Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaaa yorumları okumamıştım biri sayfaları çekmiş gözüküyo bak istersen
Evet baktım ben .Yani sanki hep karışım gibi .onun yerine instagramda sayfa takip et .hurma muz tahin diyor al sana ek gida .Ben böyle istemiyorum özellikle etli tarifler olsun ,et sulu falan

Sabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir
Ama rüyamda çikolatalı görüyorum hepböyle üstü komple çikolata sosu kaplı

Ama rüyamda çikolatalı görüyorum hepböyle üstü komple çikolata sosu kaplı
Valla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sende
Ben meyve de yemiyorum gaz yapar diye
Sen gün içinde neler yiyorsun mesela çok dikkat ediyorsun çünküü internetten bakımca her şey gaz yapar yazıyor

Valla ben yiyorum pasta ara sıra gaz yapmıyor benimkinde bi kere yiyerek test yap sende

Sen gün içinde neler yiyorsun mesela çok dikkat ediyorsun çünküü internetten bakımca her şey gaz yapar yazıyor
Valla ben hep et tavuk yiyorum kıymalı makarna ,biber dolması, tavuk but ,pilav, tavuk sote ,et yemeği,sehriye pilavi ,musakka .kahvaltı da yumurta peynir zeytin tahin pekmez dereotu tost ,öğlen granola ,süt. Evet İnternete göre her şey gaz yapıyor. Ne biliyim ya benimki bir de yan yatınca zırt zırt cikariyor ama bilmiyorum.

Günde 2,5 3 lt su ıcıyorum valla
Bana 3 gunluk fazladan olsa dötü toparlarım ama yok
Bende, meyve yiyorum yemekleri i akdatmıyorum kahve içmiyorum. Bir bardak bitki çayı muhakkak içiyorum ve Bonus olarak BESTLAK damla
Daha ben napiyim? Diyet bile yapmıyorum azalır faln diye ama eski sertliği bile yok gibi

Süt gaz yapmıyor mu? Süt içmeye bayılırım ama hiç içmedim doğumdan sonra herkes çok gaz yapar Süt dedi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…