Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla gebelik şekeri yüzünden hiçbir şey yiyememiştim .herkes doğumdan sonra yersin diyordu bu kez gaz sorunu çıktıUmursamıyorum Şimdi yiyorum ben Nutella kırmızı çizgim özellikle Abur cubur çekmecemi iki günde boşaltıyorum sadece süt nohut kuru fasülye falan yemiyorum . Ama onları da yemeye karar verdim çünkü yesemde yemesem de bu çocuk bağırıyor ağlıyor

Ana aynı benim ki keşke da da emzirsem bir emzirmiyorum onu yapıyorsun diyor benimki de
Benimkide aynı memede verebilsem iyice anası olucam diyor gerçekten sağ kolum annem falan hak getire.. banyo faslından sonra herşeyi toplar yıkar ev isine hep yardım eder sofra yemek kahvaltı çok şükür

Takdir ettm 6 ay sağmışsın kimisi yapmaz :)

Ben yemek olayına takılmıyorum
Bence bizi ne bozuyorsa bebeği de bozar
Misal çok baharatlı yemekler
Mantıklı bozması
Ama şeftali neden gaz yapsın ya çok saçma
O yüzden ben baharattan ve sadece bulgur, nohut, kuru fasülyeden uzak duruyorum.

Benimkide aynı memede verebilsem iyice anası olucam diyor gerçekten sağ kolum annem falan hak getire.. banyo faslından sonra herşeyi toplar yıkar ev isine hep yardım eder sofra yemek kahvaltı çok şükür
Biberonla süt verirken soyunup veriyor benimki ten tene temas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…