- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.981
Ben 32. Hafta da çıkmıştım canım doğuma kadar olan süreyi aldım şimdi doğumdan sonraki ücretli izin param yatcakCuma günü ücretsiz izin almaya gidiyorum ne çabuk geçti 2,5 ay yahu Bu arada ben hala hiç para almadım sizler aldınız mı
O zaman I bende aldım sonrasını toplu parayı almadım ücretsiz izin almaya başlayınca yatıyor herhaldeBen 32. Hafta da çıkmıştım canım doğuma kadar olan süreyi aldım şimdi doğumdan sonraki ücretli izin param yatcak
Eşimle evlendim evleneli yiyorum annemin evinde yemezdim .Eşim hatayliDikkat et gut olursunzengin hastalığı
Ama sen cok şey istiyorsunnnEe bu benim asla ama asla tek başıma yapamayacağım kadar çok iş demek ama
Ne zaman ki bana haber verip 3 saat uyuyacak, bende uykumu almış ve enerjik olacağım, ilk bir saatini keyif ve eğlence için harcayacağım anck o zaman o son 2 saatte yapabilirşm
Annen diyordur el kapisi işte sana boyle yedirir herşeyiEşimle evlendim evleneli yiyorum annemin evinde yemezdim .Eşim hataylionunla evlendim evleneli hep kan değerlerim b vitaminim güzel
Yok sormadım. Bir düşüneyim dedim. Normal spiraller oynuyor da bu oynamıyormuş dikiş ile olduğu için. İnternette 1500-1600 TL yazıyordu. Bakır içerikli değişik bir spiral. Engelli olayını hiç duymadım ama 5 senedir hastalara bunu öneriyorum dedi.Fiyat soyledimi
Daha omce duymadim ismini ama spiralde pek guven.vermiyor nedense birde kaza kudret oldu diyelim bebek engelli olabilirmis spiralden dolayi
Arkadaşım ikiz doğurdu spiralle maşallah bebekler sağlıklıFiyat soyledimi
Daha omce duymadim ismini ama spiralde pek guven.vermiyor nedense birde kaza kudret oldu diyelim bebek engelli olabilirmis spiralden dolayi
Bende hatayliyim kizz bol bol tepsi kebabı yeEşimle evlendim evleneli yiyorum annemin evinde yemezdim .Eşim hataylionunla evlendim evleneli hep kan değerlerim b vitaminim güzel
Kız bu ne enerji ben de işte bebeyi emzirdim çamaşır katlandım biberon yıkadımWc yikandi
Toz alindi
Mutfak dolabının yuzu silindi
Kizimla beraber duş aldik
Ve yemege basladim
Çantayı taşıyoruz bizde arabada slingle kucakta geziyor benimki de belim kopuyoBiz bebek arabasını minik hanımla beraber sürmek için almışızBugün dışarı çıkmaya cesaret ettik pusette durmadı kucakta beraber boş arabayı sürdük . Sanırım benim kız böyle mutlu
Bende bu şekilde davranıyorum. Doktorum herşeyden azar azar yersen bebek ek gıdaya geçince herşeyin tadını almış olur dedi. Aşure nohut bulgur pilavı yoğurt ve dondurma en çok yediğim şeyler ve çok şükür bu zamana kadar ne gaz damlası kullandım ne de gaz sorunumuz oldu.O gaz yapar bu gaz yapar diye kisamiyorum valla hiç, yoksa yanmışız bu yoğunlukta onunla mi ugrasacagim ne yapabilirsem yemek onu yiyorum.sutlu kahvede içtim asurede yedim bulgurdabirde annenin kullandığı bir gaz damlası var onu kullanıyorum 1 haftayı gecdi bize faydası oldu bayağı memnunum.
Gaz sorunu yasamadiysan ne mutlu sanaBende bu şekilde davranıyorum. Doktorum herşeyden azar azar yersen bebek ek gıdaya geçince herşeyin tadını almış olur dedi. Aşure nohut bulgur pilavı yoğurt ve dondurma en çok yediğim şeyler ve çok şükür bu zamana kadar ne gaz damlası kullandım ne de gaz sorunumuz oldu.
6 aydan önce onay vermiyor doktorlar, zaten 40 günlük çok minik deniz suyu ayaklarını üşütebilir bizim gibi değil vücut sıcaklıkları he üşümesin diye öğlen sıcağında sokmaya kalkarsanız bu seferde güneşten etkilenir yani risk almaya gerek yok benceHanımlar bebeği kaç aylıkken denize sokabiliyoruz yani kırkı çıkınca ayaklarını filan soksam sıkıntı olurmuki?
Benim bildiğim 6aylık aşısı olmadan sokmamız gerektiğiHanımlar bebeği kaç aylıkken denize sokabiliyoruz yani kırkı çıkınca ayaklarını filan soksam sıkıntı olurmuki?
Ya bizde de fışkırtarak başladıBiz hem anne sütünü hem hazır mamayı kusuyoruz
Doğduğu günden beri aynı.
Fışkırtarak kusmadığı sürece sorun değil dedi bizim doktorumuz.
Fazlasını çıkarıyormuş. Zaten bizimki o fazlayı çıkarmadan da uyumuyor.
Süt içme - gaz çıkartma - kusma - uyuma.
Gece gündüz farketmeksizin bu böyle
Kusan çocuk gürbüz olurmuş, göreceğiz bakalım
Yüz ustu uyumayı nasıl alistirdin ? Bende çok istiyorum ama ağlıyor hemenBeyaz gürültü sevmiyor benimki de kundak hiç yaptırmıyor
En rahat yüzüstü uyuyor hem gazı çıkıyor hem de kendini uyndırmıyor
Ben ekolojik kullanıyorum yani resimdeki ürünü gerçekten çok güzel hemen bakıyorum canım eğer ki iyi fiyatsa stoğa devam edeyim teşekkürler
Ben sleepy bio natural kullanıyorum. Ecology denedim alıp gayet güzel geldi . Hızlı yazarken yanlış ifade etmiştim , trendyoldaki yorumlarını okudum herkes memnun , Trendyol fiyatı 199 migrosta 99 a inmişBaktım ama goremedım
Burnundan çıkması çok fazla içmesiyle alakalı.Ya bizde de fışkırtarak başladıburnundan da çıkıyor,alerji olabilir diye 3 gündür diyet yapıyorum ama pek değişiklik yok gibi . Peki fışkırtarak kusunca ne oluyormuş dedi mi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?