Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım stresle başa çıkma mekanizman olmuş bu senin ve farkındasın bunun zaten. Tabiki altta yatan sebebini bulmadan bunu çözemezsin. Nasıl bir terapi aldın bilmiyorum ama bilişsel terapi bence daha faydalı olur bu durumda

Benimkide öyle canım illa kucağımda uyumak istiyor. Ben bi tane örtüsünü vücuduma sardım iyice kokum sinsin diye onu çarşaf gibi altına seriyorum sanki biraz daha iyi uyumaya başladı ve odanın tamamen karanlık olmasına dikkat ediyorum

Evet kızlar, aksam olunca gölge sorunumuz var. Gozu hep duvarlarda altını degıstırırken duvara yansıyan ve dogal olarak hareket eddn golgemddn asırı korktu .

Algıları acayıp acık
Bu ıyı mı kötü mü bılemıyorum. Sürekli kıyafwtlerıme bakıyor
Yerlerı, tavanları, duvarlara bakıyor özellıkle aksamları .

Gece uyandı bıraz huzursuz oldu loştu oda
Korıdorun ısıgını actım

İlk cocuk karanlıkta uyuyordu valla .
Gölge mölge hıc anlamıyordu bıle
Bu karanlıga hıc gelemıyor

Annem de dıyor kı o bebek daha aksamları yıkama , bezinı akşamları dısarı koyma

Baby turco bez kullananlar ;

Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadar görüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba

Eklentiler

• 20220901_091835.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 73
Bizde boyle bıdı hıc olmadı canım.
Senın bebiş alerjık olmasın?

İçini yırt bi bak bakalım , ilk kez görüyorum böyle ..
Bende baby turco kullanıyorum ama bimin bezi bundan iyi ona karar verdim .

Bezle ilgili olsa gündüz de bu şekilde olması gerekir diye düşünüyorum. Ama şu da olabilir. Gündüz bez sık degisiyor. Gece o kadar sık değişmediği için bekleyen çiş o rengi alabilir. Kristalize olma durumu var mı? Bebek kaç saatte besleniyor

Ama normalde gun boyu işiyor ya dolu dolu onlarda kan yok ondan oyle dedim sadece gece isedigi bekleyen çişi bu renk off kafam karisti iyice doktorada attim donecekmi bakalim

Evet bende oyle düşündüm gun boyu işedihinde boyle biseyle karsilasmiyorum sık degisiyorum ,gecede emzirip yatiryorum 3 saatte bir ve bezi boş diye degismiyorum işemiyor gece fazla mesela gece 1 de baglamistim altinu 8 de uyandim baktim 1 kere işemiş oda bu renk olmus

Evet doktor dönsün bakalım ne dıyecek
Bi forumda doktor boyle yorumlamis , oglum bu ara pek emmiyor gecede 7 dk emiyor en fazla su 1 kere veriyorum , her emzirmeden sonra vericem artik bakalim kaybolcakmi

Eklentiler

• 20220901_095313.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bu galactogo damlayı aldım nasıl kullanıcam 15 damla nasıl oluyor hangi ölçekle bilemedim üzerinde yazılar var damlalılığın ne kadar çekince 15 damla oluyor

Kızlar aşıların yapılma zaman ile ilgili muhabbet dönmüş bence günlere çok takılmayın.
Bunu söylememin sebebi de şu ; bulunduğum ülkede aşılar 2. ayda başlıyor. Daha hiç aşı yaptırmadık yani.
Doktorlar en iyisini bilir

Kızlar bu galactogo damlayı aldım nasıl kullanıcam 15 damla nasıl oluyor hangi ölçekle bilemedim üzerinde yazılar var damlalılığın ne kadar çekince 15 damla oluyor
Benınkı şimdi geldı
Suya 15 damla sıktım. Astrıt oyle yazmıstı sankı.

Kullanıcı adını yanlıs yazmıs olabılırım
Astrıt ve oburiks aklıma gelıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…