Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Bide o hastane durumlarının da salaklığı oluyo insanın üstünde dmi? Bizi yatıracakalrını eve gidip hazırlık yapmamı söylediklerinde idrak edememiştim ama ne zaman eşim o yoğun bakım kapısında bıraktı bizi o an dank etti.

Bildiklerim planladıklarım falan hep uçtu gitti

Benim ufaklık pek gazlı sıkıntılı ama bulgur hiç dokunmadı ya, üstelik çok da faydalıymış süt kalitesini arttırıyormuş.
Bende kuru bklagillerden bir uzak duruyorum. Zaten yazında hiç sevmem

Öyle oluyor canım ne kadar bilsen de planlasan da hepsi buhar oluyor o an. Ama önemli olan sonunda iyi olmaları

Benim ufaklık pek gazlı sıkıntılı ama bulgur hiç dokunmadı ya, üstelik çok da faydalıymış süt kalitesini arttırıyormuş.
Bende kuru bklagillerden bir uzak duruyorum. Zaten yazında hiç sevmem
Ben normalde de sevmem aramıyorum hiç o yüzden.
Süt için yulaf yiyorum hurmayla beraber cidden faydasınu gördüm
Şimdi 4 tahıllısı çıkmış lifalifin onu da deniyorum bugün

Wc yikandi
Toz alindi
Mutfak dolabının yuzu silindi
Kizimla beraber duş aldik
Ve yemege basladim
Ee bu benim asla ama asla tek başıma yapamayacağım kadar çok iş demek ama

Ne zaman ki bana haber verip 3 saat uyuyacak, bende uykumu almış ve enerjik olacağım, ilk bir saatini keyif ve eğlence için harcayacağım anck o zaman o son 2 saatte yapabilirşm

Ben normalde de sevmem aramıyorum hiç o yüzden.
Süt için yulaf yiyorum hurmayla beraber cidden faydasınu gördüm
Şimdi 4 tahıllısı çıkmış lifalifin onu da deniyorum bugün
Bende lifalif ince öğütülmüş var yoğurtla onu yiyorum miss gibi süt oluyor. Bol meyve bol su şuan bu sıcakta en iyi beslenme alternatifi zaten. 17kg vermişim bybsayede

Bende lifalif ince öğütülmüş var yoğurtla onu yiyorum miss gibi süt oluyor. Bol meyve bol su şuan bu sıcakta en iyi beslenme alternatifi zaten. 17kg vermişim bybsayede
Bende hurmalı ve incirlisinden aldım. Öğlenleri içine biraz da yulaflı nesfit katıp yiyirum. 5 lt yakın şu iciyorumdur.500cc bardağın var günde 10 dan fazla dolduruyorum bardağı. Henüz 12 kg verdim durdu gibi burda 8 fazlam daha var.

Benim üç haftadan fazla durdu kilo vermem
Çok sinirim bozulmustu devam etmeyecek diye
Ki yediğim de yok yani
Neyseki yeniden başladım kilo vermeye
Son 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…