Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Onu kullandım bizde pişik yapıyor gibi oldu bıraktım

Bence sürekli açmazsan bebekte alışkanlık olmaz ben çok zorlanorsam açıyorum diğer zamanlarda normal uyutuyorum

Bize de 2.aydan Bi 10 gün sonraya tarih verildi galiba sıkıntı olduğunu bilmiyordum

Ben kızımda kullandım ve problem yasamadım. Herkeste aynı olmuyor demek kı

Yardım ve onerinize ihtiyacım var kızlar. Bebeğim bugün normal ,07:30 da uyandı ve her zamanki günümüze başladık ama uykuda sıkıntı vardı . Tam uyutuyorum uyudu diyorum ,,15 dk uyumuş olup uyanıyor. Gündüz böyle geçti ( toplam 15+20+10 dk gözü kapalıydı) hadi gece rutini geldi uyur dedik . Banyosu yapıldı ama.yine uyumadı bir türlü dalamiyor sıçrıyor . En son gece 00:30 da slinge bağlayıp dışarı çıktım orda uyudu eve dönüp üstümden 3 saat çıkarmadım . Sonra acıkma saati geldi diye çıkardım emzirdim ama bir daha yine uyumuyor . 20 saat içinde toplam 3 buçuk saat uyumuş oldu . Doktora gitmeli miyiz çok endişelendim . Uyutmak için denemediğim bir şey kalmamıştır herhlade bu arada emdikten sonra hep kusuyor ama huzursuzluğu yok

Bizimki gazlı bir bebek olsa aman nasıl olsa gazi var bosver derim .olmadığından huzurumu bozmak istemiyorum. Surda 1 ayım kaldı. Her gün kendi daha kolay cikariiyor .Bu düzeni bozmak istemiyorum
Yani, sen şimdi baştan dikkat ederek başlamışsın dediğin gibi dikkat etmezsen artık var olan düzen bozulabilir risk yani.1 ay kalmış zaten idare edersin yapcak bişey yok.

4 5 gündür bizdede maalesef durum aynen böyle artık ağlama derecesine geldim neden uyumuyor bir problemmi var diye ve bende çok yoruluyorum böyle olunca şimdi de emdi karnı tok gazını aldım esniyor ama dalamıyor uyur gibi olup 5 dk sonra uyanıyor nolucak böyle

Bizimki de Gündüz neredeyse uyumuyor gibi bir şey: öğleden önce bir saatlik uykusu var (çoğu zmaan) , akşam yemeği ve acil işlerimi o sirada görüyorum. Sonrasi hep aynı... Kucağımda daliyor, bırakınca 5 dakikaya uyanıyor.
Daha düzenleri oturmadı. Yoksa bu kadar az uyku küçücük bebek için yeterli değil.
Ama işte kolum kopuyor, ev çok pis vs.
Dün gece onlar uyuyunca neredeyse evi süpürmeye girisecektim, neyse ki uykuya yenik düşüp yattım sonra.

Umarım en kısa surede duzelirler ,yorulmayi geçtim ama aklıma sürekli farklı farklı hastaliklar geliyor uyutmaya çalışırken . Dediğin gibi başka derdi olmadigini biliyorum, gazı yok emdi . Kendim soyundum Bebeği de soyup göğsüme koydum sakinleşsin diye ama yok yine kıpır kıpır sanki bir şeyden korkuyor gibi. Yarın papatya cayi alıp icecegim. Bide lavanta yağı alıp biraz onunla masaj yaparım rahatlasın diye

Günaydın. Burada sorun senin bunu bir kaçış olarak kullanmaya başlamış olman yıllar içinde. Çünkü seninde yazdığın gibi üzgünken ya da sıkıntılı durumda çok iyi geliyor. Muhtemelen sonraki zamanlarda devam ettirildi. Yani bebekken dinledin sonra 20 25 yıl dinlemeyip tekrar dinledin ve uyudun durumu değil. Aslında sorun beyaz gürültü tarzı bir sesi araç yapman ve bunun çocukluk döneminde çözülmemesi. Bebekte olması için sürekli maruz kalması büyüdükçe azaltılmamasi gerek. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama senin durumun biraz farklı. Mesleki olarak alanıma giriyor ondan böyle uzun uzun yazdim

Benim ilk oğlumda aşılar zamanında yapılamadı. Yurt dışı durumumuz oluyordu git gel denk gelmiyordu. Sorun etmedi doktor. Sadece devam asilarda arada en az 2 ay olsun demişti.

Reflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Bu durum sevmediği anlamına geliyormuş ve çoğu bebekte memnun değilmiş zaten .
Benimkini de koyuyorum , sanırsın kaydırakta kayıyor bi baktım geçen gün koltuğa inmiş ve gayet güzel uyuyor hiç ellemedim valla

Bize de 2.aydan Bi 10 gün sonraya tarih verildi galiba sıkıntı olduğunu bilmiyordum

Benim ilk oğlumda aşılar zamanında yapılamadı. Yurt dışı durumumuz oluyordu git gel denk gelmiyordu. Sorun etmedi doktor. Sadece devam asilarda arada en az 2 ay olsun demişti.

Ben sorun olduğunu düşünmüyorum , öyle olsa ebe de yanlış tarih verecek hali yoktur heralde
Sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun

Orda sahte urun çok oluyormuş dikkat etmek gerekiyor

Oda loş mu ? Gölgelerdrn korkuyor olabılır
Benımkı de bu yuzden cok zor uyudu .
Neysekı gölgeden korkugunu fark ettım

Yorumlarına bak. Geldıgındr acıp bakar olöazsa iade edersın
Sonucta ddn onaylamadan parayı alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…