Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama sen cok şey istiyorsunnn

Fiyat soyledimi

Daha omce duymadim ismini ama spiralde pek guven.vermiyor nedense birde kaza kudret oldu diyelim bebek engelli olabilirmis spiralden dolayi
Yok sormadım. Bir düşüneyim dedim. Normal spiraller oynuyor da bu oynamıyormuş dikiş ile olduğu için. İnternette 1500-1600 TL yazıyordu. Bakır içerikli değişik bir spiral. Engelli olayını hiç duymadım ama 5 senedir hastalara bunu öneriyorum dedi.

Bende bu şekilde davranıyorum. Doktorum herşeyden azar azar yersen bebek ek gıdaya geçince herşeyin tadını almış olur dedi. Aşure nohut bulgur pilavı yoğurt ve dondurma en çok yediğim şeyler ve çok şükür bu zamana kadar ne gaz damlası kullandım ne de gaz sorunumuz oldu.

Gaz sorunu yasamadiysan ne mutlu sana biz yaşadık yalan yok ama kendim bir damla kullanıyorum 1 haftadır iyi geldi.kasmaya gerek yok gaz olacaksa her şekilde oluyor zaten.yediklerimizin etkisi çok fazla değil.

Hanımlar bebeği kaç aylıkken denize sokabiliyoruz yani kırkı çıkınca ayaklarını filan soksam sıkıntı olurmuki?
6 aydan önce onay vermiyor doktorlar, zaten 40 günlük çok minik deniz suyu ayaklarını üşütebilir bizim gibi değil vücut sıcaklıkları he üşümesin diye öğlen sıcağında sokmaya kalkarsanız bu seferde güneşten etkilenir yani risk almaya gerek yok bence

Ya kızlar bu baby turco nun doluluk çizgisi hemencik doluyor ve hep ön kısımda yani orta kısım bile boş ..
benim oğlan 2 işemeyle tak diye bez doluyor .
Prima ve denediğim bimin bezi böyle seğil , hazneyi olabildiğince hapsedip çubuk öyle renk değiştiriyor .
Satış tekniği midir nedir anlamadım gitti

Son düzenleme:
Yaaaa dolap uygulamasından kış için bebeğe mont baktım etiketli diyo , kadının sayfasına girdimm aynı markalı ürünü 4-5 kere satmış.
Şuan o markada o ürün yok mesela bu kadın nerden bulmuşda koymuş alsam mı bilemedim

Ya bizde de fışkırtarak başladı burnundan da çıkıyor,alerji olabilir diye 3 gündür diyet yapıyorum ama pek değişiklik yok gibi . Peki fışkırtarak kusunca ne oluyormuş dedi mi doktorunuz
Beyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyor
En rahat yüzüstü uyuyor hem gazı çıkıyor hem de kendini uyndırmıyor
Yüz ustu uyumayı nasıl alistirdin ? Bende çok istiyorum ama ağlıyor hemen
Ben ekolojik kullanıyorum yani resimdeki ürünü gerçekten çok güzel hemen bakıyorum canım eğer ki iyi fiyatsa stoğa devam edeyim teşekkürler

Baktım ama goremedım
Ben sleepy bio natural kullanıyorum. Ecology denedim alıp gayet güzel geldi . Hızlı yazarken yanlış ifade etmiştim , trendyoldaki yorumlarını okudum herkes memnun , Trendyol fiyatı 199 migrosta 99 a inmiş

Ya bizde de fışkırtarak başladı burnundan da çıkıyor,alerji olabilir diye 3 gündür diyet yapıyorum ama pek değişiklik yok gibi . Peki fışkırtarak kusunca ne oluyormuş dedi mi doktorunuz
Burnundan çıkması çok fazla içmesiyle alakalı.
Fışkırtma ise reflü belirtisiymiş En azından bizimki öyle dedi.
Bizde fışkırtma yok ama çok kusuk var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…