Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyor
En rahat yüzüstü uyuyor hem gazı çıkıyor hem de kendini uyndırmıyor
Aynen bizimkide saat 6da yüz üstü yatırdım 9a kadar deliksiz uyudu çok seviyo öyle yatmayı. Kendide öyle sağa solaaa kafasını kurtarmayı baya baya öğrendi kaldırıyo döndüyo istediği gibi

Ay öyle yapayım en iyisi.
Benimki hep sırtüstü yatıyor, arada yastığa da koyuyorum ama illa ya sağa ya sola çeviriyor kafasını.
Dümdüz yatırmayı bir deneyeyim bakalım
Canım sırtüstü yatıyor ve sağa sola kendi çeviriyor veya sen çeviriyorsan hiç sıkıntı değil o zaten .

Gayet başarılı bi çalışma çıkar sonrasında
Benim oğlan dümdüz asla yatmıyor çocuğu gaz sıkıştırıyor , üstelik gazı çıkıyor diyelim 40 dk sonra tekrar bi gaz ..
Yani karmaşık döngüdeyim

Hanımlar ;

Şu Verem Aşısını yaptırıp bebeğinde ateş veya farklılık oluşan var mı ?
15 gün sonrasına bize de yapılacak ve 3 gün banyo yapılmaması gerektiğini söyledi .
Ek olarak ateş olması durumunda yarım çay kalığı calpol verilebiliyor dedi ebe ..
Tecrübesi olan var mı ?

Merak etme bısı olmuyor
İlkinde de olmamıstı

Devamlısı asırı yorucu degıl mı
Ahh bana sor sen onu ilk çocuk hiç emmedi benim tüm gün süt sagiyordum. Yarım saat bir meme yarım saat bir meme 1 saat sonra tekrar başa dön. Mahvoldum gece gündüz her dakka süt sagiyordum. Sağıp bebeye iciriyordum direk. 6. Aya geldigimizde 2 göğüsten 10cc filan çıkmaya başladı biriktirip bir öğün yapiyordum. Buzluğa artıklarından verdim. 6. Ayda bıraktım sagmayi tüm gün bibbiberonu zor dolduruyordum. Ah neler yaptım neler..... En zor 6 aydı. Valla şimdi bana çocuk uyumasa arada emmeyip bidirdasa bile iyi geliyor. İlk çocukta yanımda yardım bile olmasına rağmen daha zor zamanlar geçirdim.

Oyun halısı geldı
20 dk dır içinde duruyor . Aman bıraz oyalansın yeter zaten

Kocamdan daha uzun sure bakıyor oyun halısı
Ay ne güzel sevecek demek ki

Bende bi tek benim eşim bakamıyor sanıyordum ama baya ilerletti 5 dk dan 15 dk ya çıkardı oyalama süresini

Neden emmedi peki

Benimki çok yardım eder, bir tek emziremez ama her şeye de fazla karışır. Geçen emzirme ile ilgili bı yorum yaptı. Dur dedim orada

Bu sesler ınsana ıyı gelıyor zaten

Hayır yanı ilk cocuğu da ben boyle büyüttüm
Unutmus bellı.
Mozartla ıcımı kıydıramayacagım bır muddet sonra bayıyor kafa şişiriyor
Gıy gıy gıy zamanında anamız klasik müzik dinletmedigi için, şimdi de kafa götürmüyor

Doktordan geliyoruz kızlar bu ay 950 gram almışız boyumuz da 3 santim uzamış 48 santim doğmuştu 59 cm olmuşuz maşallah kafa çapımız da güzel büyümüş Demek ki o emdikleri 5 dakikalık süt onları doyuruyor. Kalça ultrasonu da düzgün çıktı Bir daha göstermeye gerek yokmuş

Bütün gece zaten çocuk bende kalktıkk ilk önce bebeği yıkadım üstünü giydirdim bu sırada eşim başımda izliyo sadece gidip demiyo şu kuvveti fln toparlıyım , neyse bebeği giiydirdikden sonra gittim kuvveti fln toparlayıp kaldırdım o sıra o gitti sağolsun mama yaptı içirdi
Sonra yine ben ilgilenmeye başladım aguluyo gülüyo keyfi yerinde bebeğin.
Gidiyim kahvaltı hazırlıyım dedim bi baktım çocuğu uyutmuş elinde telefon çocuk pusette sallıyo.
Dedim çocuğun keyfi yerindeydi niye uyutuyosun, uykusu vardır diyo, hayır yoktu yani çocuk keyifliydi dedim.
Çocukla konuşmuyosun sonra bana tepki vermiyo diyosun diye kızdımmm.

Bazen cidden evin herşeyi bende olması moralimi bozuyo. En azından kuveti fln toparlasaaa kahvaltıya yardım etse yeter yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…