Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende, meyve yiyorum yemekleri i akdatmıyorum kahve içmiyorum. Bir bardak bitki çayı muhakkak içiyorum ve Bonus olarak BESTLAK damla
Daha ben napiyim? Diyet bile yapmıyorum azalır faln diye ama eski sertliği bile yok gibi
Ben de damla aldım ama bestlak degıl .
Astrıt in dedıgınden aldım. İçerik olarak ikisi de neredeyse aynı
Bırı dıgerının fıyat olarak 2 katı

O gaz yapar bu gaz yapar diye kisamiyorum valla hiç, yoksa yanmışız bu yoğunlukta onunla mi ugrasacagim ne yapabilirsem yemek onu yiyorum.sutlu kahvede içtim asurede yedim bulgurdabirde annenin kullandığı bir gaz damlası var onu kullanıyorum 1 haftayı gecdi bize faydası oldu bayağı memnunum.

Ben de damla aldım ama bestlak degıl .
Astrıt in dedıgınden aldım. İçerik olarak ikisi de neredeyse aynı
Bırı dıgerının fıyat olarak 2 katı
Bende kullanmaya başladım o damlayı 1 hafta falan oldu gece sagdigim süt artmış dün gece saginca fark ettim.pek sagmaya fırsat olmuyordu.gunduz sutude hiç sağlamıştım önceden farkı varmı bilmiyorum onu ama gündüz az yani.

Biz hem anne sütünü hem hazır mamayı kusuyoruz
Doğduğu günden beri aynı.
Fışkırtarak kusmadığı sürece sorun değil dedi bizim doktorumuz.
Fazlasını çıkarıyormuş. Zaten bizimki o fazlayı çıkarmadan da uyumuyor.
Süt içme - gaz çıkartma - kusma - uyuma.
Gece gündüz farketmeksizin bu böyle
Kusan çocuk gürbüz olurmuş, göreceğiz bakalım

Verem aşımızı geçen hafta olduk ateş olmadı ama ilk gün biraz huysuz gibiydi 1 çay kaşığı calpol icirdim doktor bilgisi dahilinde.. ben o akşam yıkadım çünkü hava çok sıcaktı eşim kolunu bir havluyla örttü su gelmesin diye sonraki günlerde de yıkamaya devam ettik çok şükür Bir şey olmadı canım

Bende, hele hele 2.si 1 ₺ tamamen pazarlama taktiği asla ucuza gelmiyor. 1.20 falan olmuyor asla. Migros 2.%60 yapıyor ara ara o takip edilmeli bence bizim gördüğümüz en iyi kampanya o oldu
Kesinlikle migros'taki indirim gerçek ben de son zamanlarda oradan alıp stok yaptım Molfix ve sleepy vardı ikisinden de aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…