- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.881
Evet baktım ben .Yani sanki hep karışım gibi .onun yerine instagramda sayfa takip et .hurma muz tahin diyor al sana ek gida .Ben böyle istemiyorum özellikle etli tarifler olsun ,et sulu falanAaaa yorumları okumamıştım biri sayfaları çekmiş gözüküyo bak istersen
Valla öyle derse ben de ise başlayacağım o zaman derimAaaa bişi öyleyince ben çalışıyorum işten geliyorum bi gün iznim var fln diyo, annelerin hiç izni yok 7/24 full time
Ama rüyamda çikolatalı görüyorum hepSabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir
Ben meyve de yemiyorum gaz yapar diyeSabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir
Valla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sendeAma rüyamda çikolatalı görüyorum hepböyle üstü komple çikolata sosu kaplı
En güzeli hem spiral hem doğum kontrol hapı. Kaçış yolu yokFiyat soyledimi
Daha omce duymadim ismini ama spiralde pek guven.vermiyor nedense birde kaza kudret oldu diyelim bebek engelli olabilirmis spiralden dolayi
Valla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sendeAma rüyamda çikolatalı görüyorum hepböyle üstü komple çikolata sosu kaplı
Sen gün içinde neler yiyorsun mesela çok dikkat ediyorsun çünküü internetten bakımca her şey gaz yapar yazıyorBen meyve de yemiyorum gaz yapar diye
Bizimki zırt zırt hep kıçından cikariyor .neyin gaz yaptığını bilmiyorum ki benimki aglayinca biz hemen gaz diyoruzValla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sende
Gecen gün 4 tabak asure yedım ve 2 boyunca daha yedimAşure bile mi
Gecen gün 100 gram milka cikolata yedim bebise bisey olmadi yemedigim gun daha zor gecti bilemedimSabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir
Valla ben hep et tavuk yiyorumValla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sende
Sen gün içinde neler yiyorsun mesela çok dikkat ediyorsun çünküü internetten bakımca her şey gaz yapar yazıyor
Gaz yapmadı mı? Bebek ne yaptıGecen gün 4 tabak asure yedım ve 2 boyunca daha yedim
Yani 3 gün boyunca yemiş oldum
Gaz varsa da anlamıuorumGaz yapmadı mı? Bebek ne yaptı
Bende, meyve yiyorum yemekleri i akdatmıyorum kahve içmiyorum. Bir bardak bitki çayı muhakkak içiyorum ve Bonus olarak BESTLAK damlaGünde 2,5 3 lt su ıcıyorum valla
Bana 3 gunluk fazladan olsa dötü toparlarım ama yok
Ben sadece yatağımı toplayabildimNe guzel ya
Wc yikanacak toz alınacak yemek yapilacak ve ev cok sicakk
Süt gaz yapmıyor mu? Süt içmeye bayılırım ama hiç içmedim doğumdan sonra herkes çok gaz yapar Süt dedi korktumValla ben hep et tavuk yiyorumkıymalı makarna ,biber dolması, tavuk but ,pilav, tavuk sote ,et yemeği,sehriye pilavi ,musakka .kahvaltı da yumurta peynir zeytin tahin pekmez dereotu tost ,öğlen granola ,süt. Evet İnternete göre her şey gaz yapıyor. Ne biliyim ya benimki bir de yan yatınca zırt zırt cikariyor ama bilmiyorum.
Sende haklısın totoları durmuyo kiBizimki zırt zırt hep kıçından cikariyor .neyin gaz yaptığını bilmiyorum ki benimki aglayinca biz hemen gaz diyoruz
Ben deli gibi kemik ayırdım zaten kışaaa çorba yapmak içinEvet baktım ben .Yani sanki hep karışım gibi .onun yerine instagramda sayfa takip et .hurma muz tahin diyor al sana ek gida .Ben böyle istemiyorum özellikle etli tarifler olsun ,et sulu falan
Bunu okurken soğuk kahve içine benSüt gaz yapmıyor mu? Süt içmeye bayılırım ama hiç içmedim doğumdan sonra herkes çok gaz yapar Süt dedi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?