- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.861
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.021
Onu kullandım bizde pişik yapıyor gibi oldu bıraktımBen prima premium care dan sleep nstural ve baby turco ya geçtim. Baby turco emmediği icin sızdırıyor,sleepy naturaldan çok memnunum elimdeki baby turcolar bitince sleepy naturaldan devam edeceğim. 3 numara kullanıyoruz bu arada kızım 5.5 kilo civarı
Aynen diğerleeide etiketli ürünler lcw hm hepsi varBelki magazadir ya da alsatcidir. Diğer ürünlerinde başka etiketli ürünler varsa magazadir. Çünkü magzalarda satış yapıyor orda.
Bence sürekli açmazsan bebekte alışkanlık olmaz ben çok zorlanorsam açıyorum diğer zamanlarda normal uyutuyorumKızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.
Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım
Bize de 2.aydan Bi 10 gün sonraya tarih verildi galiba sıkıntı olduğunu bilmiyordumWalla bilemedim ki .
Yarın ben bi doktorumuza yazayım görüşünü alayım .
2 ay 10 günlükken vurulunca etki olayı ne diye ..
Sadece hatırladığım şu var , Hepat. B 2. Dozu vurulduktan sonra bu tarihi verirken “aşılar şu zamanda geliyor ama garanti olsun 14 Eylül’de gel” dediğini hatırlıyorum ebemizin ..
Ben kızımda kullandım ve problem yasamadım. Herkeste aynı olmuyor demek kıÇok teşekkür ederim. Toplamda 16 seans gittim ama bir çözüm olmadı. Barış muslu’ya bakayım. Aslında tekrardan terapiye başlamam gerekiyor. Belki başka bir şekilde bir çözüm olur. En son 7 sene önce gitmiştim. Belki de bağımlılık tedavisi falan görmem gerekiyor.
Ancak 2-3 gün uykusuz kalırsam fön sesi olmadan uyuyabiliyorum. Yoksa saatlerce uğraşsam da çoğu zaman uykuya dalamıyorum. Bebeğin yanında da fön makinesini çalıştırmak istemiyorum.
Yani, sen şimdi baştan dikkat ederek başlamışsın dediğin gibi dikkat etmezsen artık var olan düzen bozulabilir risk yani.1 ay kalmış zaten idare edersin yapcak bişey yok.Bizimki gazlı bir bebek olsa aman nasıl olsa gazi var bosver derim .olmadığından huzurumu bozmak istemiyorum. Surda 1 ayım kaldı. Her gün kendi daha kolay cikariiyor .Bu düzeni bozmak istemiyorum
4 5 gündür bizdede maalesef durum aynen böyle artık ağlama derecesine geldim neden uyumuyor bir problemmi var diye ve bende çok yoruluyorum böyle olunca şimdi de emdi karnı tok gazını aldım esniyor ama dalamıyor uyur gibi olup 5 dk sonra uyanıyor nolucak böyleYardım ve onerinize ihtiyacım var kızlar. Bebeğim bugün normal ,07:30 da uyandı ve her zamanki günümüze başladık ama uykuda sıkıntı vardı . Tam uyutuyorum uyudu diyorum ,,15 dk uyumuş olup uyanıyor. Gündüz böyle geçti ( toplam 15+20+10 dk gözü kapalıydı) hadi gece rutini geldi uyur dedik . Banyosu yapıldı ama.yine uyumadı bir türlü dalamiyor sıçrıyor . En son gece 00:30 da slinge bağlayıp dışarı çıktım orda uyudu eve dönüp üstümden 3 saat çıkarmadım . Sonra acıkma saati geldi diye çıkardım emzirdim ama bir daha yine uyumuyor . 20 saat içinde toplam 3 buçuk saat uyumuş oldu . Doktora gitmeli miyiz çok endişelendim . Uyutmak için denemediğim bir şey kalmamıştır herhladebu arada emdikten sonra hep kusuyor ama huzursuzluğu yok
Umarım en kısa surede duzelirler ,yorulmayi geçtim ama aklıma sürekli farklı farklı hastaliklar geliyor uyutmaya çalışırken . Dediğin gibi başka derdi olmadigini biliyorum, gazı yok emdi . Kendim soyundum Bebeği de soyup göğsüme koydum sakinleşsin diye ama yok yine kıpır kıpır sanki bir şeyden korkuyor gibi. Yarın papatya cayi alıp icecegim. Bide lavanta yağı alıp biraz onunla masaj yaparım rahatlasın diye4 5 gündür bizdede maalesef durum aynen böyle artık ağlama derecesine geldim neden uyumuyor bir problemmi var diye ve bende çok yoruluyorum böyle olunca şimdi de emdi karnı tok gazını aldım esniyor ama dalamıyor uyur gibi olup 5 dk sonra uyanıyor nolucak böyle
Günaydın. Burada sorun senin bunu bir kaçış olarak kullanmaya başlamış olman yıllar içinde. Çünkü seninde yazdığın gibi üzgünken ya da sıkıntılı durumda çok iyi geliyor. Muhtemelen sonraki zamanlarda devam ettirildi. Yani bebekken dinledin sonra 20 25 yıl dinlemeyip tekrar dinledin ve uyudun durumu değil. Aslında sorun beyaz gürültü tarzı bir sesi araç yapman ve bunun çocukluk döneminde çözülmemesi. Bebekte olması için sürekli maruz kalması büyüdükçe azaltılmamasi gerek. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama senin durumun biraz farklı. Mesleki olarak alanıma giriyor ondan böyle uzun uzun yazdimKızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.
Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım
Benim ilk oğlumda aşılar zamanında yapılamadı. Yurt dışı durumumuz oluyordu git gel denk gelmiyordu. Sorun etmedi doktor. Sadece devam asilarda arada en az 2 ay olsun demişti.Walla bilemedim ki .
Yarın ben bi doktorumuza yazayım görüşünü alayım .
2 ay 10 günlükken vurulunca etki olayı ne diye ..
Sadece hatırladığım şu var , Hepat. B 2. Dozu vurulduktan sonra bu tarihi verirken “aşılar şu zamanda geliyor ama garanti olsun 14 Eylül’de gel” dediğini hatırlıyorum ebemizin ..
Bu durum sevmediği anlamına geliyormuş ve çoğu bebekte memnun değilmiş zaten .Reflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Kaymaz mıReflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Bize de 2.aydan Bi 10 gün sonraya tarih verildi galiba sıkıntı olduğunu bilmiyordum
Benim ilk oğlumda aşılar zamanında yapılamadı. Yurt dışı durumumuz oluyordu git gel denk gelmiyordu. Sorun etmedi doktor. Sadece devam asilarda arada en az 2 ay olsun demişti.
Bizimki hem reflu yatagi hem babynest gibi .hem sığmıyor hem de kayıyorReflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Orda sahte urun çok oluyormuş dikkat etmek gerekiyorYaaaa dolap uygulamasından kış için bebeğe mont baktım etiketli diyo , kadının sayfasına girdimm aynı markalı ürünü 4-5 kere satmış.
Şuan o markada o ürün yok mesela bu kadın nerden bulmuşda koymuş alsam mı bilemedim
Oda loş mu ? Gölgelerdrn korkuyor olabılırUmarım en kısa surede duzelirler ,yorulmayi geçtim ama aklıma sürekli farklı farklı hastaliklar geliyor uyutmaya çalışırken . Dediğin gibi başka derdi olmadigini biliyorum, gazı yok emdi . Kendim soyundum Bebeği de soyup göğsüme koydum sakinleşsin diye ama yok yine kıpır kıpır sanki bir şeyden korkuyor gibi. Yarın papatya cayi alıp icecegim. Bide lavanta yağı alıp biraz onunla masaj yaparım rahatlasın diye
Yorumlarına bak. Geldıgındr acıp bakar olöazsa iade edersınYaaaa dolap uygulamasından kış için bebeğe mont baktım etiketli diyo , kadının sayfasına girdimm aynı markalı ürünü 4-5 kere satmış.
Şuan o markada o ürün yok mesela bu kadın nerden bulmuşda koymuş alsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?