- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.821
Aynen bizimkide saat 6da yüz üstü yatırdım 9a kadar deliksiz uyudu çok seviyo öyle yatmayı. Kendide öyle sağa solaaa kafasını kurtarmayı baya baya öğrendi kaldırıyo döndüyo istediği gibiBeyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyor
En rahat yüzüstü uyuyor hem gazı çıkıyor hem de kendini uyndırmıyor
Canım sırtüstü yatıyor ve sağa sola kendi çeviriyor veya sen çeviriyorsan hiç sıkıntı değil o zaten .Ay öyle yapayım en iyisi.
Benimki hep sırtüstü yatıyor, arada yastığa da koyuyorum ama illa ya sağa ya sola çeviriyor kafasını.
Dümdüz yatırmayı bir deneyeyim bakalım
Merak etme bısı olmuyorHanımlar ;
Şu Verem Aşısını yaptırıp bebeğinde ateş veya farklılık oluşan var mı ?
15 gün sonrasına bize de yapılacak ve 3 gün banyo yapılmaması gerektiğini söyledi .
Ek olarak ateş olması durumunda yarım çay kalığı calpol verilebiliyor dedi ebe ..
Tecrübesi olan var mı ?
Ahh bana sor sen onu ilk çocuk hiç emmedi benim tüm gün süt sagiyordum. Yarım saat bir meme yarım saat bir meme 1 saat sonra tekrar başa dön.Devamlısı asırı yorucu degıl mı
Ay ne güzel sevecek demek kiOyun halısı geldı
20 dk dır içinde duruyor . Aman bıraz oyalansın yeter zaten
Kocamdan daha uzun sure bakıyor oyun halısı
Neden emmedi pekiAhh bana sor sen onu ilk çocuk hiç emmedi benim tüm gün süt sagiyordum. Yarım saat bir meme yarım saat bir meme 1 saat sonra tekrar başa dön.Mahvoldum gece gündüz her dakka süt sagiyordum. Sağıp bebeye iciriyordum direk. 6. Aya geldigimizde 2 göğüsten 10cc filan çıkmaya başladı biriktirip bir öğün yapiyordum. Buzluğa artıklarından verdim. 6. Ayda bıraktım sagmayi tüm gün bibbiberonu zor dolduruyordum. Ah neler yaptım neler..... En zor 6 aydı. Valla şimdi bana çocuk uyumasa arada emmeyip bidirdasa bile iyi geliyor. İlk çocukta yanımda yardım bile olmasına rağmen daha zor zamanlar geçirdim.
Benimki çok yardım eder, bir tek emziremezAynen
Ama mesleği o yönde
Bıraz kucagında gezdırdı kolu koptu kibar feyzo
Bi halt bıldıklerı yok her seye karısıyorlar.
Benım bebek yalnız hıcbır sekılde durmuyor en fazla 5 dk oyalanıyor. Sureklı uyutmak gerek
Ama artık eskısı gıbı gündüz uykulatı yok
Ailecek favorimiz fön sesi.Benimkide öyle diyordu nasıl sesler dinletiyormuşum çocuğaşimdi alıştı gece fonda beyaz gürültüyle uyuyoruz
Gıy gıy gıyBu sesler ınsana ıyı gelıyor zaten
Hayır yanı ilk cocuğu da ben boyle büyüttüm
Unutmus bellı.
Mozartla ıcımı kıydıramayacagımbır muddet sonra bayıyor kafa şişiriyor
Ben almıştım, kızımdan kalan da vardı. Bir de arkadaş almışOyun halısı geldı
20 dk dır içinde duruyor . Aman bıraz oyalansın yeter zaten
Kocamdan daha uzun sure bakıyor oyun halısı
Kiminn memesiii buuuğğ ,bu benim meme cidden
Fön sesi beyaz gürültü hiçbir şey sevmiyor Barış Manço arkadaşım eşek sarkısında sakinliyorAilecek favorimiz fön sesi.
Kargo az önce geldiBence gelmeyecek
Ben böyle bir sey yapsam krize girer ortaligi yikar dun yarım kundak denedim de acmaya calisti basarili da oldu sayilir kan ter icinde debelendiBenimki de yaptırtmıyor kundak ben de böyle yaptımuyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?