- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.801
Hem de nasılDayaklik yani
O degilde senin çaki 3 aya yaklaşıyor umarim iyiye gidiyordurHem de nasıl
Kafasını duvardan duvara sürteceksin
Bi boktan haberlerı olmaz
Her boka da karısırlar
Gelgitli ruh halı işteO degilde senin çaki 3 aya yaklaşıyor umarim iyiye gidiyordur
Tam olarak buHem de nasıl
Kafasını duvardan duvara sürteceksin
Bi boktan haberlerı olmaz
Her boka da karısırlar
Gercekten de taş çatlasın 15 dk oyalayabılıyor ve o da kucakta gezdırmesı gerek.Tam olarak bubide ben bakarım deyip niye susmuyor diye sorması
Beyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyorBenim kine beyaz gürültü hak getire hiç sallamıyo onlarıyarım kundak iyi olmaya başladı kendini uyandırıyodu oyle yapınca daha uzun oluyoooo ama yavrum boncuk bomcuk terliyo öylede hava çok sıcak
Sormayı bırak çok ağlayınca kavga ediyoruz bizTam olarak bubide ben bakarım deyip niye susmuyor diye sorması
Yüzüstü bır ıkı kere uyutmayı denedımBeyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyor
En rahat yüzüstü uyuyor hem gazı çıkıyor hem de kendini uyndırmıyor
Sağsam süper olacak ama uyku ağır basıyor hemen uyuyorum bende yada koşturmaca halinde ev işi birde zten çok emiyor uzun zamandır sağanıyorımAynen öyle yapıyorum canım. Zaten yattıktan hemen sonra sagiyorum. O kalkana kadar tekrar doluyor.
Çok uykusu yoksa tam dalmadan yatırırsam benim ki de öyle ama daldıysa çok rahat uyuyorYüzüstü bır ıkı kere uyutmayı denedım
Kafası hıc yerıne durmıyor. Saga donuyor
Sola dönüyor
Düz tutuyor kafayı emıyor yeri, gömüyor burnu ...
Her seyı yapıyor ama bı kafayı yatırıp dınlendırmıyor
Ben hıcbır sekılde durmadıgında denıyorum. Yoksa yüzüstü yatırmaya karsıyım :) gogus kafesi sıkısıyor ve bogulabilir.Çok uykusu yoksa tam dalmadan yatırırsam benim ki de öyle ama daldıysa çok rahat uyuyor
Bu ara bende bıraktım. Aslında sagmaktaki amacım arttırmak içindi.Sağsam süper olacak ama uyku ağır basıyor hemen uyuyorum bende yada koşturmaca halinde ev işi birde zten çok emiyor uzun zamandır sağanıyorım
Off bide 4 gozle bekliyorduk 3 aylik olmalariniGelgitli ruh halı işte
Bır gunu dıgerını tutmuyor
Devamlısı asırı yorucu degıl mıBu ara bende bıraktım. Aslında sagmaktaki amacım arttırmak içindi.
Yok valla ben karşı değilimBen hıcbır sekılde durmadıgında denıyorum. Yoksa yüzüstü yatırmaya karsıyım :) gogus kafesi sıkısıyor ve bogulabilir.
Yanında duruyorum zaten 10 dk da uyusa duzeltecegım de
Süt yetiyor aslında da akşm 8 den gece 1 w kadar çok yapışık memeye artsa biraz yada gündüz sağdığımı versem 1 kere rht olacakBu ara bende bıraktım. Aslında sagmaktaki amacım arttırmak içindi.
Agzından yel alsınOff bide 4 gozle bekliyorduk 3 aylik olmalarini
2 yasina kadar çekecegimiz var vallah benim bebemin gidisati boyle duruyor
Inşallah inşallahAgzından yel alsın
2 ay sonra daha ıyı olacagız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?