Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu nasıl kampanya ben anlamıyorum ben bizim burda toptancıdan alıyorum 1.26 ya geliyor tanesi mesela 2 numara
Bu sitede alsan 1.37
Çok fark yok tabiki ama ben bunların kampanyalarına inanmıyorum
Bende, hele hele 2.si 1 ₺ tamamen pazarlama taktiği asla ucuza gelmiyor. 1.20 falan olmuyor asla. Migros 2.%60 yapıyor ara ara o takip edilmeli bence bizim gördüğümüz en iyi kampanya o oldu

anca cocuga yetıyorum ve meme bagımlısı da degıl
Ya biz kötü ineğiz, yada beslenmesini bilmiyoruz artık bilemiyorum. Kızımda sağmıyordum bunda sağıyorumda ama hiç öyle buzluğa atacak kadar olmadı. Hiç atamadım. Aldığım buzluk poşetleri çöp olacak

Günde 2,5 3 lt su ıcıyorum valla
Bana 3 gunluk fazladan olsa dötü toparlarım ama yok

Kiz bana kimse dogurunca bunları bunları yiyemiyorsun demedi. Rüyamda 2 dir yaş pasta görüyorum ama korkumdan yiyemiyorum gaz yapar diye .deseydiniz ya yiyemiyorsun diye ben zaten 6 kilo aldım. Bileydim bir 6 daha alırdım. Aşure falan yerdim hayvan gibi yerdim

Doktor kontrolünden çıktım, 40 kontrolü. Korunma için gynefix diye bir spiral önerdi. Hafif sedasyon ile 5 dk içinde dikerek takıyorlarmış ve kayma olmuyormuş diğerleri gibi. 5 yıl da koruyuculuğu varmış. Duyan, kullanan vs var mı? Sizlere ne önerdiler?

Sabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir

Fiyat soyledimi

Daha omce duymadim ismini ama spiralde pek guven.vermiyor nedense birde kaza kudret oldu diyelim bebek engelli olabilirmis spiralden dolayi

Her şeyi yıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…