- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.961
Canım kuveze aldılar doğunca sebepsiz desem yeridir. Şekeri düşmüş diye aldılar aslında ama 3 gün tutmaları gereksizdi. Benim çok dikisim vardı. Dikişler anestezi olmadan yapıldı mahfoldum. Doğumdan sonra 3 saat kendime gelemedim. O arada hemşireler sağ olsun özene bezene aldığım Dr Brown biberonu valfini takmadan bebeye dayamislar. Sütüm 3 gün gelmedi. Bebe biberona alıştı. Eve geçtik bebek ne yaptıysam memeyei tutmadı. Hastanede de yanına gidip ara ara denedim ama yok bebe memeyi görünce kaskatı kesilip ağlıyordu. Evde çok çabaladım ama olmadı. O zamanlar ilk çocuk tabi önceden önlem almadık biberon vermeyin filan demedik bir plan yok. Çocuğun emmemesi gibi bir şeyden haberim yok ki hiç. Her bebek emiyor sanıyordum benoğlundan sonra gördüm ve duydum bu sorunları.
Valla uğraştım 6 anam ağladı.Takdir ettm 6 ay sağmışsın kimisi yapmaz :)
Benim ufaklık pek gazlı sıkıntılı ama bulgur hiç dokunmadı ya, üstelik çok da faydalıymış süt kalitesini arttırıyormuş.Ben yemek olayına takılmıyorum
Bence bizi ne bozuyorsa bebeği de bozar
Misal çok baharatlı yemekler
Mantıklı bozması
Ama şeftali neden gaz yapsın ya çok saçma
O yüzden ben baharattan ve sadece bulgur, nohut, kuru fasülyeden uzak duruyorum.
Öyle oluyor canım ne kadar bilsen de planlasan da hepsi buhar oluyor o an. Ama önemli olan sonunda iyi olmalarıBide o hastane durumlarının da salaklığı oluyo insanın üstünde dmi? Bizi yatıracakalrını eve gidip hazırlık yapmamı söylediklerinde idrak edememiştim ama ne zaman eşim o yoğun bakım kapısında bıraktı bizi o an dank etti.
Bildiklerim planladıklarım falan hep uçtu gitti
Ben normalde de sevmem aramıyorum hiç o yüzden.Benim ufaklık pek gazlı sıkıntılı ama bulgur hiç dokunmadı ya, üstelik çok da faydalıymış süt kalitesini arttırıyormuş.
Bende kuru bklagillerden bir uzak duruyorum. Zaten yazında hiç sevmem
Ee bu benim asla ama asla tek başıma yapamayacağım kadar çok iş demek amaWc yikandi
Toz alindi
Mutfak dolabının yuzu silindi
Kizimla beraber duş aldik
Ve yemege basladim
Senınkı de gereksız sekılde abartıBiberonla süt verirken soyunup veriyor benimkiten tene temas
Bende lifalif ince öğütülmüş var yoğurtla onu yiyorum miss gibi süt oluyor. Bol meyve bol su şuan bu sıcakta en iyi beslenme alternatifi zaten. 17kg vermişim bybsayedeBen normalde de sevmem aramıyorum hiç o yüzden.
Süt için yulaf yiyorum hurmayla beraber cidden faydasınu gördüm
Şimdi 4 tahıllısı çıkmış lifalifin onu da deniyorum bugün
Düzenli içmek gerekiyor dimi sabah öğle akşam.Canım galactago yu denedin mi bana çok faydası oldu
Bende hurmalı ve incirlisinden aldım. Öğlenleri içine biraz da yulaflı nesfit katıp yiyirum. 5 lt yakın şu iciyorumdur.500cc bardağın var günde 10 dan fazla dolduruyorum bardağı. Henüz 12 kg verdim durdu gibi burda 8 fazlam daha var.Bende lifalif ince öğütülmüş var yoğurtla onu yiyorum miss gibi süt oluyor. Bol meyve bol su şuan bu sıcakta en iyi beslenme alternatifi zaten. 17kg vermişim bybsayede
Canım aynı saatte değil ama günlük san gereken kadar almakta fayda var. Sabah akşam aynı saaate olmasa da mutlaka içiyorum.Düzenli içmek gerekiyor dimi sabah öğle akşam.
Ben de içiyorum da bı saatleri tutturamiyorum.
Bende mutlaka içiyorum. Sağmada fark olmadı şuan. 3 gün oldu bakalımCanım aynı saatte değil ama günlük san gereken kadar almakta fayda var. Sabah akşam aynı saaate olmasa da mutlaka içiyorum.
Benim üç haftadan fazla durdu kilo vermemBende hurmalı ve incirlisinden aldım. Öğlenleri içine biraz da yulaflı nesfit katıp yiyirum. 5 lt yakın şu iciyorumdur.500cc bardağın var günde 10 dan fazla dolduruyorum bardağı. Henüz 12 kg verdim durdu gibi burda 8 fazlam daha var.
İnsallah fark eder. Ben doğumdan önce başlamıştım içmeye hiç ara vermeden sadece günde 3 ten 2 ye düştüm. Başka da humana filan bir şey içmiyorum.Bende mutlaka içiyorum. Sağmada fark olmadı şuan. 3 gün oldu bakalım
Hadi inşallah umut var o zaman devam eder belki benim ki deBenim üç haftadan fazla durdu kilo vermem
Çok sinirim bozulmustu devam etmeyecek diye
Ki yediğim de yok yani
Neyseki yeniden başladım kilo vermeye
Son 9
Bende ek gıda diye sayfaları baya tabe aldım onlarada bakıyım ediyimyoncambenim insatgrsmds ekgidabebekleri ve pembefikir diye iki sayfa dikkatimi çekip takibe aldım. Henüz incelemedim ama burdan duyurayim bakan baksın
Amin. Sizin bebeğinize de mi ventrikülomegali teşhisi konuldu?Aşırı sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?