- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.921
Canım ye ya ben inanılmaz karpuz ve şeftali yiyorum günde 3_4 kez ki hayatta meyve yemezdim ne oldu bana bilmiyorum başka yediğim kavun erik vs .. hariç.. vitaminsiz bırakma kendini benceBen meyve de yemiyorum gaz yapar diye
Hepsı burada dan baktım alıcam ama 3no kucuk mu gelır acabaKesinlikle migros'taki indirim gerçek ben de son zamanlarda oradan alıp stok yaptım Molfix ve sleepy vardı ikisinden de aldım
Bune işe yarayacak. Tarayınca yaniGeçen biri yazmıştı sanki ,bebeğin kaşinda konak çıktığını. Benimkinin de baslamis ,bebek yağı sürüp tarayalim mi?
BenınkıydıGeçen biri yazmıştı sanki ,bebeğin kaşinda konak çıktığını. Benimkinin de baslamis ,bebek yağı sürüp tarayalim mi?
Evet baktım canım Güzel basit yapılacak şeyler varİçine bakmışsındır nasıl beğendin mi
Canım kuveze aldılar doğunca sebepsiz desem yeridir. Şekeri düşmüş diye aldılar aslında ama 3 gün tutmaları gereksizdi. Benim çok dikisim vardı. Dikişler anestezi olmadan yapıldı mahfoldum. Doğumdan sonra 3 saat kendime gelemedim. O arada hemşireler sağ olsun özene bezene aldığım Dr Brown biberonu valfini takmadan bebeye dayamislar. Sütüm 3 gün gelmedi. Bebe biberona alıştı. Eve geçtik bebek ne yaptıysam memeyei tutmadı. Hastanede de yanına gidip ara ara denedim ama yok bebe memeyi görünce kaskatı kesilip ağlıyordu. Evde çok çabaladım ama olmadı. O zamanlar ilk çocuk tabi önceden önlem almadık biberon vermeyin filan demedik bir plan yok. Çocuğun emmemesi gibi bir şeyden haberim yok ki hiç. Her bebek emiyor sanıyordum benNeden emmedi peki
Laktozsuz süt içiyorum. O gaz yapmıyor bendeSüt gaz yapmıyor mu? Süt içmeye bayılırım ama hiç içmedim doğumdan sonra herkes çok gaz yapar Süt dedi korktum
Ana aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki deBenimki çok yardım eder, bir tek emziremezama her şeye de fazla karışır. Geçen emzirme ile ilgili bı yorum yaptı. Dur dedim orada
Ya benimki genelde gazsiz ya .Ne zaman bir şey yesem hah bundan gaz oldu yemicem diyorumGaz varsa da anlamıuorum
Genelde gazlı ya
Bazen olan bişi gazdan olmuyor meselaYa benimki genelde gazsiz ya .Ne zaman bir şey yesem hah bundan gaz oldu yemicem diyorum
GöreceğizKızlar, level atladım
Bebegı ayagımda salladım bugun hep . Uyıdugu an yastıkla bırlıkte bıraktım nerde uyuyakaldıysaınsallah bu uyku geceyı etkıelemz.
Onuda favorileyimEvet baktım canım Güzel basit yapılacak şeyler var1 yaşına kadar tarifler var
Canım galactago yu denedin mi bana çok faydası olduYa biz kötü ineğiz, yada beslenmesini bilmiyoruz artık bilemiyorum. Kızımda sağmıyordum bunda sağıyorumda ama hiç öyle buzluğa atacak kadar olmadı. Hiç atamadım. Aldığım buzluk poşetleri çöp olacak
Benimki de uyku uzmani .resmini atıyorum hah uykusu var diyor o zaman sallıyorum 2 dakikada uyuyor. Tabi her zaman tutmuyorAna aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?