunBenim kine beyaz gürültü hak getire hiç sallamıyo onlarıyarım kundak iyi olmaya başladı kendini uyandırıyodu oyle yapınca daha uzun oluyoooo ama yavrum boncuk bomcuk terliyo öylede hava çok sıcak
Peki birsey söylicem ilk çocuğunda ne zaman kestin açmayıBu sesler ınsana ıyı gelıyor zaten
Hayır yanı ilk cocuğu da ben boyle büyüttüm
Unutmus bellı.
Mozartla ıcımı kıydıramayacagımbır muddet sonra bayıyor kafa şişiriyor
Cevredekı seslerı kesıyor dıye baya uzun sure kullandım. Sonra ninnilere gectıkkPeki birsey söylicem ilk çocuğunda ne zaman kestin açmayı
Ben açmıyordum bu aralar açıyorum
Benimki benim gibi denizci dalga sesine şıp diye uyuyor
Spotifyda bi liste var akdeniz ege sahilleri diye
Onunla uyuyor
Ama alışmasından korkuyorum
aynen artık uyanınca yıkıcam napalımmm böyle daha güzel uyuyoBenımkı kundaksız pek uyumuyor . Amannn uyusunda nasıl ıyursa uyusun
Yok ben takmıyorum hiç zaten öyle diyenleriCevredekı seslerı kesıyor dıye baya uzun sure kullandım. Sonra ninnilere gectıkk
Ninnileri ben bıle sevıyordum
Amann xanım emın ol her seyın zamanı var . Yok yanında yatırma alısır
Yok kucaga alma inmez bır daha
Yok zırtt
Yok pırtttt..
Senın de ruh halın onemlı
Nasıl ıyı hıssedıyorsan o sekılde ılerle
Zamanı gelınce kendılerı ıstemıyor zaten
Ilk cocugu 4 yasına kadar yanımda yatırdım
Krese başlayınca odasını yaptım
Odasında uyudu ondan sonra .
Yani zamanı gelınce rayına oturuyor çoğu şey
Keyfiidir oYok ben takmıyorum hiç zaten öyle diyenleri
3 ay her sey serbest bebeye
Kucakta uyuyup dalmak istiyor illa
Ben de hep alıyorum
O nasıl güvende hissedecekse
Ama burdan biri demişti ya ben hala fön makinası sesiyle uyuyorum diye
Korktum bir an
Ay öyle yapayım en iyisi.Evet evet malesef ..
Kafatasındaki o yumuşak deri ne yazık ki yamuk kalır.
Elbette kilo aldıkça şekillenir ama bazı çocuklarda bariz kafaları yamuk. O yüzfen dalga geçerler genellikle arkadaş gruplarında “armut kafa” diye lakap bile yakıyorlar .
yastığa yatırmak benim için sorun dğil ama sürekli yüz üstü yatıyor çünkü karnı davul gibi gazla şişiyor , ee hemende atamıyor çocuk ..
Napcam bilmiyorum ..
Eğer sende öyle bi sorun yoksa sırt üstü yatır arada
Canım onun kafasını sen cevıreceksın ara sıraAy öyle yapayım en iyisi.
Benimki hep sırtüstü yatıyor, arada yastığa da koyuyorum ama illa ya sağa ya sola çeviriyor kafasını.
Dümdüz yatırmayı bir deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?