- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.001
Evet migros da 99 TL tüm bedenleriYa bizde de fışkırtarak başladıburnundan da çıkıyor,alerji olabilir diye 3 gündür diyet yapıyorum ama pek değişiklik yok gibi . Peki fışkırtarak kusunca ne oluyormuş dedi mi doktorunuz
Yüz ustu uyumayı nasıl alistirdin ? Bende çok istiyorum ama ağlıyor hemen
Ben sleepy bio natural kullanıyorum. Ecology denedim alıp gayet güzel geldi . Hızlı yazarken yanlış ifade etmiştim , trendyoldaki yorumlarını okudum herkes memnun , Trendyol fiyatı 199 migrosta 99 a inmiş
Evet canım öyle oluyormuş 15 gün içinde yatıyormuşO zaman I bende aldım sonrasını toplu parayı almadım ücretsiz izin almaya başlayınca yatıyor herhalde
Seninki tam aşmışBiberonla süt verirken soyunup veriyor benimkiten tene temas
Hanımlar ;
Şu Verem Aşısını yaptırıp bebeğinde ateş veya farklılık oluşan var mı ?
15 gün sonrasına bize de yapılacak ve 3 gün banyo yapılmaması gerektiğini söyledi .
Ek olarak ateş olması durumunda yarım çay kalığı calpol verilebiliyor dedi ebe ..
Tecrübesi olan var mı ?
Yaaaa dolap uygulamasından kış için bebeğe mont baktım etiketli diyo , kadının sayfasına girdimm aynı markalı ürünü 4-5 kere satmış.
Şuan o markada o ürün yok mesela bu kadın nerden bulmuşda koymuş alsam mı bilemedim
Birde ikiz haArkadaşım ikiz doğurdu spiralle maşallah bebekler sağlıklı
Ben prima premium care dan sleep nstural ve baby turco ya geçtim. Baby turco emmediği icin sızdırıyor,sleepy naturaldan çok memnunum elimdeki baby turcolar bitince sleepy naturaldan devam edeceğim. 3 numara kullanıyoruz bu arada kızım 5.5 kilo civarıBugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibi
Yine kullan cam baby turco ama gündüzleri
Hep erteliyordum artik yapmam gerektiKız bu ne enerji ben de işte bebeyi emzirdim çamaşır katlandım biberon yıkadım
Bilmiyorum ki ..15 günden daha önce yapılması gerekmez mi sizin aşıların? 4 gün sonra 2 aylık olacak seninki. Burada yazanla doğum tarihi aynıysa eğer..
Calpol için ateşi beklemedim ben. Ağrısı olur rahat etsin diye verdim ilaç. Akşam ve sabah verdim şurup sadece..
Sleepy ile baby turconun boyutlari ayniHepsı burada dan baktım alıcam ama 3no kucuk mu gelır acabamınık ya sleepy genelde
Elınde 3 no sleepy ve 3 no baby turco olan varsa kıyas yapsın bana soylesın
Yiyorum hem kolay hem doyurucuBende hatayliyim kizz bol bol tepsi kebabı ye
Bizimki gazlı bir bebek olsa aman nasıl olsa gazi var bosver derim .olmadığından huzurumu bozmak istemiyorum. Surda 1 ayım kaldı. Her gün kendi daha kolay cikariiyor .Bu düzeni bozmak istemiyorumGaz sorunu yasamadiysan ne mutlu sanabiz yaşadık yalan yok ama kendim bir damla kullanıyorum 1 haftadır iyi geldi.kasmaya gerek yok gaz olacaksa her şekilde oluyor zaten.yediklerimizin etkisi çok fazla değil.
Üç Kızı vardı ikizlerde kızBirde ikiz ha
15 gün sonrasi çok geç bence.biz doktora haftasonunu bekleyelim dedik.olmaz bu aşılar 1 ayi geçmez dedi.biz bugün olduk biraz huzursuzlandi calpol verdim .Atesi çıkmadı ama ben verdim .güzel uyku yapiyorHanımlar ;
Şu Verem Aşısını yaptırıp bebeğinde ateş veya farklılık oluşan var mı ?
15 gün sonrasına bize de yapılacak ve 3 gün banyo yapılmaması gerektiğini söyledi .
Ek olarak ateş olması durumunda yarım çay kalığı calpol verilebiliyor dedi ebe ..
Tecrübesi olan var mı ?
En iyisi psikolog veya psikiyatriden yardım almak olacaktır bence tekrar gitmelisin. Ben de küçükken süpürge ve fön sesini çok severdim sabahları annem evi süpürürken uyanacağıma daha mışıl mışıl uyurdum annem bu gürültüde nasıl uyuyorsun derdi ... biraz daha büyüyünce öğrendim ki anne karnının sesi böyleymiş neden bilmiyorum o tarz uğultularda ben de uyumayı severim ama bu takıntı halinde değil kendimi hiçbir zaman alıştırmadım böyle bir şeye.. Instagram'da Barış muslu'yu takip edebilirsin anne karnına geri dönüp kendin bir çalışma yapabilirsin canım belki o şekilde temizleyebilirsin bu olayı biraz araştır istersen.Kızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.
Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım
Çok teşekkür ederim. Toplamda 16 seans gittim ama bir çözüm olmadı. Barış muslu’ya bakayım. Aslında tekrardan terapiye başlamam gerekiyor. Belki başka bir şekilde bir çözüm olur. En son 7 sene önce gitmiştim. Belki de bağımlılık tedavisi falan görmem gerekiyor.En iyisi psikolog veya psikiyatriden yardım almak olacaktır bence tekrar gitmelisin. Ben de küçükken süpürge ve fön sesini çok severdim sabahları annem evi süpürürken uyanacağıma daha mışıl mışıl uyurdum annem bu gürültüde nasıl uyuyorsun derdi ... biraz daha büyüyünce öğrendim ki anne karnının sesi böyleymiş neden bilmiyorum o tarz uğultularda ben de uyumayı severim ama bu takıntı halinde değil kendimi hiçbir zaman alıştırmadım böyle bir şeye.. Instagram'da Barış muslu'yu takip edebilirsin anne karnına geri dönüp kendin bir çalışma yapabilirsin canım belki o şekilde temizleyebilirsin bu olayı biraz araştır istersen.
Birbirimizden başka yardımcı olacak kimsemiz yok, mecburen her işe birlikte koşuyoruzSeninki tam aşmışanneliği elinden almasın sakın ... şaka bir yana da aman maşallah diyelim gerçekten bu çok önemli
Walla bilemedim ki .15 gün sonrasi çok geç bence.biz doktora haftasonunu bekleyelim dedik.olmaz bu aşılar 1 ayi geçmez dedi.biz bugün olduk biraz huzursuzlandi calpol verdim .Atesi çıkmadı ama ben verdim .güzel uyku yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?