- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.861
Hepsının kafa arkası aynı vallaHergun duzenli olarak yiyip bitirdigim bölge
Cok guzell ama uyumasa yine opecektim bakHepsının kafa arkası aynı valla
Cok benzıyor
Len bırak uyusunCok guzell ama uyumasa yine opecektim bak
Bende, hele hele 2.si 1 ₺ tamamen pazarlama taktiği asla ucuza gelmiyor. 1.20 falan olmuyor asla. Migros 2.%60 yapıyor ara ara o takip edilmeli bence bizim gördüğümüz en iyi kampanya o olduBu nasıl kampanya ben anlamıyorum ben bizim burda toptancıdan alıyorum 1.26 ya geliyor tanesi mesela 2 numara
Bu sitede alsan 1.37
Çok fark yok tabiki ama ben bunların kampanyalarına inanmıyorum
Ya biz kötü ineğiz, yada beslenmesini bilmiyoruz artık bilemiyorum. Kızımda sağmıyordum bunda sağıyorumda ama hiç öyle buzluğa atacak kadar olmadı. Hiç atamadım. Aldığım buzluk poşetleri çöp olacakanca cocuga yetıyorum ve meme bagımlısı da degıl
Ne guzel yaEvi süpürdüm ve yemeklerı yaptım
O kadar derine inememmNe guzel ya
Wc yikanacak toz alınacak yemek yapilacak ve ev cok sicakk
Günde 2,5 3 lt su ıcıyorum vallaYa biz kötü ineğiz, yada beslenmesini bilmiyoruz artık bilemiyorum. Kızımda sağmıyordum bunda sağıyorumda ama hiç öyle buzluğa atacak kadar olmadı. Hiç atamadım. Aldığım buzluk poşetleri çöp olacak
Yemek ne yaptin fikir verO kadar derine inememmbuna da şükür
En sevdığinYemek ne yaptin fikir ver
Kabusum bundan boyle ,size afiyet olsunEn sevdığin
Taze fasulye
Ve pilav
Buna ben de baktım da hep karışım gibi tarifler varmış. Kimi çok beğenmiş kimi çok basit bulmuşEk gıda için ben böyle birşey alıcammm yaklaşınca güzel gibi duruyo
Sabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelirKiz bana kimse dogurunca bunları bunları yiyemiyorsun demedi. Rüyamda 2 dir yaş pasta görüyorum ama korkumdan yiyemiyorum gaz yapar diye .deseydiniz ya yiyemiyorsun diye ben zaten 6 kilo aldım. Bileydim bir 6 daha alırdım. Aşure falan yerdim hayvan gibi yerdim
Fiyat soyledimiDoktor kontrolünden çıktım, 40 kontrolü. Korunma için gynefix diye bir spiral önerdi. Hafif sedasyon ile 5 dk içinde dikerek takıyorlarmış ve kayma olmuyormuş diğerleri gibi. 5 yıl da koruyuculuğu varmış. Duyan, kullanan vs var mı? Sizlere ne önerdiler?
Aaaa bişi öyleyince ben çalışıyorum işten geliyorum bi gün iznim var fln diyo, annelerin hiç izni yok 7/24 full timeTuhaflar ya gerçekten. Her şey bize .lafa geldi mi de çocuk çocuk derler
Aaaa yorumları okumamıştım biri sayfaları çekmiş gözüküyo bak istersenBuna ben de baktım da hep karışım gibi tarifler varmış. Kimi çok beğenmiş kimi çok basit bulmuş
Her şeyi yıyorum :)Kiz bana kimse dogurunca bunları bunları yiyemiyorsun demedi. Rüyamda 2 dir yaş pasta görüyorum ama korkumdan yiyemiyorum gaz yapar diye .deseydiniz ya yiyemiyorsun diye ben zaten 6 kilo aldım. Bileydim bir 6 daha alırdım. Aşure falan yerdim hayvan gibi yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?