- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.941
Di miUyumaz evde kv geldimmm geldiğimizden beri uyuyosonra çocuğu hep uyuyo sanıyolar
Valla gebelik şekeri yüzünden hiçbir şey yiyememiştim .herkes doğumdan sonra yersin diyordu bu kez gaz sorunu çıktıKiz bana kimse dogurunca bunları bunları yiyemiyorsun demedi. Rüyamda 2 dir yaş pasta görüyorum ama korkumdan yiyemiyorum gaz yapar diye .deseydiniz ya yiyemiyorsun diye ben zaten 6 kilo aldım. Bileydim bir 6 daha alırdım. Aşure falan yerdim hayvan gibi yerdim
Kiz sen ne yiyip iciyorsunBen meyve de yemiyorum gaz yapar diye
Benimkide genel olarak huzursuz bende biraz saldim vallaGecen gün 100 gram milka cikolata yedim bebise bisey olmadi yemedigim gun daha zor gecti bilemedim
Wc yikandiBen sadece yatağımı toplayabildim
Aksine gece uykusuna geçişler kolay olurmus ve benimkide uyuyor hala suphanallahKızlar, level atladım
Bebegı ayagımda salladım bugun hep . Uyıdugu an yastıkla bırlıkte bıraktım nerde uyuyakaldıysaınsallah bu uyku geceyı etkıelemz.
HangisiBen de damla aldım ama bestlak degıl .
Astrıt in dedıgınden aldım. İçerik olarak ikisi de neredeyse aynı
Bırı dıgerının fıyat olarak 2 katı
3 no baby turco ile 2 no goon aynı fiyata aldım canımIkisinin fiyat farki nedir peki
Benimkide aynı memede verebilsem iyice anası olucam diyorAna aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki de
Az önce mozaik pasta yiyen ben şokSabret 2 ay sonra herseyi yeriz artik banane ben yiycem yani 4 ay olunca süt falan etki etmez ,bu arada meyveli yas pasta yiyebilirsin cikolatali belki agir gelir
Elinde bir listen mi var ki ben her şeyi yiyom yawrucağım kıvranıyoBen meyve de yemiyorum gaz yapar diye
Gelmedı daha . Dün yazdın yaHangisifaydasını gördün mü peki
İnşallahAksine gece uykusuna geçişler kolay olurmus ve benimkide uyuyor hala suphanallah
Dikkat et gut olursunBen hep et tavuk yiyorum
Takdir ettm 6 ay sağmışsın kimisi yapmaz :)Canım kuveze aldılar doğunca sebepsiz desem yeridir. Şekeri düşmüş diye aldılar aslında ama 3 gün tutmaları gereksizdi. Benim çok dikisim vardı. Dikişler anestezi olmadan yapıldı mahfoldum. Doğumdan sonra 3 saat kendime gelemedim. O arada hemşireler sağ olsun özene bezene aldığım Dr Brown biberonu valfini takmadan bebeye dayamislar. Sütüm 3 gün gelmedi. Bebe biberona alıştı. Eve geçtik bebek ne yaptıysam memeyei tutmadı. Hastanede de yanına gidip ara ara denedim ama yok bebe memeyi görünce kaskatı kesilip ağlıyordu. Evde çok çabaladım ama olmadı. O zamanlar ilk çocuk tabi önceden önlem almadık biberon vermeyin filan demedik bir plan yok. Çocuğun emmemesi gibi bir şeyden haberim yok ki hiç. Her bebek emiyor sanıyordum benoğlundan sonra gördüm ve duydum bu sorunları.
İş yapsın da varsın karışsın diyorum artıkAna aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki de
Biberonla süt verirken soyunup veriyor benimkiBenimkide aynı memede verebilsem iyice anası olucam diyorgerçekten sağ kolum annem falan hak getire.. banyo faslından sonra herşeyi toplar yıkar ev isine hep yardım eder sofra yemek kahvaltı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?