- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.061
Pıt pıt tek damla ay ben bolbol dökmüşüm bugün başka içmiyiyeyim bari 100 ml aldım ben 150 ye sen kaça aldın canımBenınkı şimdi geldı
Suya 15 damla sıktım. Astrıt oyle yazmıstı sankı.
Kullanıcı adını yanlıs yazmıs olabılırım
Astrıt ve oburiksaklıma gelıyor hep
65 ya da 70 e aldım benPıt pıt tek damla ay ben bolbol dökmüşüm bugün başka içmiyiyeyim bari 100 ml aldım ben 150 ye sen kaça aldın canım
Eczaneden aldım ben 50 ml ilk olmasın trendyolda baya uygundu65 ya da 70 e aldım ben
Sen nıye o kadar pahalıya aldın
Sleepyde benzer görüntüyü yaşadık doktorumuz anne sütünün yeterli olmadığını mama takviyesi yapmamızı söylemişti ama bizimki daha turuncu bişiydiBaby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
100 ml canım.Eczaneden aldım ben 50 ml ilk olmasın trendyolda baya uygundu
Kristallesmis sanirim canim aratsiridgim kadari ileİçini yırt bi bak bakalım , ilk kez görüyorum böyle ..
Bende baby turco kullanıyorum ama bimin bezi bundan iyi ona karar verdim .
Çok iyiymiş trendyoldan mı hangi satıcı sahtesi de çok oluyormuş güvenliyse bende aynı yerden alayım100 ml canım.
Şimdi 2 tanedaha alıyorum . 67 ₺
Kesin eczacı demiştirÇok iyiymiş trendyoldan mı hangi satıcı sahtesi de çok oluyormuş güvenliyse bende aynı yerden alayım
Ben 9glumu 2 aylıkken sokmuştum. Kısmetse kızı da bu hafta sokmayı planlıyorumHanımlar bebeği kaç aylıkken denize sokabiliyoruz yani kırkı çıkınca ayaklarını filan soksam sıkıntı olurmuki?
Evet benim annemde öyle söylüyor .Dün kv deydik,, bebiş gazını çıkardı, kokulu çıkartıyo genelde eşim hep kaka yaptı sanıyor.
Kv dedi gazı kokuyosa üşütmüşsündür dedi bebeğidoğru değil dimi bu aklıma takıldı olabilirmi acaba
FarmareyonÇok iyiymiş trendyoldan mı hangi satıcı sahtesi de çok oluyormuş güvenliyse bende aynı yerden alayım
Evet tabikiKesin eczacı demiştir
Sahtesı cok oluyor dıye
Canım bu kadar kendine yüklenme bence. Sen alıştın diye o da alışacak diye bir kaide yok. Benim oğlum da ninni çalmadan uyumazdi. Bu sene başında yavaş yavaş biraktirdik. Biraz geç kaldık bıraktırmak ta ama olsun. Benim kardeşim liseye gidene kadar ninni dinlediKızlar ben şu beyaz gürültü olayında çok kararsızım. Daha önce yazmıştım. Belki hatırlarsınız. Ben fön makinesini açmadan uyuyamıyorum. Yıllardır bu böyle. En azından bir 5 dk açmam gerekiyor. Çok mutsuz olduğumda, yorgun olduğumda aşırı iyi geliyor. Benim için bir sığınak gibi. Bir de dar yer. Yatak ile duvar arasına ne zaman kendimi kötü hissetsem girerim ve bir saat sonra mis gibi çıkarım. Benim için sorun değil bu iki takıntı. Ama eşim sorun ediyor. Başka yerde uyuyamıyorum. Ya da bu takıntılarımı bilip rahatsız olmayanların evlerinde uyuyabiliyor. Daha önce psikoloğa da psikiyatriste de gittim. Anne karnındaki döneme takılı kalmışsın tarzında bir şey söylediler. Annem ben bebekken fön makinesi ile uyutuyormuş beni. Bu da bu takıntıyı tetiklemiş.
Şimdi asıl mesele şu ki bebeğime bu fön makinesi sesi (beyaz gürültü) dinletirsen ya da kundaklarsam benim gibi olacak diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim. Bazen çok huzursuz oluyor. Ben kendim uyumak için de bu sesi açamıyorum korkumdan. Kendimi çok kötü hissediyorum. Uyuyamıyorum. Bana bir çözüm önerisinde bulunacak kimse yok mu? Çaresiz kaldım
Bence outlet dan filan alıp stok yapmış olabilirAynen diğerleeide etiketli ürünler lcw hm hepsi var
Canım valla anlattıginin aynısını 2 gün önce biz de yaşadık. Eşim bebeğin kendini hızlı şarj edip kalktığını söylüyor.Yardım ve onerinize ihtiyacım var kızlar. Bebeğim bugün normal ,07:30 da uyandı ve her zamanki günümüze başladık ama uykuda sıkıntı vardı . Tam uyutuyorum uyudu diyorum ,,15 dk uyumuş olup uyanıyor. Gündüz böyle geçti ( toplam 15+20+10 dk gözü kapalıydı) hadi gece rutini geldi uyur dedik . Banyosu yapıldı ama.yine uyumadı bir türlü dalamiyor sıçrıyor . En son gece 00:30 da slinge bağlayıp dışarı çıktım orda uyudu eve dönüp üstümden 3 saat çıkarmadım . Sonra acıkma saati geldi diye çıkardım emzirdim ama bir daha yine uyumuyor . 20 saat içinde toplam 3 buçuk saat uyumuş oldu . Doktora gitmeli miyiz çok endişelendim . Uyutmak için denemediğim bir şey kalmamıştır herhladebu arada emdikten sonra hep kusuyor ama huzursuzluğu yok
Erkekler fazla sıcağı sevmez derken bide benim bebiş çok terliyo üstünü ıslatıyo terlerken bende oyuzden hep kısa tulumlar giydiriyorum ayağında çorabı var ama hep ne biliyimmm beni arada bırakıyolar böyle sonra vicdan yapıyom acaba çocuğu üşüttüm mü diyeEvet benim annemde öyle söylüyor .
Sanırsın benim oğlanda kuru fasülye yemiş gibi kokulu oluyor , hem kakası hem gazı ..
Üşüttüğünü düşünmüyorum
Gerçi arada öksürük ve hapşırması var
Aynı monttan 3-4 tane satmış. Alanlaea sormak lazım aslındaa da bu dolap uygulamasında özel msj yok sanırımBence outlet dan filan alıp stok yapmış olabilir
Benim kız 2 gündür tiny love da durup oynuyor ağlamıyor. Oyuncaklara bakıyor. Kaymadan aklıma geldi en dibine kadar kayıyor orda.Bizimki hem reflu yatagi hem babynest gibi .hem sığmıyor hem de kayıyor
Yok ama o kişinin adını etiketleyerek onun sayfasında sorabilirsin belkiAynı monttan 3-4 tane satmış. Alanlaea sormak lazım aslındaa da bu dolap uygulamasında özel msj yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?