Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet migros da 99 TL tüm bedenleri

15 günden daha önce yapılması gerekmez mi sizin aşıların? 4 gün sonra 2 aylık olacak seninki. Burada yazanla doğum tarihi aynıysa eğer..

Calpol için ateşi beklemedim ben. Ağrısı olur rahat etsin diye verdim ilaç. Akşam ve sabah verdim şurup sadece..

Belki magazadir ya da alsatcidir. Diğer ürünlerinde başka etiketli ürünler varsa magazadir. Çünkü magzalarda satış yapıyor orda.

Bugün numarayı büyüttüm bakalım ama bence çok kaka yapılınca oluyor sıvı kaka olduğu için anında emmiyor birazı taşıyor gibi
Yine kullan cam baby turco ama gündüzleri
Ben prima premium care dan sleep nstural ve baby turco ya geçtim. Baby turco emmediği icin sızdırıyor,sleepy naturaldan çok memnunum elimdeki baby turcolar bitince sleepy naturaldan devam edeceğim. 3 numara kullanıyoruz bu arada kızım 5.5 kilo civarı

Bilmiyorum ki ..
Sağlık Ocağında ki ebe 14 Eylül’e tarih verdi .
Demek ki bu aşı 2 aya yakın veya 2 aylık yapılıyor .
Ateşten de ziyade iltihaplı sivilce haline bile gelebiliyormuş sonrasın da

Kizlar iyi geceler biraz ayip olcak k.b oncelikle iliski sirasinda felaket sekilde bir kanamam oldu biranda heryer kan oldu resmen ama aci agri yok dikislerim acilmis olabilirmi 2 ay geçti oylr bir ihtimal varmi ve diksi acilsa kan dururmu bilgisi olan acil yardimci olabilirmi bebekle gece gece hastaneye de gidemedik

Gaz sorunu yasamadiysan ne mutlu sana biz yaşadık yalan yok ama kendim bir damla kullanıyorum 1 haftadır iyi geldi.kasmaya gerek yok gaz olacaksa her şekilde oluyor zaten.yediklerimizin etkisi çok fazla değil.
Bizimki gazlı bir bebek olsa aman nasıl olsa gazi var bosver derim .olmadığından huzurumu bozmak istemiyorum. Surda 1 ayım kaldı. Her gün kendi daha kolay cikariiyor .Bu düzeni bozmak istemiyorum

15 gün sonrasi çok geç bence.biz doktora haftasonunu bekleyelim dedik.olmaz bu aşılar 1 ayi geçmez dedi.biz bugün olduk biraz huzursuzlandi calpol verdim .Atesi çıkmadı ama ben verdim .güzel uyku yapiyor

Kızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.

Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım

En iyisi psikolog veya psikiyatriden yardım almak olacaktır bence tekrar gitmelisin. Ben de küçükken süpürge ve fön sesini çok severdim sabahları annem evi süpürürken uyanacağıma daha mışıl mışıl uyurdum annem bu gürültüde nasıl uyuyorsun derdi ... biraz daha büyüyünce öğrendim ki anne karnının sesi böyleymiş neden bilmiyorum o tarz uğultularda ben de uyumayı severim ama bu takıntı halinde değil kendimi hiçbir zaman alıştırmadım böyle bir şeye.. Instagram'da Barış muslu'yu takip edebilirsin anne karnına geri dönüp kendin bir çalışma yapabilirsin canım belki o şekilde temizleyebilirsin bu olayı biraz araştır istersen.

Çok teşekkür ederim. Toplamda 16 seans gittim ama bir çözüm olmadı. Barış muslu’ya bakayım. Aslında tekrardan terapiye başlamam gerekiyor. Belki başka bir şekilde bir çözüm olur. En son 7 sene önce gitmiştim. Belki de bağımlılık tedavisi falan görmem gerekiyor.

Ancak 2-3 gün uykusuz kalırsam fön sesi olmadan uyuyabiliyorum. Yoksa saatlerce uğraşsam da çoğu zaman uykuya dalamıyorum. Bebeğin yanında da fön makinesini çalıştırmak istemiyorum.

15 gün sonrasi çok geç bence.biz doktora haftasonunu bekleyelim dedik.olmaz bu aşılar 1 ayi geçmez dedi.biz bugün olduk biraz huzursuzlandi calpol verdim .Atesi çıkmadı ama ben verdim .güzel uyku yapiyor
Walla bilemedim ki .
Yarın ben bi doktorumuza yazayım görüşünü alayım .
2 ay 10 günlükken vurulunca etki olayı ne diye ..

Sadece hatırladığım şu var , Hepat. B 2. Dozu vurulduktan sonra bu tarihi verirken “aşılar şu zamanda geliyor ama garanti olsun 14 Eylül’de gel” dediğini hatırlıyorum ebemizin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…