- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.081
1ml çekiyorum ben canım cubugunda ml işareti varKızlar bu galactogo damlayı aldım nasıl kullanıcam 15 damla nasıl oluyor hangi ölçekle bilemedim üzerinde yazılar var damlalılığın ne kadar çekince 15 damla oluyor
Ben de 76 ya mi ne ebebekten alıyorum.Pıt pıt tek damla ay ben bolbol dökmüşüm bugün başka içmiyiyeyim bari 100 ml aldım ben 150 ye sen kaça aldın canım
Gunluk nasıl kullanıyorsun mesela ?1ml çekiyorum ben canım cubugunda ml işareti var
Ben de 76 ya mi ne ebebekten alıyorumPıt pıt tek damla ay ben bolbol dökmüşüm bugün başka içmiyiyeyim bari 100 ml aldım ben 150 ye sen kaça aldın canım
Sabah 1 bardak suya 1 ml akşam bir bardak suya 1ml önceden oglende alıyordum ama 2ye düşürdüm.Gunluk nasıl kullanıyorsun mesela ?
Benim kızın gazı da kokuyor. Koku arkada kaka varsa olur benim bildigim. Yani kaka var içerde gaz onun kokusunu çıkarıyor. Valla benim kız çorap giymiyor. Gece üstünü de orturmuyor. Açık yatıyor.Erkekler fazla sıcağı sevmez derken bide benim bebiş çok terliyo üstünü ıslatıyo terlerken bende oyuzden hep kısa tulumlar giydiriyorum ayağında çorabı var ama hep ne biliyimmm beni arada bırakıyolar böyle sonra vicdan yapıyom acaba çocuğu üşüttüm mü diye
Bak şimdi aklıma geldi yorumlara baksana satıcının sattığı üründen yorumlar oluyor.Aynı monttan 3-4 tane satmış. Alanlaea sormak lazım aslındaa da bu dolap uygulamasında özel msj yok sanırım
Merve bu normal değil. Alerjik belirti aslında.Baby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Ben soktum denize geçen haftaBen 9glumu 2 aylıkken sokmuştum. Kısmetse kızı da bu hafta sokmayı planlıyorum
Ben de bu hafta sonu götürecektim denize doktor kız bebekte idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali fazla olur deyip korkuttuBen 9glumu 2 aylıkken sokmuştum. Kısmetse kızı da bu hafta sokmayı planlıyorum
Bi deniyimYok ama o kişinin adını etiketleyerek onun sayfasında sorabilirsin belki
Yurtdısı urunu mu acaba ? İhraçAynı monttan 3-4 tane satmış. Alanlaea sormak lazım aslındaa da bu dolap uygulamasında özel msj yok sanırım
Baktım canım bilerek aldım beklemek istemedim 165 ti hatta 150 alıcam dedi kendisi hep ordan alırım herşeyi evime yakın ama artık işe yararsa bende amy aldığı yerden söylerimBen de 76 ya mi ne ebebekten alıyorum
Olaya nasıl teknolojik yaklaşmışCanım valla anlattıginin aynısını 2 gün önce biz de yaşadık. Eşim bebeğin kendini hızlı şarj edip kalktığını söylüyor.Neyse ki bir gün sürdü.
Bende örtmüyorum ama kundak yapıyorum o örmüş kadar oluyo sanırımBenim kızın gazı da kokuyor. Koku arkada kaka varsa olur benim bildigim. Yani kaka var içerde gaz onun kokusunu çıkarıyor. Valla benim kız çorap giymiyor. Gece üstünü de orturmuyor. Açık yatıyor.
Olabilir çünkü 250 tane satış yapmış, dolap uygulamasında güvenilir satıcı ünvanını almış. Herhalde öyle alıp satıyoYurtdısı urunu mu acaba ? İhraç
Ama güvenemıyorsan sen de e bebekten 80 e alabılirsinEvet tabiki
Benımkı de hergün kaka yapmaz. 2 günde bi yaparBende örtmüyorum ama kundak yapıyorum o örmüş kadar oluyo sanırımGenelde 2 günde bi kaka yapıyo hergün yapmıyo Sanırım üşüttüğü için olmaz yaa bencede
Çorabı çıkarttığımda zaten direk ayakları soğuk oluyoooBenımkı de hergün kaka yapmaz. 2 günde bi yapar
Ve corapsız bırakmaz kesınlıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?