Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende örtmüyorum ama kundak yapıyorum o örmüş kadar oluyo sanırım Genelde 2 günde bi kaka yapıyo hergün yapmıyo Sanırım üşüttüğü için olmaz yaa bencede
Benim kız günde 4-5 yapıyor hem de sulu o zaman benimkini gören aile büyükleri kesin usutmus der. Bu hafta bende gidicem kv ve annemlere bakalım neler olacak

Az besleniyor olabilir. Aklıma bu geldi. Ama önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum

Dün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falan bir saat falan oyalamaya çalıştım olmadı. Sonra aklım başıma geldi. Kim benim bebeğimi benden daha çok düşünür ve tanır ki. Çok kizdim kendime de bir süre öyle insanlarla gorusmeyeceegim. Kimse bize kendimizi yetersiz hissettiremez. Demem o ki kimseye kulak asmayin. Bı çocuğu en iyi annesi bilir ve düşünür

Bez ne alaka kız? benim annem de akşam yıkama diyo ama üşütür diye öğlen sıcağında yıka diyo

Kesinlikleee katılıyorum birde artık onların ne isteyip ne istemeyeceğini biliyoruzzzz onları anlıyoruzzz ne sıkıntı olduğunu çzebiliyoruzzz.
Dediğin gibi çocuk bizim herkesden daha çok düşürüzzzz

Hiç olmadı şaşırdım bu ne ki

Ya boşver sıcaktan susuyordur çocuk saat başı emer gece uyur emmez mesela çocuğun isteklerine göre git millete kulağını kapat sanki o herkesi dinledi öyleleri bildiğini okur millete akıl verir

Herkrsın tecrübesi kendıne .
Sen bıldıgını oku
Her bebek bır degıl cunku

İhraç fazlası ben de alırım cocuga bazen

Bişi dşyemıyorum valla kalıbı genıstır belkı
Değerlendirmelere baktım herkesss güzel yorum yapmış kötü yapmamış kimseee , ayu inşallah yazDım kadına bakalım yoksa iptal ederim. Benim bebiş çünkü boylu kilolu olucak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…