- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.041
Canım stresle başa çıkma mekanizman olmuş bu senin ve farkındasın bunun zaten. Tabiki altta yatan sebebini bulmadan bunu çözemezsin. Nasıl bir terapi aldın bilmiyorum ama bilişsel terapi bence daha faydalı olur bu durumdaKızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.
Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım
Benimkide öyle canım illa kucağımda uyumak istiyor. Ben bi tane örtüsünü vücuduma sardım iyice kokum sinsin diye onu çarşaf gibi altına seriyorum sanki biraz daha iyi uyumaya başladı ve odanın tamamen karanlık olmasına dikkat ediyorumYardım ve onerinize ihtiyacım var kızlar. Bebeğim bugün normal ,07:30 da uyandı ve her zamanki günümüze başladık ama uykuda sıkıntı vardı . Tam uyutuyorum uyudu diyorum ,,15 dk uyumuş olup uyanıyor. Gündüz böyle geçti ( toplam 15+20+10 dk gözü kapalıydı) hadi gece rutini geldi uyur dedik . Banyosu yapıldı ama.yine uyumadı bir türlü dalamiyor sıçrıyor . En son gece 00:30 da slinge bağlayıp dışarı çıktım orda uyudu eve dönüp üstümden 3 saat çıkarmadım . Sonra acıkma saati geldi diye çıkardım emzirdim ama bir daha yine uyumuyor . 20 saat içinde toplam 3 buçuk saat uyumuş oldu . Doktora gitmeli miyiz çok endişelendim . Uyutmak için denemediğim bir şey kalmamıştır herhladebu arada emdikten sonra hep kusuyor ama huzursuzluğu yok
Oyuzden bi tereddütte kaldımOrda sahte urun çok oluyormuş dikkat etmek gerekiyor
Aynen tamamdırYorumlarına bak. Geldıgındr acıp bakar olöazsa iade edersın
Sonucta ddn onaylamadan parayı alamıyor
Bizde boyle bıdı hıc olmadı canım.Baby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Bizdede aynı durum bide reflü içinde kayboluyodu şimdi aynı boydaReflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Alerjik derken , ne alerjisi olabilir kiBizde boyle bıdı hıc olmadı canım.
Senın bebiş alerjık olmasın?
Kan olmadığına emınım demıssın yaAlerjik derken , ne alerjisi olabilir kiama kan gibi durmuyor sanki idrar bekledigi icin olmus sanki
İçini yırt bi bak bakalım , ilk kez görüyorum böyle ..Baby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Bezle ilgili olsa gündüz de bu şekilde olması gerekir diye düşünüyorum. Ama şu da olabilir. Gündüz bez sık degisiyor. Gece o kadar sık değişmediği için bekleyen çiş o rengi alabilir. Kristalize olma durumu var mı? Bebek kaç saatte besleniyorBaby turco bez kullananlar ;
Ama normalde gun boyu işiyor ya dolu dolu onlarda kan yok ondan oyle dedim sadece gece isedigi bekleyen çişi bu renk off kafam karisti iyice doktorada attim donecekmi bakalimKan olmadığına emınım demıssın ya
Ben kana benzettım. Yani baska ne olabılır kı ? Bez böyle bişi yapar mı yanı ?ben hıc gormedım
Alerjıde bu sekılde oluyor çünkü
Takıp et bakalım
Evet doktor dönsün bakalım ne dıyecekAma normalde gun boyu işiyor ya dolu dolu onlarda kan yok ondan oyle dedim sadece gece isedigi bekleyen çişi bu renk off kafam karisti iyice doktorada attim donecekmi bakalim
Evet bende oyle düşündüm gun boyu işedihinde boyle biseyle karsilasmiyorum sık degisiyorum ,gecede emzirip yatiryorum 3 saatte bir ve bezi boş diye degismiyorum işemiyor gece fazlaBezle ilgili olsa gündüz de bu şekilde olması gerekir diye düşünüyorum. Ama şu da olabilir. Gündüz bez sık degisiyor. Gece o kadar sık değişmediği için bekleyen çiş o rengi alabilir. Kristalize olma durumu var mı? Bebek kaç saatte besleniyor
Bi forumda doktor boyle yorumlamis , oglum bu ara pek emmiyor gecede 7 dk emiyor en fazlaEvet doktor dönsün bakalım ne dıyecek
Evet susuzluktan da olabılırmıs hatırladım şimdi . Ya alerji ya susuzluk.Bi forumda doktor boyle yorumlamis , oglum bu ara pek emmiyor gecede 7 dk emiyor en fazlasu 1 kere veriyorum , her emzirmeden sonra vericem artik bakalim kaybolcakmi
Benınkı şimdi geldıKızlar bu galactogo damlayı aldım nasıl kullanıcam 15 damla nasıl oluyor hangi ölçekle bilemedim üzerinde yazılar var damlalılığın ne kadar çekince 15 damla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?