Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benınkı şimdi geldı
Suya 15 damla sıktım. Astrıt oyle yazmıstı sankı.

Kullanıcı adını yanlıs yazmıs olabılırım
Astrıt ve oburiks aklıma gelıyor hep
Pıt pıt tek damla ay ben bolbol dökmüşüm bugün başka içmiyiyeyim bari 100 ml aldım ben 150 ye sen kaça aldın canım

Sleepyde benzer görüntüyü yaşadık doktorumuz anne sütünün yeterli olmadığını mama takviyesi yapmamızı söylemişti ama bizimki daha turuncu bişiydi

Dün kv deydik,, bebiş gazını çıkardı, kokulu çıkartıyo genelde eşim hep kaka yaptı sanıyor.
Kv dedi gazı kokuyosa üşütmüşsündür dedi bebeği doğru değil dimi bu aklıma takıldı olabilirmi acaba

Evet benim annemde öyle söylüyor .
Sanırsın benim oğlanda kuru fasülye yemiş gibi kokulu oluyor , hem kakası hem gazı ..
Üşüttüğünü düşünmüyorum
Gerçi arada öksürük ve hapşırması var

Canım bu kadar kendine yüklenme bence. Sen alıştın diye o da alışacak diye bir kaide yok. Benim oğlum da ninni çalmadan uyumazdi. Bu sene başında yavaş yavaş biraktirdik. Biraz geç kaldık bıraktırmak ta ama olsun. Benim kardeşim liseye gidene kadar ninni dinledi ama kendisi bıraktı. Annem bana da radyo acarmis ama ben seste asla uyuyamam. Yani herkeste olabiliyor bu tarz şeyler. Şimdi fon açınca rahatliyorsa aç bence kendini zorlama. Ben şimdilik açıyorum rahatlasin diye ama biraz büyüsün bırakır ninniye geçerim belki.

Canım valla anlattıginin aynısını 2 gün önce biz de yaşadık. Eşim bebeğin kendini hızlı şarj edip kalktığını söylüyor. Neyse ki bir gün sürdü.

Erkekler fazla sıcağı sevmez derken bide benim bebiş çok terliyo üstünü ıslatıyo terlerken bende oyuzden hep kısa tulumlar giydiriyorum ayağında çorabı var ama hep ne biliyimmm beni arada bırakıyolar böyle sonra vicdan yapıyom acaba çocuğu üşüttüm mü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…