- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.841
Aaa izmirmiydiDeprem oldu ya kısa sürdü ama kötü oldum
Canım çok teşekkür ederim içim rahatladıİlk günlerdeki kadar göğüslerde sertlik olmuyor canım çünkü bebek güçlendikçe daha kuvvetli çekiyor hepimizin öyle daha önce konuşuldu bu konular sert olması veya yumuşak olması ile sütün alakası yok merak etme sütün bitmiyordur benimki de şu an yumuşamaya başladı ama hala mama vermiyorum emzirmeye devam kilo alımı da maşallah gayet iyi
Toparlanır mı bu memeler dizlerimize gelecek büyüyene kadarKiminn memesiii buuuğğ ,bu benim meme cidden
Benimki aynı odada kalmıyor ama sagolsun o işleri yapar.siler süpürür yemek yapar .gece ben bakıyorum tabiki .en yardım edeni bile olsa yine sen bakıyorsun.Bütün gece zaten çocuk bende kalktıkk ilk önce bebeği yıkadım üstünü giydirdim bu sırada eşim başımda izliyo sadecegidip demiyo şu kuvveti fln toparlıyım , neyse bebeği giiydirdikden sonra gittim kuvveti fln toparlayıp kaldırdım o sıra o gitti sağolsun mama yaptı içirdi
Sonra yine ben ilgilenmeye başladım aguluyo gülüyo keyfi yerinde bebeğin.
Gidiyim kahvaltı hazırlıyım dedim bi baktım çocuğu uyutmuş elinde telefon çocuk pusette sallıyo.
Dedim çocuğun keyfi yerindeydi niye uyutuyosun, uykusu vardır diyo, hayır yoktu yani çocuk keyifliydi dedim.
Çocukla konuşmuyosun sonra bana tepki vermiyo diyosun diye kızdımmm.
Bazen cidden evin herşeyi bende olması moralimi bozuyo. En azından kuveti fln toparlasaaa kahvaltıya yardım etse yeter yaniii
Benim bakmam önemli değil zaten tabikide ben bakıcamm.Benimki aynı odada kalmıyor ama sagolsun o işleri yapar.siler süpürür yemek yapar .gece ben bakıyorum tabiki .en yardım edeni bile olsa yine sen bakıyorsun.
Evet İzmirAaa izmirmiydi
Toparlanir diye umut edelimToparlanır mı bu memeler dizlerimize gelecek büyüyene kadar
Cokmu emiyor acaba onuda hazmedemiuordur birde aklima reflu geldiHer emzirmeden sonra standart şekilde kusuyoruz
Dolu dolu çökelek ..
Emzirdikten 1/2 dak sonra kaldırıp sıvazladığımda hemen gaz çıkartıyor kolay oluyor ..
Aradan 10 dk sonra kusmuk ..
Üstelik tek gögüsle .
Kontrole daha çok var ..
Oyyy anam
Bu bennİkisini de uyuttum ve uyumak istiyorum ama ev toplanacak ve yemek yok aman banane uyuyacağım cok yuhum var
Tuhaflar ya gerçekten. Her şey bize .lafa geldi mi de çocuk çocuk derlerBenim bakmam önemli değil zaten tabikide ben bakıcamm.
Ama en azından kuvveti toplasa kahvaltıyı masaya götürmeye yardım etse bile bana yeterli , okadar şeyi benim yapmama rağmen beğenmez söylenirbak bütün gece ben uykusuz kaldım, sanki o kalmış gibi uyudu Bizde hava sıcak, bide işe gidiyo fln diye oyuzden ayrı yatıyoruzz bi süreliğine .
Dolapta 3 gün3 saat dışarı da 3 saat normal dolapta 3 ay dondurucu saklanabilir canım doktor böyle söylemişti
Ikisinin fiyat farki nedir pekiKızlar goon kakayı emiyor ve tutuyor 2 numara goon 3 no baby turco ya eşit bilginize
Bende aynını düşünüyorumMaşallah nasıl dolduruyorsunuz kı ? Yanı ek mama vermeden sut nasıl fazlalık olabılıyor ?
Bende aynını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?