- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.101
Benim kız günde 4-5 yapıyor hem de sulu o zaman benimkini gören aile büyükleri kesin usutmus der.Bende örtmüyorum ama kundak yapıyorum o örmüş kadar oluyo sanırımGenelde 2 günde bi kaka yapıyo hergün yapmıyo Sanırım üşüttüğü için olmaz yaa bencede
Eğer derlerse söyle merak ederimBenim kız günde 4-5 yapıyor hem de sulu o zaman benimkini gören aile büyükleri kesin usutmus der.Bu hafta bende gidicem kv ve annemlere bakalım neler olacak
Kişi rahat geçiririzBen soktum denize geçen hafta
Hayır denizden nasıl olacakmış o havuzda belki amaBen de bu hafta sonu götürecektim denize doktor kız bebekte idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali fazla olur deyip korkuttu
Valla alıcam küçük gelir fln diye bazen korkuyorumBence olur diye düşünüyorum. Daha büyük iyi olmuyor tulumlu montlarda. Zaten 1kis kullanılır.
Az besleniyor olabilir. Aklıma bu geldi. Ama önemli bir şey olduğunu düşünmüyorumEvet bende oyle düşündüm gun boyu işedihinde boyle biseyle karsilasmiyorum sık degisiyorum ,gecede emzirip yatiryorum 3 saatte bir ve bezi boş diye degismiyorum işemiyor gece fazlamesela gece 1 de baglamistim altinu 8 de uyandim baktim 1 kere işemiş oda bu renk olmus
Dün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falanErkekler fazla sıcağı sevmez derken bide benim bebiş çok terliyo üstünü ıslatıyo terlerken bende oyuzden hep kısa tulumlar giydiriyorum ayağında çorabı var ama hep ne biliyimmm beni arada bırakıyolar böyle sonra vicdan yapıyom acaba çocuğu üşüttüm mü diye
YaaaaaaBence kucuk gelebılır
Bez ne alaka kız? benim annem de akşam yıkama diyo ama üşütür diye öğlen sıcağında yıka diyoEvet kızlar, aksam olunca gölge sorunumuz var. Gozu hep duvarlardaaltını degıstırırken duvara yansıyan ve dogal olarak hareket eddn golgemddn asırı korktu .
Algıları acayıp acık
Bu ıyı mı kötü mü bılemıyorum. Sürekli kıyafwtlerıme bakıyor
Yerlerı, tavanları, duvarlara bakıyor özellıkle aksamları .
Gece uyandı bıraz huzursuz oldu loştu oda
Korıdorun ısıgını actım
İlk cocuk karanlıkta uyuyordu valla .
Gölge mölge hıc anlamıyordu bıle
Bu karanlıga hıc gelemıyor
Annem de dıyor kı o bebek daha aksamları yıkama , bezinı akşamları dısarı koyma
Kesinlikleee katılıyorum birde artık onların ne isteyip ne istemeyeceğini biliyoruzzzz onları anlıyoruzzz ne sıkıntı olduğunu çzebiliyoruzzz.Dün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falanbir saat falan oyalamaya çalıştım olmadı. Sonra aklım başıma geldi. Kim benim bebeğimi benden daha çok düşünür ve tanır ki. Çok kizdim kendime de bir süre öyle insanlarla gorusmeyeceegim. Kimse bize kendimizi yetersiz hissettiremez. Demem o ki kimseye kulak asmayin. Bı çocuğu en iyi annesi bilir ve düşünür
Hiç olmadı şaşırdım bu ne kiBaby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Ya boşver sıcaktan susuyordur çocuk saat başı emer gece uyur emmez mesela çocuğun isteklerine göre git millete kulağını kapat sanki o herkesi dinledi öyleleri bildiğini okur millete akıl verirDün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falanbir saat falan oyalamaya çalıştım olmadı. Sonra aklım başıma geldi. Kim benim bebeğimi benden daha çok düşünür ve tanır ki. Çok kizdim kendime de bir süre öyle insanlarla gorusmeyeceegim. Kimse bize kendimizi yetersiz hissettiremez. Demem o ki kimseye kulak asmayin. Bı çocuğu en iyi annesi bilir ve düşünür
İhraç fazlası ben de alırım cocuga bazenYaaaaaaAldım bide yaaaa
Hm nin şu meşhur tulumu bi türlü gelmiyoooduuu
Herkrsın tecrübesi kendıne .Dün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falanbir saat falan oyalamaya çalıştım olmadı. Sonra aklım başıma geldi. Kim benim bebeğimi benden daha çok düşünür ve tanır ki. Çok kizdim kendime de bir süre öyle insanlarla gorusmeyeceegim. Kimse bize kendimizi yetersiz hissettiremez. Demem o ki kimseye kulak asmayin. Bı çocuğu en iyi annesi bilir ve düşünür
Değerlendirmelere baktım herkesss güzel yorum yapmış kötü yapmamış kimseee , ayu inşallah yazDım kadına bakalım yoksa iptal ederim. Benim bebiş çünkü boylu kilolu olucak gibiİhraç fazlası ben de alırım cocuga bazen
Bişi dşyemıyorum vallakalıbı genıstır belkı
Dini boyutundan bahsedıyor .Bez ne alaka kız? benim annem de akşam yıkama diyo ama üşütür diye öğlen sıcağında yıka diyo
Hafta sonu uğradım bir sürü rengi ve üstü penye içi peluş olanlarda vardı 350 yada 450 hatırlıyorumYaaaaaaAldım bide yaaaa
Hm nin şu meşhur tulumu bi türlü gelmiyoooduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?