Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sağdığım sütleri kayınvalideme götürmem lazım bu geceden. Yarın içirmesi için. Yarım saatlik mesafede çözülmez değil mi direkt buzluğa atabilir mi yani götürdüğümde? Yoksa dolabamı koysun

Neden emmedi peki
Canım kuveze aldılar doğunca sebepsiz desem yeridir. Şekeri düşmüş diye aldılar aslında ama 3 gün tutmaları gereksizdi. Benim çok dikisim vardı. Dikişler anestezi olmadan yapıldı mahfoldum. Doğumdan sonra 3 saat kendime gelemedim. O arada hemşireler sağ olsun özene bezene aldığım Dr Brown biberonu valfini takmadan bebeye dayamislar. Sütüm 3 gün gelmedi. Bebe biberona alıştı. Eve geçtik bebek ne yaptıysam memeyei tutmadı. Hastanede de yanına gidip ara ara denedim ama yok bebe memeyi görünce kaskatı kesilip ağlıyordu. Evde çok çabaladım ama olmadı. O zamanlar ilk çocuk tabi önceden önlem almadık biberon vermeyin filan demedik bir plan yok. Çocuğun emmemesi gibi bir şeyden haberim yok ki hiç. Her bebek emiyor sanıyordum ben oğlundan sonra gördüm ve duydum bu sorunları.

Ana aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki de
Benimki de uyku uzmani .resmini atıyorum hah uykusu var diyor o zaman sallıyorum 2 dakikada uyuyor. Tabi her zaman tutmuyor Aşı olduk geldik önlem amaçlı calpol verdim .uyku yapar bu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…